Anja78
matka superstar
emka widzisz ja absolutnie nie ufam samochodom kupionym w PL, po nast wiec jade do stanow, po toyote ofkors ale robiona dla usa , inna bajka, inny komfort a mam porownanie najdrozych samochodow kupowanych w PL i klasy sredniej kupowanych w stanach nie ma co porownywac
.
takie moje skromne zdanie, kazsy ma jakies preferencje i prorytety, dla mnie automat jest bezdyskusyjny, ale fakt moj pali 12L, sam dojazd do przedszkola w zime wynosi 600-700zeta,

to przedszkole nas zaje... wynosi,przenosimy mala od wrzesnia do publicznego bo mamy dosc jezdzenia
i jak podliczylam 4lata przedszkola prywatengo dla 2ki dzieci to wyjdzie grubo ponad 120tys.
wiec ten poziom edukacji niech bedzie miala w publicznym zrekompensuje jej prywatnym angielskim i baletem jak bedzie chciala
a automatyczna skrzynie trzeba weidziec jak sie uzywa, keidys padl mi akumulator i mechanik przyjechal i chcial wziasc auto na hol, odeslalam go szybciej niz przyjechal
jak m sie Gaba wykuruje to moze w babycafe na cafcie sie spotkamy co
milego...niech sie w koncu ociepli co za syberia brrrr

takie moje skromne zdanie, kazsy ma jakies preferencje i prorytety, dla mnie automat jest bezdyskusyjny, ale fakt moj pali 12L, sam dojazd do przedszkola w zime wynosi 600-700zeta,

i jak podliczylam 4lata przedszkola prywatengo dla 2ki dzieci to wyjdzie grubo ponad 120tys.

a automatyczna skrzynie trzeba weidziec jak sie uzywa, keidys padl mi akumulator i mechanik przyjechal i chcial wziasc auto na hol, odeslalam go szybciej niz przyjechal
jak m sie Gaba wykuruje to moze w babycafe na cafcie sie spotkamy co

milego...niech sie w koncu ociepli co za syberia brrrr

Ostatnia edycja: