reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

:-) strzelilam gafe ale nie wiedzialam i na koniec tego dnia moja corka pokrecila mi cos w klawiaturze i nie moge tego naprawic ze na dzis mam dosyc:zawstydzona/y:

reklama
Hej kobietki

Idę dziś do lekarza bo nadal mam powiększone migdały, jak schylam głowę to bolą. Dziś też DD przeszedł na mroczną stronę Mocy i też przeziębiony. W piątek skakał na schodach i ma kontuzję stopy do tego. Teraz już został tylko Jarek, ale on będzie next :-p

Dziś miałam mieć sesję dzieciaczkową, ale przełożyłam na następny poniedziałek bo jeszcze jestem nie halo, a w dodatku ta pogoda ech...:eek: I tak ma być podobno do piątku? Dobrze słyszałam?

W radiu właśnie pan powiedział, że to ostatni dzień maja i dobrze, że się maj kończy bo te majowe upały były już nie do wytrzymania :-D

Widzę, że Czaruś jak zwykle czaruje wszystkie cioteczki :happy2:

Fajnie, że Maciuś tak dobrze zniósł szczepienie, a jaki klopsik z niego wow :szok::-) Mamusine mleczko dobrze mu służy. Oby i na skórkę coś lekarz poradził...

I co Anja, udało Ci się wymyśleć jakiś plan na weekend? A z tą wielkością brzucha na pewno przesadzasz ;-) Wrzuć jakąś fotencję, oblukamy :-)

Dostałam smsa od Cris, u nich wszystko dobrze, tylko zabiegana mocno, podczytuje nas i pozdrawia, może niedługo coś napisze.

Hejka Dziołchy:-)
tak tak wiem bardzo mało piszę :zawstydzona/y: no ale jakoś weny nie mam :sorry2: częściej jestem na gg;-)
u mnie oki dzieci zdrowe mąż jeszcze kochany;-):-p:-D
wczoraj zaczęliśmy sezon rowerowy i wybraliśmy sie ze znajomymi na przejażdżkę do Sopotu no a teraz zadek mnie boli jakby kto mi kopa zasadził:szok::sorry2::-D
i chyba widziałam WildWild z małym na barana ale pewna to nie jestem :sorry2:

Izuś zdrówka dla Was:tak:

Witam nowe :-)

a Wszystkie buziakuję :tak:

No no Jolcia, jak tak dalej pójdzie to przez te spacerki, rowerki będzie cienka jak przecinek :-D Fajnie, że wpadłaś. A na rowerek też bym się chętnie wybrała, ale w towarzystwie... Dlatego tak cisnę na Jarka by kupił ten rower Dominikowi, ale albo są beznadziejne, albo za duże albo za drogie ...

Karolina, nic się nie chwalisz że masz dziś urodzinki :-) Wszystkiego najlepszego kochana!!!
A to dla Ciebie:
4934_b.jpg

Witam nową koleżankę:)

Martyna a co wczoraj , mialaś być????
No ale w sobote była taka ładna pogoda, więc zaliczylismy zakupy, spacer, a potem bylismy u tesciow i odwiedzilismy naszą Minke - dziekujemy za kawke :-) Do elefuna mam zamiar isc jutro, szczegolnie jak taka pogoda bedzie jak dzis... - masakra...

Karolina Wszystkiego Najlepszego!! :-)
BOU06_78.jpg

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich moja corcia ma dzis podwojne swieto dzen dziecka i urodziny ale teraz zaczyna byc niezadowolona bo jak ona ma urodziny to chlopaki tez dostaja prezenty a jak oni maja to ona nie dostaje i dzisiaj mi powiedziala ze jak Damian bedzie mial urodziny to chce prezent i jak tu zrobic zeby ona nie czula sie poszkodowana bo ja nie mam zadnego pomyslu:no:

reklama
Dzieńdoberek:-)
Przede wszystkim BARDZO dziękuję za życzenia:tak:
Nie chwalę się urodzinami, bo takie stare d...y jak ja już ich nie obchodzą:-p Teraz urodziny obchodzi moje dziecko;-)
Wczoraj byliśmy u dermatologa. Diagnoza: AZS + rybia łuska. Zapisał Zyrtec i wapno + dwie dodatkowe maści (Advantan i Protopic) do stosowania wymiennie z tą robioną maścią sterydową, którą mam. Do smarowania kilka razy w ciągu dnia: Dexeryl. Kontrola za 4 tygodnie.
Facet powiedział, że przyczynę moglibyśmy stwierdzić robiąc testy uczuleniowe, a te można wykonać dopiero jak dziecko skończy 5 lat. Są również testy z krwi, ale są bardzo niewiarygodne, więc ich nie poleca. W związku z tym możemy teraz jedynie leczyć skutki i robić wszystko, aby stan skóry był jak najlepszy. Powiedział, że dzieci generalnie z tego wyrastają, chociaż w przypadku Maćka złym prorokiem może być (choć nie musi) fakt, że problemy te zaczęły się u niego bardzo wcześnie (bo już w 2 miesiącu). Na razie staram się nie denerwować i być dobrej myśli...

Iza - no to nieźle Siebie (i Rodzinkę) załatwiłaś tą "kąpielą"! :-p ZDRÓWECZKA życzę!
"W radiu właśnie pan powiedział, że to ostatni dzień maja i dobrze, że się maj kończy bo te majowe upały były już nie do wytrzymania" --- noooo, ja cały czas z utęsknieniem patrzyłam na termometr i czekałam, kiedy temp spadnie poniżej 30 kresek:-p:-p:-p;-)
Iza, ja bardzo chętnie pojeżdżę z Tobą na rowerku, tylko będę musiała jakąś opiekę znaleźć dla Maćka. Także daj znać jak coś.

Cris - pozdrowionka dla Ciebie i cierpliwie czekamy ;-)

Jola - my Ciebie również buziakujemy;-)

Aneta - fajną datę urodzin ma Twoja córcia:happy2: A może wytłumacz jej, kto za co dostaje prezenty i staraj się, aby zawsze dostawała dwa odrębne: jeden na urodziny, a drugi z okazji Dnia Dziecka :happy2:

Do góry