reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Komarkowa pisze:
E_mama jak Twój ząbek?
Komarku- lepi lepi :) Antybiotyk działa, opuchlizna schodzi :laugh: jeszcze trochę i będę się śmiała o tak ;D
Poprosimy o kolejne fotki prześlicznej Paulinki:) boszzzzzzzz jaka kruszynka !!!
kiedy to było jak nasze takie były, hihiihiii, nie sądziłam, że kiedyś najdą mnie takie refleksje :p ::)

Aruna
na zgagę migdały w każdej ilości, są naprawdę RE WE LA CYJ NE !!!!! mi reni nie dawało rady już pod koniec ciąży a migdały działały cuda, poważnie :)

..........
ps: miałam dziś koszmarny dzień...
jutro musi wyjść słońce....

no i tym optymistycznym akcentem mówię Wam dobranoc :-*

reklama
Edzia co się dzieje kochana ??? Jutro na pewno będzie słonecznie!!!Nie moze być inaczej!

Komarkowa nie widziałam jeszcze Laury ( córki mojej kuzynki),ale dzwoniłam do niej i nawet sie spotkałyśmy na dzielnicy,ale była tylko z synkiem.Na razie siedzi u niej mama,wiec najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu się spotkamy :D

Aruna musicie być razem,nie ma innej opcjii!!!

e_mama - mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej ;)
komarkowa - mowilam ze bez szwow bedzie lzej ;D a corcia ladniutka i jakie ma ciemne wloski ;D

ikipi, ania_k - gdzie chodzicie na basen z maluszkami - ja tez chce z kamilka ale musze sie najpierw rozejrzec ;)

Idzia no lepiej, lepiej bez tych szwów, bez porównania  :) a włoski to nie wiem po kim ma Paulinka, bo oboje z mężem jesteśmy blondynami  :p ale myślę, że też będzie blondynką...

Wychodzi słoneczko :) :) :), choć jeszcze niedawno ciemne chmury na niebie, paskudna pogoda :mad:. Zastanawiam się, kiedy mi się uda wyjść z małą na spacer ???. Liczyłam, że wrzesień będzie jeszcze cieplutki, a tu proszę...prawie codziennie leje  :( Mała coś mi sporo kicha...myślicie, że się oczyszczają drogi oddechowe, czy coś bardziej poważnego? Staramy się, żeby było jej cieplutko, śpi w rożku przykryta jeszcze kocykiem, w pokoju też ciepło, mam nadz., że jej przejdzie.

Dziś w nocy wstawałam do niej 2 razy, może dlatego, że zasnęła przed 24...a jak się przyssie do cyca to nie puszcza przez godzinę, muszę ją karmić z dwóch cycusiów, głodomorek mały ;D

Agula co się nie odzywasz? zapomniałaś o nas?  :( W końcu udało Ci się zapisać malutką do żłobka? zaklimatyzowała się już? no i jak Twój nastrój?

Ok, miłego dzionka, 3majcie się!

Komarkowa, dzięki za pamięć :) Czytam Was na bieżąco, ożywają wspomnienia, ale nie mam czasu napisać. Przez ten czas, jak mała chorował narobiło się mnóstwo zaległości w pracy i innych dziwnych obowiazkach i nadrabiam 8) Mała w żłobku świetnie - chyba lubi tam chodzić, choć z drugiej strony ma chyba do mnie żal, bo już nie chce się przytulać tak często :-[ Za to tatuś jakoś w jej oczach nadrobił - nie wiedzieć czemu ::) Może dlatego, ze to ja ją zostawiam w żłobku??
Gratulacje dla wszystkich aktywnych brzuszków, w tym także tych bardziej fitness ;)

komarkowa - moj maz jak byl malutki to byl cudowny bladasek, podobnie jak jego siostra - a tym czasem jak dorosli to maja bardzo ciemne wlosy :) ja jestem blondi - wiec ciekawe jak nasze dzieci ? michalowi juz ciemnieja wloski a oakamili to jeszcze trudno powiedziec :)
a jezeli chodzi o pogode to zapowiadaja ze od poniedzialku ma byc cieplej :) a to kichanie to pewnie nic powaznego; i uwazajcie zebyscie malej nie przegrzali ;)

Przegrzanie okropna sprawa!
Komarkowa mleko !!! Wiesz że chyba mi pomaga? :-* :-* :-* Ukochaj maleńką :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie :laugh:

Macie rację!! Szkoda pękać, trzeba się pozytywnie nastawić. W końcu itak nie mam już innego wyjście jak tylko urodzić-hihihi, a fakt, że na każdy szpital cos się znajdzie, byle nie spaprali nic z małym przy porodzie ja jakoś przeżyję ;)

Dawidowa pewnie, jak możesz to zapytaj o nazwisko tego lekarza, zawsze warto wiedzieć.

Smok waży już (wg usg) 3300g a lekarz daje mi jeszcze min. 3 tyg- no to ładnie się zapowiada....Tym bardziej, że jak zauważyłam u większości usg myliło się w stronę zaniżania wagi ::)

Komarkowa faktycznie uważajcie na przegrzanie, bo to gorsze od "schłodzenia", kichać może bo do tej pory żyła w sterylnym brzuszku a tu wszędzie psik- Kłaczek ;)

reklama
asiuk - trzymaj sie dzielnie :) zobaczysz ze nie bedzie tak zle ;D

zdaje sie ze w dzien opanowuja forum mamy niepracujace :) wieczorem pewnie zrobi sie wiekszy ruch ;D

Do góry