reklama
mama w boju
jest ich troje :-)
no, dziewczyny jakby jakaś kobieta szukała takiej osoby jak doula, to wiecie kogo jej polecić
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Dzień doberek
ana a może Ci umowę przedłużą i mile się zaskoczysz :-) i gratulujemy...może kupię Ci jakieś różowe ubranko tak na zapas :-)
Cris wczoraj w DD tvn był reportaż ze szkolenia w Warszawie :-)
Doula - Wideo - Aktualności - Dzień Dobry TVN
iza hmmm to ja mam jeszcze jakieś 9 miesięcy spokoju z drzwiami :-)
No a ja dzisiaj domek sprzątam,bo od soboty bałagan się zrobił.Rano zrobiłam zakupy kupiłam Oli kilka ubranek,bo już mi powyrastała z większości.Grzesiek dzisiaj jedzie do Warszawy na konferencję i wróci dopiero jutro po 22...
Kurde znowu sama z Oliwką w domu
ana a może Ci umowę przedłużą i mile się zaskoczysz :-) i gratulujemy...może kupię Ci jakieś różowe ubranko tak na zapas :-)
Cris wczoraj w DD tvn był reportaż ze szkolenia w Warszawie :-)
Doula - Wideo - Aktualności - Dzień Dobry TVN
iza hmmm to ja mam jeszcze jakieś 9 miesięcy spokoju z drzwiami :-)
No a ja dzisiaj domek sprzątam,bo od soboty bałagan się zrobił.Rano zrobiłam zakupy kupiłam Oli kilka ubranek,bo już mi powyrastała z większości.Grzesiek dzisiaj jedzie do Warszawy na konferencję i wróci dopiero jutro po 22...
Kurde znowu sama z Oliwką w domu
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Oj Marta jak Ci zazdroszczę tego spokoju haha. Teraz walczę z Petunią, kładę ją spać chyba ze 2 razy na minutę a ona wyłazi z łóżka, otwiera sobie drzwi i przychodzi do mnie.
Także piszę z przerywnikami .
Dotka - dobrze że nic się nie stało ani Tobie ani dzidzi.
Cris - ogromne gratulacje!!! Mam nadzieję, że stanie się to popularne i będziesz miała pełne ręce roboty Powodzenia!
Ana - a do kiedy masz umowę? Mi też miło nareszcie Cię czytać "po latach"
Jak DD wróci ze szkoły to idę mu kupić nowe buty zimowe, stare się rozkleiły tak że nic się z nimi nie da zrobić.
Ooo cisza jest chwilowo, może Pat zasnęła?
Także piszę z przerywnikami .
Dotka - dobrze że nic się nie stało ani Tobie ani dzidzi.
Cris - ogromne gratulacje!!! Mam nadzieję, że stanie się to popularne i będziesz miała pełne ręce roboty Powodzenia!
Ana - a do kiedy masz umowę? Mi też miło nareszcie Cię czytać "po latach"
Jak DD wróci ze szkoły to idę mu kupić nowe buty zimowe, stare się rozkleiły tak że nic się z nimi nie da zrobić.
Ooo cisza jest chwilowo, może Pat zasnęła?
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Mi Oli przed chwilą padła,ale u nas w łóżku...
Iza jak sobie pomyśle jaki spokój miałam rok temu to aż żałuje,że tego w pełni nie wykorzystałam.Oliwia jest naszym największym szczęściem,ale ja nawet nie mam za bardzo czasu na poczytanie książki,a ostatnio sobie kupiłam-przeczytałam w ciągu dwóch dni 13 stron.Z drugiej strony jak mała śpi to mogłabym czytać,ale obiadu z nią nie ugotuję,o sprzątaniu można zapomnieć,bo wszystko zaraz wyrzuca.Wczoraj złapałam ją na pluskaniu ręką w muszli prawie głową tam wpadła...
No nic idę mięsko przygotować na obiadek i mężusia spakować,bo ma wpaść po ubrania na zmianę
Iza jak sobie pomyśle jaki spokój miałam rok temu to aż żałuje,że tego w pełni nie wykorzystałam.Oliwia jest naszym największym szczęściem,ale ja nawet nie mam za bardzo czasu na poczytanie książki,a ostatnio sobie kupiłam-przeczytałam w ciągu dwóch dni 13 stron.Z drugiej strony jak mała śpi to mogłabym czytać,ale obiadu z nią nie ugotuję,o sprzątaniu można zapomnieć,bo wszystko zaraz wyrzuca.Wczoraj złapałam ją na pluskaniu ręką w muszli prawie głową tam wpadła...
No nic idę mięsko przygotować na obiadek i mężusia spakować,bo ma wpaść po ubrania na zmianę
mama w boju
jest ich troje :-)
wiem, wiem. ale ja się zmyłam, bo nie chciałam brać udziału w tej wersji pokazowej;-) ale i tak tą dyskusją z goścćmi TVN spiepszył sparwę,bonie zaprosili kogoś, ktonaprawdę wie, o co chodzi z tym doulowaniem. no,ale co zrobićjak zwykle po łebkach polecieli! no, ale co zrobic
reklama
Podziel się: