reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
hej ....
ja w złym nastroju...
Emka Czarus ma sie lepiej wziewy pomagają , zarejstrowałam go do poradni na polanki , termin na 27 czerwca więc chyba bedę musiała przyleciec z Norwegii na weekend bo mam zamiar jak najszybciej stąd uciekac ...no maly problem bo Maciejko zjadl mi skierowanie do tego pulmonologa ..musze dygac po nowe :-D
Maciejko tez lepiej , skórka juz fajna , ZALECZONE azs dzieki maści od MARTY:)

iZUS KOLEZNAKOM Z bb Z WATKU NORWESKIEGO spodobaly sie foty , sa dwie napalone :)chyba jedna juz sie zglosiła ., co?

Ana nareszcie dobre wiadomości! Maciejko widocznie ma ochotę na jakieś bardziej treściwe jedzonko a nie tylko cyc i cyc:-D Tak się zastanawiam czy będzie się Tobie opłacało lecieć i za chwilę wracać tutaj , od wizyty się zacznie, później leczenie i kontrole ( zapewne dostaniesz skierowania na następne testy itp.)...i tak będziecie wydawać kupę kasy na bilety ... przelicz rachunek ekonomiczny i dolicz dodatkową kasę na następne leki czy zabiegi...to taka moja skromna rada z serca.

Hej Ania, fajnie że się zdjęcia podobają, na razie nikt się nie zgłosił. A one są w Norwegii czy bywają w Trójmieście? No chyba że mnie zaproszą do siebie na sesję, nie miałabym nic przeciwko ;) lubię zwiedzać.

Carola - też miałaś wczoraj randkę z Johnnym w TV? Bo ja tak, ale w połowie zasnęłam ;P Tak sobie myślałam czy Wam kiedyś Maciusia nie popiastować abyś mogła porandkować z A, co Ty na to?

Emka bedzie sie oplacalo , bo w N to tragedia ze spacejalistami to nie jest takie proste , dla Czarka na recepte na nutramigen czekalismy rok ....wogole tam to porażka , przeżyłam swoje z tymi lekarzami..

IZA one sa z trojm. ale mieszkaja tam i na wakacje zjezdzaja.

Ostatnia edycja:
Witajcie, znow wpadlam na chwilke. :-) Nie nadazam za wami kompletnie :zawstydzona/y::-)
Co do lekarzy to ja nie wiem czy gdziekolwiek moze byc gorzej niz u nas. Wlasnie zarejestrowalam Turguta na usg i dostalam termin na 7 wrzesnia :szok: Ostatnio mial taki maly wypadek na placu zabaw i bylo podejrzenie zlamania nosa. W szpitalu kazali go skontrolowac po 5 dniach u laryngologa a w przychodni powiedzieli mi ze moge przyjsc z nim w lipcu! Normalnie obled jakis.
Ana moj tez bierze wziewy, bo non stop mial kaszel. Ale chyba najbardziej to pomaga mu syrop Aerius. Po 2 dniach uzywania byla poprawa.

Kelebek i właśnie taka jest nasza służba zdrowia...no cóź, gdyby mi dali taki termin to poszłabym prywatnie..tak miałam jak kiedyś mały się za ucho łapał i migiem pojechałam pryw. sprawdzić co się dzieje, okazało się,że był to fałszywy alarm- ot po prostu spodobało mu się łapanie za ucho :-D .... wolę nie ryzykować i szybko sprawdzić co i jak żebym nie żałowała,że zbagatelizowałam sprawę a konsekwencje mogły okazać się opłakane w skutkach, z dziećmi nigdy nic nie wiadomo
yes2.gif
Oby z Turgutem było wszystko dobrze!
Jadę do mamy,bo ma dziś imieninki, sprawdzę się też na wadze,bo u mnie pokazuje w ciuchach 49,9 :szok: i jakoś jej nie wierzę...ostatnio miała 54 więc ok ale w miesiąc tyle nie schudłam:-D niby kupiłam bikini 36 rozmiar ale coś nie teges z nią chyba.

Jejku Emka bikini , ah marzenie .....ja te hulahop odstawiłam bo jestem poobcierana obsiniaczona , ale jeszcze wróce tylko niech zaczne normalnie funkcjonowac
no ja jestem napalona na ten ..
Sklep internetowy bon prix - Stroje kąpielowe - Strój plażowy

mam nadzieje , że jak wroce do N to tez troche schudne i sie po-gimnastykuje:cool2: wieczorowo:blink:
KELEBEK biedny twoj synulek , ja ten syrop tez podaje Czarkowi trzeci miesiąc , pełno leków , padaka...

milego wieczorku :0)

reklama
Witajcie z rana... ja zestresowana, bo jade do urzedu skarbowego. Beda sprawdzac moje rozliczenie vat :-( Mam nadzieje ze mnie nie zamkna za przestepstwa podatkowe ;-) Trzymajcie kciuki.

Co do strojow to ja nigdy nic nie moge znalezc, bo jestem z chuda. Zawsze sie wstydze na plazy. Do tego moje cycki po dziecku to masakra. Nawet moje dziecko ostatnio spojrzalo na mnie, wsadzilo mi kredki pod cuycki i twierdzilo "ale ci cycuchy wisza, ale nie martw sie ja ci podniose" :szok: No coz dzici mowia to co widza :-D

Ana moj Turgut tez ma cala fure lekow.

A z nosem Turguta wszystko ok. Poszalam bez rejestracji prosto do lekarza i okazal sie w porzadku i nas przyjal. No ale stresow troche mialam.

Do góry