Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Jejku, jak Wy się znacie na tym, wow, podziwiam... Ja tam zero zainteresowania motoryzacją, byle autko ładne było i jakiś fajny kolorek miało. No i automat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania super sprawa to przedskolew wg M.Montessori ...kurcze ja dałam do państwowego i wszystko na oklep i nie patrzeli na wszystkich tak samo ,nie wazne czymś sie intersowało zareo podejścia indywidualnego do dziecka ....dziuba nie zmieniaj, fajny kolor.
czemu prywatne bo poszla do niego majac 2.7mc do inego by sie nie dostala, a to podobno najlepsze swieckie przedszkole w gdansku, jest jescze fajne montessori, przenisesli wlasnie do wrzeszcza.
nie wiem czy jej sie spodoba w panstwowym ale trudno cos za cos, wiecej niz 500zeta /msc nie chce wydawac na jej edukacje przedszkolna, a teraz wychodzi 3 razy tyle przegiecie i to grube, boje sie czy sie dostaniemy do panswtowego.
dziewczyny problem mam... jak byłyśmy z mamą w niedzielę w Galerii to wyniuchałam sobie torebkę, no i mama mi wczoraj kupiła ale nie ten kolor wzięła, paragonu oczywiście nie może znaleźć no i klops. Wiecie czy można wymienić nie posiadając rachunku? tylko kolor bym chciała wymienić... albo jak coś odsprzedam i kupię drugą... jak coś to taka, Reserved