No właśnie! Są wydzielone palarnie. No chyba, że wszyscy Twoi znajomi palą i faktycznie imprezy będą spędzać w palarniMy byłyśmy w 70s i tam trzeba wychodzić na dwór więc w środku było całkiem przyjemnie.. pomijając zapaszki owych karków pląsających na parkiecie)
reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
My wczoraj rodzinnie na grillu czas spędziliśmy tylko czemu tak mnie dziś główka pobolewa Ale pierwszy grill w tym sezonie zaliczony i mam nadzieję, że nie ostatni.
Caroline - zdrówka dla Maciusia, mam nadzieję, że już mu lepiej?
Jak było w zoo?
Dzisiaj wpada do mnie Ana po zdjęcia i na kawusię, po południu w Pati przedszkolu jest piknik rodzinny a wieczorkiem mąż zaprosił mnie do kina na Piratów. Uhmmm Johnny...
Caroline - zdrówka dla Maciusia, mam nadzieję, że już mu lepiej?
Jak było w zoo?
Dzisiaj wpada do mnie Ana po zdjęcia i na kawusię, po południu w Pati przedszkolu jest piknik rodzinny a wieczorkiem mąż zaprosił mnie do kina na Piratów. Uhmmm Johnny...
Hello, dziś uderzamy w plener, chyba plaża pozdrawiamy!!!
wowJa jeszcze się nie odważę) Ile ma Twoje dziecie?
Próbowaliśmy wysiedzieć na tarasie ale mały za bardzo jest zafascynowany wszystkim tylko nie tym czym powinien.. tzn swoimi zabawkami. Zamówiłam puzzle piankowe na taras żeby miał większą przestrzeń do poruszania niż tylko moje kolana;p
eeeeeejjj, ja też wychowana na plaży jestem i tam też wychowuje swoje dziecko!!!! chociaż Martyna też wżerała piasek początkowo, ale jakoś przeżyła, nic jej sie nie stało chyba każde dziecko próbuje...
a co do tego nie-palenia w knajpach, to ja słuchajcie byłam raz na potańcówce, i owszem, nikt nie pali. Ale jak palili to przynajmniej śmierdziało fajkami, a teraz to jak się wejdzie to czuć sam pot pijanych wielbicieli podrywów... blleeeeee...
a co do tego nie-palenia w knajpach, to ja słuchajcie byłam raz na potańcówce, i owszem, nikt nie pali. Ale jak palili to przynajmniej śmierdziało fajkami, a teraz to jak się wejdzie to czuć sam pot pijanych wielbicieli podrywów... blleeeeee...
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
heloł
Iza - dzięki. Wczoraj byliśmy na kontrolnej wizycie. Maciek już prawie bardzo dobrze, ale jeszcze do niedzieli mam mu antybiotyk podawać.
A jak tam było na pikniku? No i jak Johnny?
emka - i jak wypad na plażę się udał?
dziuba - "Ale jak palili to przynajmniej śmierdziało fajkami, a teraz to jak się wejdzie to czuć sam pot pijanych wielbicieli podrywów... blleeeeee... " --- o fuuuuuujjjjj !!! takie "zapachy" są dla mnie NIE do przeżycia!!!
Iza - dzięki. Wczoraj byliśmy na kontrolnej wizycie. Maciek już prawie bardzo dobrze, ale jeszcze do niedzieli mam mu antybiotyk podawać.
A jak tam było na pikniku? No i jak Johnny?
emka - i jak wypad na plażę się udał?
dziuba - "Ale jak palili to przynajmniej śmierdziało fajkami, a teraz to jak się wejdzie to czuć sam pot pijanych wielbicieli podrywów... blleeeeee... " --- o fuuuuuujjjjj !!! takie "zapachy" są dla mnie NIE do przeżycia!!!
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Carola - grill był super, pycha mięsko, winko, kobiety i śpiew A Johnny, hmmm.... Johnny... o czym to mówiłyśmy? Chyba się rozmarzyłam A tak serio to nie jest to film który koniecznie trzeba obejrzeć w kinie.
Dziś rano takie coś szło na Gdynię:
Miałam dziś sesję chrzestną w plenerze na Kamiennej Górze i na początku troszkę nas zlało ale potem zrobiło się pięknie i słonecznie. I spotkałam jedną z moich par młodych z zeszłego sezonu, bo byli chrzestnymi.
Teraz obiadek, potem zakupy bo jutro urodziny podwójne dzieci mojego kuzyna. Nie mam w ogóle pomysłu na prezenty...
Dziś rano takie coś szło na Gdynię:
Miałam dziś sesję chrzestną w plenerze na Kamiennej Górze i na początku troszkę nas zlało ale potem zrobiło się pięknie i słonecznie. I spotkałam jedną z moich par młodych z zeszłego sezonu, bo byli chrzestnymi.
Teraz obiadek, potem zakupy bo jutro urodziny podwójne dzieci mojego kuzyna. Nie mam w ogóle pomysłu na prezenty...
reklama
To dobrze,że Maciuś już lepiej się czuje...
Iza widzę nowy baner super! Bardzo mi się podoba!!!!! i ten Johnny...a wiesz,że Penelopa gdy kręcili sceny była w ciąży- wygląda bosko !
Ana jak chłopaki ????
Dziuba to już wolę papierosy z dwojga złego
Wypad na plażę udany, 3 godzinki nad samą wodą, młody dopadł kolegę i się bawił grzecznie a mamusia opalała ciałko...
Iza widzę nowy baner super! Bardzo mi się podoba!!!!! i ten Johnny...a wiesz,że Penelopa gdy kręcili sceny była w ciąży- wygląda bosko !
Ana jak chłopaki ????
Dziuba to już wolę papierosy z dwojga złego
Wypad na plażę udany, 3 godzinki nad samą wodą, młody dopadł kolegę i się bawił grzecznie a mamusia opalała ciałko...
Podziel się: