reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejne dziecko? Tak, nie, kiedy?

Silva nie chciałam tu nic pisać, żeby nie zabijać nadziei, ale po ciąży tak to jest z tym okresem - przez hormony wszystko się rozregulowuje i często te pierwsze cykle mają nawet po 40 dni zanim wszystko wróci do normy

reklama
pomimo, iz malo ostatnio zagladam do netu, pozwole sobie napisac, ze :

Jesli chodzi o mnie to dzieciokow starczy - moze po za jakies 8 lat pomysle, ale to raczej inny tatus bedzie;-)

Mazy mi sie hodowla psow - wiec tam pewnie skieruje swoje ewentualne zapedy macierzynskie:-D

A do tych co chca i sie staraja - my o Olka prawie rok sie staralismy. A nim zaszlam w ciaze z Amela to czytalam jakie to mam male szanse - nie mam prawego jajowodu (usuniety), a jak poszlam na pierwsza wizyte (w ciazy z Amela) to gin. powiedzial, ze to taki maly cud, a Olus to drugi.
Tak ze glowa do gory i nie odmawiac sobie przyjemnosci staran o nastepna pocieche.

Mgordon - mnóstwo optymizu dla każego a w szczególności Każdej ponownej staraczki bije z Twojego wpisu :-) A co do hodowli to o jakiej rasie myślałaś ?

hodowla... mhmm...no to prawie jak kolejne dziecko hihi :D ja kupiłam mamie labradora jak wyjezdzałam z domu:-D\

mnie sie marzy ciaza..ah... cudowny stan :):rofl2: no i poród :D cichaczem nie moge sie doczekac bo teraz wprowadzili juz w standardzie gaz rozwesalający :-) :-D

K-U-R-W-A... Właśnie coś mnie tknęło i spojrzałam w kalendarz... Odkąd wrócił okres, mam go regularnie - 31-32 dni... Właśnie mija 40. Mam nadzieję, że stres, jaki wywołała ta świadomość, spowoduje, że dostanę okres, bo to zwykła wariacja hormonalna...
RAZ, dosłownie, jeden raz zdarzyło się nam bez zabezpieczenia...
...Ale by się z nas wszyscy śmiali - chyba nikt tak jak my się nie zarzekał, że never-ever...
Jakoś byśmy dali radę, gdyby co, tylko kwestia finansowa mnie przeraża... Boszszsz, co za gonitwa myśli...

zołza leć po test!

ja nauczyłam się juz dawno, że mój okres na nic nie wskaże. Przed ciążą miałam w przedziale 28-54 dni. Po porodzie dugi okres po 32 dniach, kolejny po bodajże 39 a teraz nie mam już ponad 40. W związku z tym nigdy nie wiem kiedy i w jakich okolicznościach mogę go dostać. Nawet kuźwa wakacji nie da się zaplanować.

Dubeltówka, dzięki :-p

Trasiu, K. kupi, jak będzie wracał z próby.. Edi śpi... No a ja miałam regularnie... Zdarzały się odchylenia, ale nie takie...

No i jeszcze boję się, bo ja po cc... Rety, żołądek mi się w supeł zwinął... i czuję się, jak przy ogromnej tremie - prawie mnie telepie... Chociaż z K. rozmawiałam dosyć spokojnie... A, idę pograć w jakąś durną gierkę, żeby nie myśleć...

reklama
zolzik nie panikuj! pomożemy;-)a tak naprewadę, to chyba małe prawdopodobieństwo...a ja mam okres+plamienie od ponad 2-ch tyg...zaczęłam yaz brać, pewnie dlatego...i żeby było śmieszniej-wczoraj zapomniałam wziąć:-D
a właśnie, w dzieciowo-ciążowym temacie - nie chce któraś z Was 1op Azalii? cena 15zł+przesyłka

Do góry