reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć dziewczyny

Dominika mi jeszcze parę lekcji zostało, ale nie liczę, że zdam za 1 razem. Dużo zależy od egzaminatora. No ale zobaczymy jak to będzie.
Iza to widzę, że pierwsza kąpiel ma swoje skutki:-)
pogoda nas w tym roku nie rozpieszcza, wiatr, brak słońca,:wściekła/y:
ah

reklama
Hej dziewczyny,
u nas sporo się dzieje ale za dużo aby pisać:) wszystko raczej w porządku.Tymo zdrowy tylko te kupki:( idę znów do pediatry zrobić małą aferkę,bo duphalac nie pomógł więc niech szuka przyczyny zatwardzenia( wszystko co mogę to robie, prawie nic biedny juz nie je i przepajany, oliwa do potraw, zero ryzu i innych zatwardzeniowych, bebilon comfort a juz ma roczek i powinien normalnie jesc!!!)

Caroline - cale szczęscie ,ze woda nie dotarła do wujka!!! szczęscie w tym nieszczęsciu! do czestochowy na kolanach !
Iza zdróka dla Was!
Minka pierwsze koty za płoty, poza tym oni oblewaja dla zasady, musza przeciez osrodki zarabiać:/
HAusa trzymam kciuki!
Ja gdybym miala teraz zdac to zapewne oblałabym z kretesem, kiedys bylo chyba łatwiej.
Jak cos pominęłam to przepraszam!
Pozdrawiam Was serdecznie.
Kurcze nawet na spotkanie aktywnych mam nie dotarliśmy, takie zawirowania losowe.

AAAAAAAAAA moja kotka została zapłodniona i bede miec kiciaki w domu- przez to wczasy odwolane,bo termin na ok. 1 lipca mamy... jak się wszystkie zdrowe urodzą to będziemy sprzedawać :)

Ostatnia edycja:
No właśnie, zaległe NAJLEPSZE życzenia z okazji naszego święta, Mamuśki :-):tak:

Martynka - a ja byłam wczoraj na spacerku, zaryzykowałam i okazało się, że pomimo tego wiatru było bardzo ciepło :tak:
Wysłałam Ci wiadomość na priv.

Dominika - grunt to się nie poddawać! Trzymam dalej kciuki!:tak:

Iza - DUŻO zdrówka! Co Wy takie chorowitki ostatnio jesteście, bidulki <przytul>

Hausa - tak, dużo zależy od egzaminatora, ale również wielka zasługą w tym jak jeździsz jest dobry instruktor! Poleciłabym Wam mojego super Andrzeja, dzięki któremu wszyscy zdają za 1 razem, ale niestety on jest w Krakowie:-)

emkajot - no to rzeczywiście masakra z tymi kupkami... zdaj relację jak tam po awanturce u pediatry...
Gratulacje dla kotki :tak:
A gdzie Twoja czekoladka na włosach? :-)

caroline to stare zdjecie,tu z ostatniej niedzieli:
9ureao.jpg

Mnie dzis pogoda dobiła i nic mi się nie chce.... A jak jutro tez tak bedzie to nie wiem jak to wytrzymam... Teraz pije kawe i jem ciasto bo dostałam 2 kawałeczki od babci z dołu :-)

witam wieczorowo:)
amkajot pikna buzia i fryzurka
he he rzeczywiście podobnie wygladacie , super:))))Karolina

mam nadzieję , że sparwa z kupkami szybko minie .
Martynka wElefunie 20 zeta -czas nieograniczony , konkursy, pokazy z balonikmi, malowanie twarzy.chyba po 15 najlepiej wpaść- w sobotę , w niedziele po jakis urodzinkach ale nie znam godziny.
ja na 80 % przyjadę

ja dzisiaj po wizycie u dentrysty , okazalo sie , że porcelanka mi pękla i sie ulamala z powodu przeciążenia , bo z boku tez mialam braki a ciaża przerwala mi dalsze zabiegi ....więć na razie wstawi mi tymczasową koronke a po ciaży jak dalej zaczne dzialać i uzupelniac mpoje koszmanr btraki wstawi mi juz porcelanke nową , bo terz mogla by mi tez pęknąć ...w.yglądam jak lala spod dworca, he he a izunia nasza kochana chce mi sesyjke zrobić:))))dobrze , że są photoshop"y i inne cuda:)))he he!!!!!
dobranoc

reklama
emka, twoje koty boskie. mi sie marzy tonkijski anajbardziej niebiesksi rosyjski.;-)
ale twoje brytyjskie cudne okropnie
na razie pass na zwierzaczki,bo nie dam rady, 2ka malych dzieci wystarczajcy hardcore...a duska oblewa test na pluszakach:-pi kotach mojej mamy:szok::szok:

moze za 2-3lata siersciucha sobie sprawie:tak:
jak ty sobie dasz rady z tyloma kocimi dziecmi:-Dwidok takich malenstw bezcenny:tak:
ahhh
ta pogoda dobijajaca, nawet nie jedziemy na czerwcowy lekend, nie chce ryzykowac siedzenia w jakim zapyzialym pokoju podczas deszczu i zimna:eek:

a cos fajnego typu dolina charlotty musi poczekaac na wiekszy pryzplyw kasy, bo teraz w baterie inwestuje:confused:pozza ty co za sens jak pogoda do d....

za rok wynajmujemy chate w hiszpanii na 2tyg:pierwszy wyjazd w 4ke!
cieplo, slonce, owoce morza i wino:-)
rooooozzzzmarzylam sie...zwlaszczaa To slonce i wino.
jednego nie ma ,drugiego nie moge:cool2:

Do góry