reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

w dzien dziecka u nadusi w przedszkolu od 9 rano imprezy rodzinne:-)konkursy, jedzenie etc wiec L bierze wolne i jedziemy cala rodzina. tam akurat super bo las w mateblewie, strumyczek, trawka dla gabisi na czolganie. byle tylko ladnie bylo.:zawstydzona/y: zabawek moje dziecko ma za duzo, ostatnio zrobilam przeciag i 2 kartony poszly do dzieciecego hospicjum. od babci dostanie jakies kreacje, juz sandalki ecco sprezentowala. wiec styka:cool2:

a w lekedn pewnie jakies imprezy plenerowe na terenie 3m beda wiec cos sie znajdzie:tak:

caly czerwiec w naszym przedszkolu imprezy rodzinne,sportowe etc juz jestesmy po dniu mamy i taty. bardzo milo bylo, dumna z mojej corci bo pieknie spiewala i deklmowala wszystkie wierszyki:tak::tak::tak:

potem pani sie spytala czy nie chca sie rodzice jakiegos soczku napic , moja N na to moj tato nie pije soczkow tylko piwo...:szok::-D:-D:-Dlol

do konca czerwca bedzie chodzila do przedszkola, nie mam pojecia co z wakacjami, mamy w planach 2/3 wyjazdy kilku dniowe troche sie stresuje bo ona bardzo aktywnie lubi spedzac czas z dzicmi a ja parkow typo loopiworld nie trawie:nerd::baffled:

reklama
Wszystkiego najlepszego drogie mamusie :D

dzien-matki-53668.jpg

Załączniki

• dzien-matki-53668.jpg
    dzien-matki-53668.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 51
dziewczyny w sobote u nas na Chełmie plenerowa zabawa, od 11, zabawy śpiewy konkursy dla dzieciaków itp., my sie wybieramy z małą, jak któraś dołącza to dawać znać!!

Boshhhhhh dziewczyny dostałam dziś pensje, myślałam ze teraz to z ZUSu bedzie przychodzić, a tu niespodzianka, ze szkoły przyszło 600zł więcej niż zwykle!!! nie mam pojęcia dlaczego taki nadmiar gotówki ale jakoś WCALE mi to nie przeszkadza!!!! :)

no i wszystkiego najpiękniejszego dla wszystkich mam!!!!

Hej Dziuba:) ja jak nic nie będę robić to dołączę do Ciebie :) pierwsze 31 dni zwolnienia w danym roku płaci zakład pracy, później zus , tak było do tej pory i raczej się nie zmieniło. To się ciesz z premii,bo to niezła kaska!!

Anja wpadasz tak często...napisz co u dziewczynek!

Ostatnia edycja:
no właśnie, a ja jestem na L4 od 21marca, czyli za kwiecień przyszło z pracy normalnie, a za maj myślałam ze przyjdzie z ZUSu, a tu zonk, ale co tam, fajnie że tyle przyszło!!

dziewczynki oki, nadis madralinka niesamowita, gabcia wpatrzona z taka miloscia w siostre zaczyna sie czolgac juz, turlac po mieszkaniu.
za tydz robimy kominek, meble powinny byc tez skonczone wiec emocji duzo jezeli chodzi o sprawy domowo-remontowe.
zaczynam sie zastanawiac co tu robic z dziecmi latem w miescie, kazda z nich ma inne potrzeby i troche mnie to przeraza szczerze mowiac...

nadie bede prowadzila popoludniami na balet do babycafe i na zumbe Szkoła Tańca Dance Fusion :: Zumbatomic Gdańsk
2 wyjazdy mamy zaplanowane w lipcu, 1 moze w sierpniu takie 3'5 dniowe. wiec na pewno brzezno, zaspa park, musze jej dostarczyc towrzystwa przedszkolnego etc. nie bedzie zle w koncu to 3M a nie slask, co nie?

reklama
Super, że dziewczynki takie kochane:) masz tyle pomysłów,że na pewno nie będą się nudzić! I udanych wyjazdów!!! u mnie 30tego mają wejsc malarze, ok. 6tego cyklinowanie i olejowanie.... zazdroszczę tych mebli, u mnie teraz będzie oszczędnie,bo jednak w sierpniu nowa fura bedzie kupiona....i cos za cos:(

Do góry