reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
he, he nie narzucajcie takiego tempa :-p mnie nie będzie za tydz:-(może i lepiej, bo bym jeszcze Wam wstydu narobiła:rofl2:
Dominika: oczywiście my też bardzo dziękujemy:tak:
Jola: byłaś w stanie nieważkości, w końcu grawitacja by zadziałała, a męzaty odholowałby Cię do domku:-D

idę spać, bo mnie już muli,nie na moje lata takie imprezy:-p co do fotek, to nie jestem pewna czy niektóre powinny ujrzeć światło dzienne:laugh2:

Hehe ja tez tak mysle z tymi fotkami :-D
Ja sobie siedze sama w ten walentynkowy wieczór, Patryk juz sobie pojechał, za to Rafał jeszcze nie spi... ehhh

My tez jeszcze nie wiemy czy za tydzien bedze/iemy, ale mam nadzieje :-)

Marta jeszcze raz dzieki za zaproszenie :-)

Izuś dziekujemy za odstawienie do Domku, Dominice za podwiezienie do restauracji :-) Reszczcie obecnych za super towarzystwo :-)
Ja wczoraj sobie grzecznie 3 drineczki, za to moj małżonek troche popił z małżonkiem Cris :-) hihi
A teraz czekamy na wątek "mężowie Trójmiastek" albo cos takiego :-) hihi
Ok ide małego polozyc bo nigdy nie zasnie...

Hej hej - super że impreza udana - no i jeszcze raz Marta - wszystkiego co najlepsze :tak::-)

My wczoraj się urwaliśmy na Single Sexy Walentyna do Off the Beach - też było fajnie. Była na koniec sesja zdjęciowa, więc jak zobaczę efekty to wtedy wkleję ;-)

hej hej i ja się melduję powalentynkowo - wczoraj mój mężaty był aniołem i spełniał wszystkie moje najskrytsze marzenia :-D nawet na sushi mnie zabrał :)eek: już nie lubię sushi hihi).

Zaraz uciekam do roboty ale wrzucę kilka fotek z wesela :rofl2::-D:-D:-D:-D

C.D. Nastąpił:

I nasza Młoda Para cudowna z Oliwcią:

Na pewno potem będzie więcej :D

Ostatnia edycja:
Marta, jeszcze raz wszystkiego dobrego.
Wyglądałaś przepięknie. Impreza widzę wam się udała. Zdjęcia super.
My się powoli szykujemy do wyjazdu.
Życzę miłego dnia

P.S. Mój małżonek wśród Waszych mężów rozpoznał znajomego:-) Świat jest mały

Hi hi pierwsze zdjęcie normalnie bomba :-D
To chyba jedna z tych fotek co nie powinna trafiac na otwarte forum :-D hi hi

Hausa kogo zna :-)??

Rafał wczoraj zasnał mi przed 24 :-O Ale za to dzis wstał przed 10 i zamiast na drzemke isc o 12.30 jak zawsze, to dopiero niedawno zasnał, ehhh ciekawe o której wieczorem padnie... Ja dzisiaj jakas przymulona, wkurzam sie bo wszystko mi sie psuje. Zatkał mi sie zlew w kuchni, jak wypuszczam z jednej komory, wywala wode w drugiej, a jak korek do jednej wsadziłam to dołem mi wylało na podłoge.... Zaraz bede cos z tym myslec, a jak nie pojdzie to nie wiem co zrobie... ehhh zawsze cos. Do tego szafka w łazience mi spadła, ostatnio sie zamek w drzwiach rozwalił, a mojego pieknego nie ma, a jak juz jest to nie ma czasu... ehhh
Ide sobie kawke zrobic, bo zaraz zasne...
Buzka laseczki :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!

Foty bajeranckie, Marcia wyglądała obłędnie! reszta zresztą też:) zazdroszczę Wam takiego spotkania!

U mnie sprzątania po mini remoncie c.d. ale już prawie wysprzątane. Oczywiście to nie koniec remontu tylko kolejny etap:no: i w kółko to samo.

Ostatnia edycja:
reklama
ale fajne foteczki wrzucilas:) szkoda,ze nei moge na poklad wpasc;(

moj syn ma dzis 2 lata-ale ten czas leci!!!!!!!

pozdrawiam Was i caluje mocno

Do góry