reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marta - mamy w aucie 2 wolne miejsca z kościoła do restauracji jakbyście dla kogoś potrzebowali.
Napisałam Ci wiadomość na gg.

EDIT:

Już nieaktualne, Martynka ze swoim piknym się do nas dokoptowali :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta życzę udanej imprezki i zero stresu - no może trochę adrenalinki się przyda - zawsze lepsze wspomnienia.
Bawcie się dobrze dziewczynki :):-D :-) :tak:

Dzień dobry kobietki!

Carolinko piekny szkrabek!! gratulacje !!! super szybki poród!

Iwonko przy Was w domku szybko spadnie ta wstrętna bilirubina!

Martuś wspaniałego ślubu i szampanskiego weselicha!!! a obrączka to tylko symbol i wazne,ze bedzie jakakolwiek! ale tez numer z nią ...
Dołączam swoje 3 koty do zaprzęgu :-D:-D:-D

Ja zakopana po pachy w robocie, krzyż czuję w piętach:-( ale juz prawie wszystko odpylone! jeszcze jakieś pierdoły zostały i karnisz do zamontowania. i juz bedzie spokój na jakiś czas...jeszcze musimy 3 parapety osadzić a kupujemy drewno i znajomy je szlifuje i osadza a on nie zawsze ma czas wiec musze czekac.

My jutro idziemy na Holmesa do kina w ramach walentynek, w niedziele odpoczywamy.
aaa i jeszcze musimy podjechac do saturna ,bo jest weekend bez Vat-u a ja chce nową pralkę- może będzie taka jaką wymyśliłam.

Ten śnieg to mnie dobija- na dwór z wózkiem to chyba przed dom i na trasie 5 metrów w ta i z powrotem- dalej się zakopię..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Holmsa polecam gorąco :-):-) jest świetny:-)

moje dziecie jeszcze śpi, obiad zrobiony, kuchnia w miarę posprzątana.. czekam na małża i nadrabiam zaległości

Marta - z uwagi na Tymcia nie trafimy do kościółka.. ale życzę Ci naj naj naj wspanialszego ślubu i super!! zabawy :tak::-) i nie mogę się doczekać zdjęć!!

Caroli - super synek :-):-) jak wam idzie dogrywanie się?:-)

Ja już po spowiedzi...Odebrało mi mowę zaczęłam płakać i dużo nie powiedziałam,bo się trzęsłam...Także dziewczyny zapowiada się jutro płacz przy składaniu przysięgi jak któraś jest wrażliwa to proszę zabrać chusteczki...

Oj MARCIA MARCIA:-D,
Iza dobrze określone , he he i jak to zrobić:rolleyes:,

wy tu imprezowo, ale Wam zazdroszczę:-(,
ja dzisiaj totalnie przegielam , ale za mnie tego nikt nie zrobi:wściekła/y:, maż zaraz przylatuje i cale mieszkanko musialam wylizac , podlogi ,pościele , prasowanko , o maj gad:rofl2::rolleyes2:, i jeszcze pó dnia przy garacha , jakieś olonki , zupki grzybowe i biale kielbasy:-p to wszystko , żeby mezusiowi dogodzic ....mam nadzieje , że sie odwdzięczy:-D:sorry::-p, he he...no a teraz strasznie sie czuję ...powinnam sie polozyć , ale jeszcze chcialam zobaczyć , czy wszystko gra , no spowiedź zaliczona i jutro szczególny dzionek:tak:.
a tak na uwiecznienie zajefajnego pracowitego dnia ulepilam balawana, no troche się umęczylam przez to turlanko śniegowych kul i brzuch też nie byl zachwycony , ale mina Czarka - bezcenne:-D;-), jeszcze muszę szybko maske polozyc na buźke i jako tako się wypindźyć:cool:.

pozdrawiam wszystkie imprezowiczki i zyze niezapomianych chwil:tak:
dla Marty Wszystkiego najlepszego:)
10r8txx.jpg

W zgodzie serc i myśli,
a zawsze dłoń w dłoni
płyńcie tą łodzią,która zwie się życie,
jak teraz w tej godzinie.
Niech Wam życie całe płynie
w wierze,nadziei i miłości!

dzwony biją jak szalone.
Marsz weselny w uszach brzmi,
młody mężu przytul żonę,
niechaj cała ziemia grzmi.
Młoda żono przytul męża,
twej miłości barwny kwiat,
nie potrzeba wam oręża,
u stóp macie cały świat.

marto i grzegorzu wszystkiego najlepszego w tym wspaniałym dla was dniu życzy monika z rodziną

W tej uroczystej chwili,
gdy słowo tak oznacza
zwycięstwo miłości,
przyjmijcie życzenia szczere:
szczęścia, zdrowia, radości.
Niech uśmiech waszych dzieci
pochodnią wesela świeci.
Dobroć, mądrość
niech czynem kieruje,
a harmonii współżycia
nigdy nie brakuje.​
Marto życzę wszystkiego naj i udanej imprezki :-D