reklama
anetawolszon
Zaciekawiona BB
dzien doberek pogoda za oknem super mozna sie opalac wkoncu zla pogoda chyba nas opusci bo napewno wszyscy mamy jej dosyc milego dzionka a ja robie obiad i z dziecmi na spacerek nad morze
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
no właśnie: JUPPPIIII !!! :-):-):-)
SUPER słoneczko!!!
ponieważ jestem sama (A. pojechał na zajęcia do Krakowa), jak Maciek się obudzi pakujemy się i jedziemy do teściów na działkę a tam oprócz superowego słoneczka będzie na pewno grill :-)
Miłego dzionka dla Was Wszystkich, papa :-)
SUPER słoneczko!!!
ponieważ jestem sama (A. pojechał na zajęcia do Krakowa), jak Maciek się obudzi pakujemy się i jedziemy do teściów na działkę a tam oprócz superowego słoneczka będzie na pewno grill :-)
Miłego dzionka dla Was Wszystkich, papa :-)
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Dziewczyny, my do jutra na zjezdzie pazdziernikówek w ślesinie, jest super, pogoda bajeczna, az sie nie chce jechac do domu :-) A teraz mały juz spi, wiec uciekam na dwór grillowac dalej, piwko i winko pic :-)
hey dziewczyny!
Fajnie, że pogoda się zrobiła, ale niestety ja praktycznie od piątku jestem bez męża.
Wczoraj chyba na bulwarze widziałam WildWind, ale nie jestem pewna.
Dzisiaj pochodziliśmy trochę po lesie, komary nas atakowały ale byliśmy dzielni.
A jak Wam mija ten weekend?
Fajnie, że pogoda się zrobiła, ale niestety ja praktycznie od piątku jestem bez męża.
Wczoraj chyba na bulwarze widziałam WildWind, ale nie jestem pewna.
Dzisiaj pochodziliśmy trochę po lesie, komary nas atakowały ale byliśmy dzielni.
A jak Wam mija ten weekend?
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
To ja poproszę Gdzie i o której mamy się stawić?
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
U mnie burza i ulewa... ehhh
Wrócilismy wczoraj ze spotkania, mega zadowoleni, zmeczeni. Pogode mielismy przecudowną, dzieci się wyszalały, zobaczylismy Licheń, po prostu super :-)
Teraz rozpakowuje torby do konca i zaraz do gina idę polatac na samolocie... hehe
Wrócilismy wczoraj ze spotkania, mega zadowoleni, zmeczeni. Pogode mielismy przecudowną, dzieci się wyszalały, zobaczylismy Licheń, po prostu super :-)
Teraz rozpakowuje torby do konca i zaraz do gina idę polatac na samolocie... hehe
Podziel się: