reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana - "w.yglądam jak lala spod dworca" hehe :-) ale mnie rozbawiłaś :-) od razu przypomniało mi się zdjęcie, które ostatnio załączyłaś :-D:-D:-D
To jak, piszesz się jutro na mały spacerek ze mną i Martynką, jeśli będzie pogoda of course :-)

Anja - już Ci zazdroszczę tej słonecznej Hiszpanii...:cool2:

reklama
Witam z rana słonecznie :-)

Ja sie jakos dzisiaj nie wyspałam, zaraz jakis kubeł zimnej wody na siebie chyba wyleje :-) hehe

Hello!
Karola faktycznie jak siostry :))) hehehe, pasują tobie takie krótkie włoski no i kolor:)
Anja ja w zeszłym roku nie mogłam tak jak Ty ale w tym sobie odbiję :) w lipcu musimy zrezygnować z wakacji,bo termin porodu hihi ale do wrzesnia sprzedamy kociaki i jedziemy do Chorwacji na 2,5tyg jakoś - też wynajmujemy ale nie domek a apartament ( po znajomości i taniocha ) i mamy jechać ze znajomymi i ich roczną córeczka.
Widziałam Ciebie na Wyspiańskiego- ślicznie w ciązy wygladasz!
Daję sobie radę z 3 kotami to dam i z małymi, one sie na począku i tak same sobą zajmują:) a potem zobaczymy.

Dziewczyny od dziś promocja w sephora na ok.70 produktów - do 50% wyprz. oraz od dzis w cropp kupując jedna druga za złotówkę. to tak informacyjnie:)

Emkajot - dzięki :-) Tobie również super w ciemnych :tak: wg mnie o wiele lepiej niż w blond:tak:
A skąd wiesz o promocji w Sephorze? Zawsze jak coś jest to dostaję smsa, a teraz cisza...

Martynka - ja też się nie wyspałam, ale zaraz pewnie się obudzę, jak Mały zacznie ryczeć w niebogłosy na szczepieniu ;-)

Na razie, papa :-)

Karolina i Ana dziękujemy za miłe spotkanko i spacerek :-) Rafał niedawno padł i spi, wiec nie wiem o której wieczorem spac pojdzie... ehhh. A mój mąz sobie gdzies pojechał i go nie ma, wiec mam chwile tylko dla siebie :-) Chociaz sama jakas senna jestem...

KArola dostałam na mail wiadomość o tej promocji :) z moich zapachów była tylko euphoria CK.
Miłego weekendu Wszystkim życzę, zapewne zajrzę w niedziele albo po.

Ostatnia edycja:
emka, dzieki za cynk:tak:
jutro sobie kupie na dzien dziecka armani code albo hypnose senses:-p

oj ciekawe w czym bylam odziana, jak mnie sfilowalas, pewnie dres i wlosy zwiazane w supel:sorry:
brzuch mam juz kolosanie wielki, ale Gabi tez juz niczego sobie 25tc-940g:szok:

dzisiaj bylysmy w zoo, jutro jakis festyn, chcialbym do muzycznego w gdyni na piekna i bestie,ale nadunia jeszcze za malutka-moze za rok :tak:

musze cos jeszcze wymyslic na jutro;-)

Muszę pochwalić mojego Maćka po dzisiejszym szczepieniu :tak:
Pierwsze ukłucie: zero reakcji.
Drugie ukłucie: zmarszczone brwi.
Trzecie ukłucie: początek płaczu i kilka łezek, ale po 2 minutach spokój!
Porównując to do pierwszego szczepienia, kiedy to uspokajałam go przez prawie godzinę, dzisiaj było na medal!:tak:
Mój synalek waży już 7150g i ma 66 cm wzrostu :-)
W poniedziałek idziemy ponownie do dermatologa, ponieważ po odstawieniu maści sterydowej stan poprzedni niestety powrócił... :-(

Martyna i Ana - my również bardzo dziękujemy za miłe spotkanko :tak: Było mi bardzo miło Was zobaczyć, no i poznać po raz pierwszy Anię, Czarusia i Maćka ;-)

Anja - pięknie rośnie Ci nowa kobitka ;-)

Iza - jak się czujecie??

reklama
Do góry