reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

:-) strzelilam gafe ale nie wiedzialam i na koniec tego dnia moja corka pokrecila mi cos w klawiaturze i nie moge tego naprawic ze na dzis mam dosyc:zawstydzona/y:

reklama
Hej kobietki

Idę dziś do lekarza bo nadal mam powiększone migdały, jak schylam głowę to bolą. Dziś też DD przeszedł na mroczną stronę Mocy i też przeziębiony. W piątek skakał na schodach i ma kontuzję stopy do tego. Teraz już został tylko Jarek, ale on będzie next :-p

Dziś miałam mieć sesję dzieciaczkową, ale przełożyłam na następny poniedziałek bo jeszcze jestem nie halo, a w dodatku ta pogoda ech...:eek: I tak ma być podobno do piątku? Dobrze słyszałam?

W radiu właśnie pan powiedział, że to ostatni dzień maja i dobrze, że się maj kończy bo te majowe upały były już nie do wytrzymania :-D

Widzę, że Czaruś jak zwykle czaruje wszystkie cioteczki :happy2:

Fajnie, że Maciuś tak dobrze zniósł szczepienie, a jaki klopsik z niego wow :szok::-) Mamusine mleczko dobrze mu służy. Oby i na skórkę coś lekarz poradził...

I co Anja, udało Ci się wymyśleć jakiś plan na weekend? A z tą wielkością brzucha na pewno przesadzasz ;-) Wrzuć jakąś fotencję, oblukamy :-)

Dostałam smsa od Cris, u nich wszystko dobrze, tylko zabiegana mocno, podczytuje nas i pozdrawia, może niedługo coś napisze.

Hejka Dziołchy:-)
tak tak wiem bardzo mało piszę :zawstydzona/y: no ale jakoś weny nie mam :sorry2: częściej jestem na gg;-)
u mnie oki dzieci zdrowe mąż jeszcze kochany;-):-p:-D
wczoraj zaczęliśmy sezon rowerowy i wybraliśmy sie ze znajomymi na przejażdżkę do Sopotu no a teraz zadek mnie boli jakby kto mi kopa zasadził:szok::sorry2::-D
i chyba widziałam WildWild z małym na barana ale pewna to nie jestem :sorry2:

Izuś zdrówka dla Was:tak:

Witam nowe :-)

a Wszystkie buziakuję :tak:

No no Jolcia, jak tak dalej pójdzie to przez te spacerki, rowerki będzie cienka jak przecinek :-D Fajnie, że wpadłaś. A na rowerek też bym się chętnie wybrała, ale w towarzystwie... Dlatego tak cisnę na Jarka by kupił ten rower Dominikowi, ale albo są beznadziejne, albo za duże albo za drogie ...

Karolina, nic się nie chwalisz że masz dziś urodzinki :-) Wszystkiego najlepszego kochana!!!
A to dla Ciebie:
4934_b.jpg

Witam nową koleżankę:)

Martyna a co wczoraj , mialaś być????
No ale w sobote była taka ładna pogoda, więc zaliczylismy zakupy, spacer, a potem bylismy u tesciow i odwiedzilismy naszą Minke - dziekujemy za kawke :-) Do elefuna mam zamiar isc jutro, szczegolnie jak taka pogoda bedzie jak dzis... - masakra...

Karolina Wszystkiego Najlepszego!! :-)
BOU06_78.jpg

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich moja corcia ma dzis podwojne swieto dzen dziecka i urodziny ale teraz zaczyna byc niezadowolona bo jak ona ma urodziny to chlopaki tez dostaja prezenty a jak oni maja to ona nie dostaje i dzisiaj mi powiedziala ze jak Damian bedzie mial urodziny to chce prezent i jak tu zrobic zeby ona nie czula sie poszkodowana bo ja nie mam zadnego pomyslu:no:

reklama
Dzieńdoberek:-)
Przede wszystkim BARDZO dziękuję za życzenia:tak:
Nie chwalę się urodzinami, bo takie stare d...y jak ja już ich nie obchodzą:-p Teraz urodziny obchodzi moje dziecko;-)
Wczoraj byliśmy u dermatologa. Diagnoza: AZS + rybia łuska. Zapisał Zyrtec i wapno + dwie dodatkowe maści (Advantan i Protopic) do stosowania wymiennie z tą robioną maścią sterydową, którą mam. Do smarowania kilka razy w ciągu dnia: Dexeryl. Kontrola za 4 tygodnie.
Facet powiedział, że przyczynę moglibyśmy stwierdzić robiąc testy uczuleniowe, a te można wykonać dopiero jak dziecko skończy 5 lat. Są również testy z krwi, ale są bardzo niewiarygodne, więc ich nie poleca. W związku z tym możemy teraz jedynie leczyć skutki i robić wszystko, aby stan skóry był jak najlepszy. Powiedział, że dzieci generalnie z tego wyrastają, chociaż w przypadku Maćka złym prorokiem może być (choć nie musi) fakt, że problemy te zaczęły się u niego bardzo wcześnie (bo już w 2 miesiącu). Na razie staram się nie denerwować i być dobrej myśli...

Iza - no to nieźle Siebie (i Rodzinkę) załatwiłaś tą "kąpielą"! :-p ZDRÓWECZKA życzę!
"W radiu właśnie pan powiedział, że to ostatni dzień maja i dobrze, że się maj kończy bo te majowe upały były już nie do wytrzymania" --- noooo, ja cały czas z utęsknieniem patrzyłam na termometr i czekałam, kiedy temp spadnie poniżej 30 kresek:-p:-p:-p;-)
Iza, ja bardzo chętnie pojeżdżę z Tobą na rowerku, tylko będę musiała jakąś opiekę znaleźć dla Maćka. Także daj znać jak coś.

Cris - pozdrowionka dla Ciebie i cierpliwie czekamy ;-)

Jola - my Ciebie również buziakujemy;-)

Aneta - fajną datę urodzin ma Twoja córcia:happy2: A może wytłumacz jej, kto za co dostaje prezenty i staraj się, aby zawsze dostawała dwa odrębne: jeden na urodziny, a drugi z okazji Dnia Dziecka :happy2:

Do góry