reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana - "w.yglądam jak lala spod dworca" hehe :-) ale mnie rozbawiłaś :-) od razu przypomniało mi się zdjęcie, które ostatnio załączyłaś :-D:-D:-D
To jak, piszesz się jutro na mały spacerek ze mną i Martynką, jeśli będzie pogoda of course :-)

Anja - już Ci zazdroszczę tej słonecznej Hiszpanii...:cool2:

reklama
Witam z rana słonecznie :-)

Ja sie jakos dzisiaj nie wyspałam, zaraz jakis kubeł zimnej wody na siebie chyba wyleje :-) hehe

Hello!
Karola faktycznie jak siostry :))) hehehe, pasują tobie takie krótkie włoski no i kolor:)
Anja ja w zeszłym roku nie mogłam tak jak Ty ale w tym sobie odbiję :) w lipcu musimy zrezygnować z wakacji,bo termin porodu hihi ale do wrzesnia sprzedamy kociaki i jedziemy do Chorwacji na 2,5tyg jakoś - też wynajmujemy ale nie domek a apartament ( po znajomości i taniocha ) i mamy jechać ze znajomymi i ich roczną córeczka.
Widziałam Ciebie na Wyspiańskiego- ślicznie w ciązy wygladasz!
Daję sobie radę z 3 kotami to dam i z małymi, one sie na począku i tak same sobą zajmują:) a potem zobaczymy.

Dziewczyny od dziś promocja w sephora na ok.70 produktów - do 50% wyprz. oraz od dzis w cropp kupując jedna druga za złotówkę. to tak informacyjnie:)

Emkajot - dzięki :-) Tobie również super w ciemnych :tak: wg mnie o wiele lepiej niż w blond:tak:
A skąd wiesz o promocji w Sephorze? Zawsze jak coś jest to dostaję smsa, a teraz cisza...

Martynka - ja też się nie wyspałam, ale zaraz pewnie się obudzę, jak Mały zacznie ryczeć w niebogłosy na szczepieniu ;-)

Na razie, papa :-)

Karolina i Ana dziękujemy za miłe spotkanko i spacerek :-) Rafał niedawno padł i spi, wiec nie wiem o której wieczorem spac pojdzie... ehhh. A mój mąz sobie gdzies pojechał i go nie ma, wiec mam chwile tylko dla siebie :-) Chociaz sama jakas senna jestem...

KArola dostałam na mail wiadomość o tej promocji :) z moich zapachów była tylko euphoria CK.
Miłego weekendu Wszystkim życzę, zapewne zajrzę w niedziele albo po.

Ostatnia edycja:
emka, dzieki za cynk:tak:
jutro sobie kupie na dzien dziecka armani code albo hypnose senses:-p

oj ciekawe w czym bylam odziana, jak mnie sfilowalas, pewnie dres i wlosy zwiazane w supel:sorry:
brzuch mam juz kolosanie wielki, ale Gabi tez juz niczego sobie 25tc-940g:szok:

dzisiaj bylysmy w zoo, jutro jakis festyn, chcialbym do muzycznego w gdyni na piekna i bestie,ale nadunia jeszcze za malutka-moze za rok :tak:

musze cos jeszcze wymyslic na jutro;-)

Muszę pochwalić mojego Maćka po dzisiejszym szczepieniu :tak:
Pierwsze ukłucie: zero reakcji.
Drugie ukłucie: zmarszczone brwi.
Trzecie ukłucie: początek płaczu i kilka łezek, ale po 2 minutach spokój!
Porównując to do pierwszego szczepienia, kiedy to uspokajałam go przez prawie godzinę, dzisiaj było na medal!:tak:
Mój synalek waży już 7150g i ma 66 cm wzrostu :-)
W poniedziałek idziemy ponownie do dermatologa, ponieważ po odstawieniu maści sterydowej stan poprzedni niestety powrócił... :-(

Martyna i Ana - my również bardzo dziękujemy za miłe spotkanko :tak: Było mi bardzo miło Was zobaczyć, no i poznać po raz pierwszy Anię, Czarusia i Maćka ;-)

Anja - pięknie rośnie Ci nowa kobitka ;-)

Iza - jak się czujecie??

reklama
Do góry