Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Beatka, Ana, zrobicie na plaży furorę Ja przymierzyłam mój strój z zeszłego roku i cycki mi wypadają górą jak się schylę :O
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie, znow wpadlam na chwilke. :-) Nie nadazam za wami kompletnie :-)
Co do lekarzy to ja nie wiem czy gdziekolwiek moze byc gorzej niz u nas. Wlasnie zarejestrowalam Turguta na usg i dostalam termin na 7 wrzesnia Ostatnio mial taki maly wypadek na placu zabaw i bylo podejrzenie zlamania nosa. W szpitalu kazali go skontrolowac po 5 dniach u laryngologa a w przychodni powiedzieli mi ze moge przyjsc z nim w lipcu! Normalnie obled jakis.
Ana moj tez bierze wziewy, bo non stop mial kaszel. Ale chyba najbardziej to pomaga mu syrop Aerius. Po 2 dniach uzywania byla poprawa.