reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam sie z rana po fanatastycznej imprezie:-D
zajechalismy do domu po 12bo odwozilismy animnotorke ijej corke no i aiw zgubilismy troche:cool:
mala tancereczka odpadla od razu:-p
a ja reszta zalogi BB, ktos odpadl?:rofl2:

pozdr i DUZE podziekowanie DLA MARTY I GRZESIA za zaproszenie:tak:

reklama
Witam sie i ja :tak:
my w domku byliśmy o 2,30;-) jako ostatni wychodziliśmy heheh oh nie jeszcze zostalo na sali 3 panów :-)
Marta dziękujemy :tak:

meldować się hihi
jak cudownie sie obudzić i słyszeć że dziecko juz przebrane i najedzine:-p:rofl2:

Meldujemy się cali i zdrowi
Poszliśmy spać po 3 wstaliśmy o 8 :-)
Oliwka odsypia wrażenia,płacz i impreze:tak:

Bardzo Wam dziękujemy,że byliście z nami w tak ważnym dla nas dniu
Mam nadzieję,że będą jeszcze okazje do tak superowych spotkań z Wami chociaż 3 raz za mąż nie wychodzę :-p ale coś się wymyśli
Były wpadki niedociągnięcia,ale jesteśmy bardzo zadowoleni :-)

Dziękujemy za życzonka...

Jak Iza się obudzi to może wrzuci jakieś zdjęcie :-)

Dzień dobry Boginie moje :-D:-D:-D

Po pierwsze udanych Walentynek! Dużo miłości i czułości (i seksu)nie tylko dzisiaj.

Po drugie - wczoraj było rewelacyjnie!!! :-D:-D:-D:tak: Marta wyglądała zjawiskowo, miała przepiękną suknię, świetny makijaż i fryzurę, bukiet i wystrój auta, kościoła świetnie ze sobą współgrały. Jak dziś przeglądam zdjęcia to na przemian czuję wzruszenie i śmieję się na przypomnienie sobie pewnych sytuacji. Nawet jeśli były jakieś wpadki - to ja nic nie zauważyłam :tak:
Dziękuję, że mogłam Wam towarzyszyć i pobawić się w świetnym gronie brylancików z BB i ich dodatków (butów, bolerek i mężów hihi).

Zdjęć kilka przesłałam Marcie - niech wybierze, które chce wrzucić.

Iza ja sobie skopiowałam zdjęcia i wstawiam te na szybko wybrane :)
No i czekamy na zdjęcia z imprezy :-)

M_G002web.jpg

M_G003web.jpg

M_G009web.jpg

M_G011web.jpg

M_G013web.jpg

Marta - wyglądałaś zjawiskowo!! Rewelacja :) jeszcze raz duuuuuużo miłości i szczęścia!!

(myśmy dziś byli na spacerku :-):-) wózek - super! nawet w takim śniegu świetnie się prowadzi!!)

Hello :-)

Marta było naprawdę super :-) My również dziękujemy :-) Czekamy na reszte fotek :-)

U nas dzisiaj mega leniwy dzien, na obiad zamówiona pizza hehe :-)

Ps. Laski teraz trzeba uwazac na naszych małzonków :-D hihi Hehe założą sobie swój wątek i będą pytlowac o nas :-) hi hi

Melduneczek:tak:
Marta impreza super, bardzo dziękujemy, za zaproszenie i świetną zabawę:tak:

Właśnie dzieciaki położyliśmy, u nas rodzinnie walentynkowo, mnie już o 10 zerwało z łóżka, prysznic i b. dobrze się czuje;-)no, tylko mnie nogi strasznie bolały:szok:
No, to jeszcze Jolcia powinna się zameldować, ale pewnie gdzieś śpi, i o nas zapomniała albo się tajniaczy:-p
uciekam do mężatego kolacyjke jeść. do jutra!!

Marta - jeszcze raz gratulacje!
Ślicznie wyglądałaś! Kwiatki piękne! Z tego co czytam to imprezka się udała :)
pozdrawiam

reklama
no dobra i tak Cris mnie wydała :-p:zawstydzona/y::-D

Martuś bardzo ale to bardzo Dziękujemy za to że mogliśmy zobaczyć Wasz Ważny Dzień:tak:
wybawiliśmy się że ho ho :tak::-D:-D:-D:-D:-D

zdjątka cudne i czekam na resztę ;-)

kaca brak, odespane troszkę , jakoś żyję :-p

Dominiczko Dziękowanka za odstawienie Nas do domku :-)
nawet nie wiem jak w moim stanie byśmy tam dotarli:zawstydzona/y::sorry::-D
bo przegiełam z piciem troszku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D

Dziewczyny super było się zobaczyć , wybawić , pogadać :tak:

to kiedy następna impra;-):sorry:

Do góry