reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
to nie chodzi o sukienki czy spodniczki, to chodzi czy ktos wyglada ok i czy ciuchy do siebie pasuja, moja do rozwej koszulki z hello kitty tylko czarne rurki, etc etc hehe

ja chce dac do prywatnej podstawowej tej wiesz dziuba kolo mnie, STO, ty tam chyba chodzilas co
I tam to przedszkole, moge w pizamie odprowadzac

Ostatnia edycja:
ehh, moja niestety sama rano przywędrowuje do naszego łóżka z gotową kreacją w ręku na dany dzień, co się dzieje w jej szufladach z ubraniami - nie ogarniam :szok:

ANIA wiem , że to nie jest śmieszne dla tych staromodnych kobiet , ale mnie to ubawiło , he he Nadia to numerek pierwsza klasa, i śwadczy , że jest spostrzegawcza i ma dobry gust ,he he
zgadzam sie z tym co napisałaś !!!
no , ale mój Czarek za moda tez nie staje w tyle ...i jeszcze na dodatek jak cos ma guziki to tego nie ubierze nawet jak chce go przekupić ....pokój sobie sam zaprojektował

ja nie chodziłam do tej szkoły, ale w miarę polecam, zwłaszcza że będziesz miała pod nosem, tylko zbierz poważne opinie rodziców tamtejszych uczniów, bo u nas jak przychodzą rodzice oglądać szkołę to pewnie że każdy powie że super axtra, a tak naprawdę z iloma nauczycielami od nas rozmawiam to żadna by nie posłała dziecka do tej szkoły, oprócz dyrektorki, której synek w pierwszej klasie już się pokazał z najlepszej strony i np. wysmarował gównem kafelki w kiblu...

anja moja siostra ma tak jak twoja córa..teraz ma 9 lat i nawet dobiera gumki do włosów i skarpety pod kolor ubrania, ale tego nauczyła ją jej mama:) ja Damiana tez staram sie ubierac kolorystycznie, tzn jak mam szare spodnie od dresu i bluzke szarą lub bordowa, to wybiore szara, ale jak nie ma szarej to ubieram bordową:) i nie widze problemu.
mi sie wydaje, że już powoli kadra sie odmładza w przedszkolach. moja koleżanka- przedszkolanka podchodzi indywidualnie do dzieci, ostatnio byliśmy razem na urlopie i poznałam połowę jej grupy z opowieści:) dlatego moim zdaniem ważna jest kadra w przedszkolu a nie rodzaj przedszkola. niestety nie zawsze w prywatnym przedszkolu jest lepiej:(

dziewczyny gdzie się wybrać na 3D? i ile to teraz kosztuje? tak się zastanawiam czy w ogóle robić, z Martyną byłam tylko dlatego ze nie miałam zdjęć z USG, teraz dostaję, ale tak myślę i myślę i wymyśleć nie mogę... a chcę wiedzieć już teraz, najlepiej ponoć iść w okolicach 20tyg, a pamiętam ze do Invicty trzeba było się z 6tyg na przód umawiać...

reklama
najlepiej invitra ale 3d to dopiero 20-26tc.
widze,ze nie trzymasz cisnienia, ja nie bylam z gabi na 3d, widzilam, jak zaslania oczka na 2d wiec darowalam jej ta przejemnosc. mialam bardzo dokladne 2d i wystarczylo mi wiedziec,ze jest cala i zdrowa.

a tak dziuba to moze za wczesnie sie cieszysz,ze to dziewczynka, gabi miala w 11tc niezlego fredzla miedzy nogami, mial byc Sergiusz...
tylko moja intuicja mowila mi,ze chyba to nie chlopak

Ostatnia edycja:
Do góry