reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

nam fura totalnie padla, a to automatic wiec d,,blada:-pwlasnie jest na rehabilitacji raczej reanimacji:baffled:musi dotrzymac do grudnia nie ma bata:confused:

oj nie zazdroszcze brudnej roboty remontowej, nie konczacs sie opowiesc o za 2lata trzeba bedzie Gabrysi sypialnie robic, bo Nadi do szkoly wiec sie w 1 nie zmieszcza:sorry2::cool2:

a z tymi pomyslami to 2ka dzieci o innych potrzebach wiec bedze lekka schiza jak co

reklama
Dasz radę:))) i autko też da :) musi! też wolałabym do grudnia poczekać na wyprzedaże roczników ale się nie da...mazdziocha poszła i do końca sierpnia mogę z niej korzystać i w tym czasie szukać innej...i chyba też będzie mazda :) jakoś się zakochałam. Poszukuję za to sprawdzonego stolarza,bo mam nie
foto_12.jpgtypowe wymiary na szafy a chyba nie chcę z płyty tylko drewno w tym stylu tylko bielone , na styl skandynawski

emka - fajne!! bielone jeszcze ładniejsze będzie!!

Anja - współczuję naprawy, ale w sumie Ty zapieprzasz w domu 24 na dobe to se chociaż fura do SPA pojechała ;) a co do zajmowania sie dwójka nie martw sie, Gabi jeszcze na tyle malutka że dasz rade, za rok w wakacje będzie kongo, mała 2latka już sprecyzowane zachcianki, Nadia to już w ogóle w takim wieku że co chwile trzeba będzie wymyślać jakieś atrakcje!! dasz rade!

mysle,ze za rok bedzie lepiej bo dziewczynki beda sie razem juz bawic. nadinka i tak cudnie sie siostra zajmuje jak na swoje 3letnie mozliwosci.ahh jakos sie przezyje. gabi jest spokojna wiec dam rade. emak mi sie mazdy tez podobaja, cx7 swietne jest. bardzo wygodne i desajnerskie w srodku.ale cena juz troche mniej no nie ma w pl automa wiec odpada:confused2:
my sie na Mitska w koncu zdecydowalismy:cool:L ciagle o land roverze gada, no rower to on sobie moze kupic:-D:-D:-D

czyzby sie spiepszyla pogoda na lekedn, no cos takiego...niezwykle.lol. uwielbiam deszcz i wiatr

emka ja mam identyczne szafy zaraz ci zrobie foty i wsio powiem jak je zrobic. izy i taniocha!!!!!!!!!

Anja no widzisz, normalnie z nieba mi spadasz!
na fajsie wyślę Tobie zdjęcie zabudowy, która jest taka jak potrzebuję ( chodzi o zagospodarowanie) a chcę aby była właśnie drewniana i bielona .

Ostatnia edycja:
Boshhhh, wstyd się przyznać :zawstydzona/y: zanim pojechałam po Martynę do przedszkola, weszłam do Empiku i już zaczęłam roztrwaniać nadmiar gotówki... kupiłam sobie "Kuchnie" Nigelli... raz w życiu nie było mi żal wydać tyle kasy na książkę, tym bardziej kucharską... ale zawsze chciałam ją mieć, zresztą wiecie jaki ja jestem analfabeta w kuchni, co drugi dzień albo rosół albo schabowe... a jeszcze Anja mnie tym gnocchi tak zainspirowała... nauczę się!! obiecuję sobie! moje postanowienie! zresztą my z S za mało czasu spędzamy razem jedząc, jeszcze jak gdzieś idziemy to tak, ale on ciągle w pracy, to chociaż kolacje częściej takie fajne musimy jeść razem... tak jest, nauczę się!

no ja bardzo lubie gotowac, zwlaszcza wloskie i hinduskie...mniam:-)

dziuba
bardzo dobrze wykorzystane pieniadze, my kupilismy 3dni temu odkurzacz z woda dysona i czajnik delongi icona.:szok::szok::szok: crazy. ale w syst rat wiec na 2 lata wychodza na msc smieszne piniadze a odkurzacz czaderski;-) tylko sie zdolowalismy nas bo myslalam,ze mamy czysto codzinnie odkurzane raz na 3dni myte podlogi a woda byla po pierwszym odkurzanku CZARNA:eek:

emka jezeli chcesz taka szafe Green Canoe: PRALKA w SZAFIE:), jesionki, rodzinne skarby i suwanie kanapy:) to zrob dokladanie tak ja ci napisalam, to co dalas mi na fb to inna ala komandor byla. zakrecilam sie juz moja droga:laugh2::cool::eek:

a najlepiej jak przyjedziesz do mnie i zobaczysz na zywca;-)doczytalam , wiec musisz pomierzyc zrobic sobie projekt i sama dobierzesz na dole np 3 skrzydla 50/180, gora pawlacz 50/50 etc.bedziesz tam miala duzo szerokosci, dlugosci.nam stolarz troche doszkutowal i jest si

Ostatnia edycja:
veni vidi vici Anja... jedna szafa bez problemu, resztę będę w domu "składać",bo wymiary muszę spasować, resztę zrobi stolarz :))) no i super!!! dzięki ogromne!!!!
Jakie zakupy babki , hoho! fajnie :) ja dziś wybierałam kolor oleju na podłogi, będzie chyba bielony...jeszcze do dyskusji,bo zrobi parkieciarz próbki w różnych odcieniach i wybiorę. Dziś też lustra do łazienek zamówiłam,bo pod wymiar. I kupiłam w liroy 2 poduszki dekoracyjne ( przecena z 22zł na 4,88 hihi- pierwszy zakup do nowej sypialni ).
Anja ja chyba Ciebie ozłocę za te namiary! :*

reklama
spoko emka.e tam czort ze zlotem, flaszke wina jak przestane karmic:-D:-D:-D
bielone podlogi sa git, bardzo polecam oleje OSMO skandynawsk swietna jakos absolutnie adekwatna co do ceny, nic sie nie rysujea przy twoich kotach to b.wazne, ja mam polaczenie 3 kolorow bialy czarny i whisky;-);-);-), myje podlogi naturalnym specjalnym mydlem do olejowanych podlog, maja pielny lniany zapach

bardzo polecam olej na podlogach bo lakiery nawet te ekologiczne to niestety sa toskyczne a wiadomo przy dzieciach wszystko powinno byc mega naturalne;-) co oczywiscie odpowiednio kosztuje ale mozna spac spokojnie:tak::tak::tak:no ja jestesm ekofrick:-p

Do góry