reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Antosiu Wszystkiego Najlepszego :tak:
W dniu, takim jak dziś,
życzę Ci:
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki ;-)

zdjecie0480.jpg

reklama
dziekujemy za zyczenia:)
Antek ma zapalenie bakteryjne fiutka a Jasmin ma jakas dziwną odmiane anemi i kiepskie wyniki,,,fajne urodzinki mamy:)

Nasz mały przystojniaczku - wszystkiego najlepszego z okazji 2 latek Antoś!!!

Ania - zdrówka dużo dla Twoich szkrabów.

hej hej:-)

Aniu dużo zdrówka, dla dzieciaczków i sto lat dla Antosia:tak:

a gdzie Was dziewczęta wywiało?? ja dziś sma bez lubego, właśnie sprzątnęłam meeega bałagan, wczoraj też cały dzień sprzątałam... a dziś wygląda jakbym ze 2 tyg palcem w domu nie kiwnęła:wściekła/y:

uciekam, muszę obiadek dzieciaczkom dać, miłego dnia;-)

Dzień dobry...
Sto lat Antoś!!! i pokłady zdrowia dla dzieciaczków Wild.

Ja wczoraj przesadziłam z JD i mam dziś kwadratową głowę:eek: , chciałam pójśc z małym na spacer ale stelaż wózka został w bagażniku i pojechał z mężem ... ciężki dzień... niech się szybko skończy.

No ładnie Beatka z moim mężem przesadzać? ;-)(też ma inicjały JD). Oblewacie koniec remontu?

Cris - no nie ma mnie, bo moja mama wspaniałomyślnie zgodziła się opiekować dziećmi do końca tygodnia. No więc z mężatym się tulimy jak dwa gołąbki :-) no i każdą wolną chwilę przy zdjęciach Martusi siedzę. Miała być dzisiaj sesja poślubna ale Marta odwołała... Mam nadzieję, że wszystko u niej si.

Iza ;-) wiesz jak jest :-D
powiedzmy,że opijałam...jakoś mnie naszło, przy filmie sączyłam i za dużo wysączyłam:wściekła/y:

Ja też marzę o małym odpoczynku od dziecka a moje rodzicielstwo przecież dopiero rozpoczęłam:sorry: oj oj...

Iza czyli dzieci zostały u Babci?? Patka chyba pierwszy raz na tak długo co??
A no ciekawe co u Marty...

U mnie nic ciekawego, własnie kawke sobie pije i wcinam ptasie mleczko (na chandre). Mały spi.
No i wczoraj przegrałam walke ze zlewem, rozkreciłam syfon, poczysciłam wszystko, ale było zapchane az w tej rurze co juz w sciane idzie... No ale mama przywiozła wieczorem krecika, wlałam na noc i dzisiaj jest ok o dziwo :-) No teraz za to minimalnie cieknie, ale tyle wytrzymam do soboty az patryk bedzie, miska podstawiona i ok. Dobrze ze moge ze zlewu normalnie korzystac...
No zdolna baba jestem :-D hi hi

Ostatnia edycja:
Martynka masz ukryty talent :-) super!
Ja na chandrę też czekoladkę z kawusią uwielbiam, ptasie mi sie ostatnio jakies trefne okazało i wolę alpejskie, jakaś dziwnie niesmaczna partia była:no:
zapisuję się z koleżanką na jakies fitness :) w czwartek robimy rekonesans w pobliskich klubach i do dzieła! Maż wspaniałomyślnie wpisał mnie w swój grafik wstępnie wtorki i czwartki po 18tej i od razu do czerwca się wpisałam żeby nie było;-)

6jpw1h.jpg
moje szczesliwe dziecko :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuje kobitki za życzenia i mile slowa.
Jaśminka miala dzis pierwszą rehabilitacje. bedziemy teraz duzo pracowac by dorównać rówieśnikom !! była bardzo dzielna-moze nie bedzie tak zle jak mysle;)

Do góry