reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
czesc Ana-a jak tam z refluksem u Czarusia. na jakich teraz jestescie lekach?

mi sie dzis nic nie chce. posprzatalam ciut mieszkanie i staram sie liczyc ruchy dziecka,ale jakos mi to nie idzie.

Dzień doberek

ana a może Ci umowę przedłużą i mile się zaskoczysz :-) i gratulujemy...może kupię Ci jakieś różowe ubranko tak na zapas :-)

Cris wczoraj w DD tvn był reportaż ze szkolenia w Warszawie :-)
Doula - Wideo - Aktualności - Dzień Dobry TVN

iza hmmm to ja mam jeszcze jakieś 9 miesięcy spokoju z drzwiami :-)

No a ja dzisiaj domek sprzątam,bo od soboty bałagan się zrobił.Rano zrobiłam zakupy kupiłam Oli kilka ubranek,bo już mi powyrastała z większości.Grzesiek dzisiaj jedzie do Warszawy na konferencję i wróci dopiero jutro po 22...
Kurde znowu sama z Oliwką w domu

Oj Marta jak Ci zazdroszczę tego spokoju haha. Teraz walczę z Petunią, kładę ją spać chyba ze 2 razy na minutę a ona wyłazi z łóżka, otwiera sobie drzwi i przychodzi do mnie.
Także piszę z przerywnikami :rofl2:.

Dotka - dobrze że nic się nie stało ani Tobie ani dzidzi.

Cris - ogromne gratulacje!!! Mam nadzieję, że stanie się to popularne i będziesz miała pełne ręce roboty :tak: Powodzenia!

Ana - a do kiedy masz umowę? Mi też miło nareszcie Cię czytać "po latach" :-p

Jak DD wróci ze szkoły to idę mu kupić nowe buty zimowe, stare się rozkleiły tak że nic się z nimi nie da zrobić.
Ooo cisza jest chwilowo, może Pat zasnęła?

Mi Oli przed chwilą padła,ale u nas w łóżku...

Iza jak sobie pomyśle jaki spokój miałam rok temu to aż żałuje,że tego w pełni nie wykorzystałam.Oliwia jest naszym największym szczęściem,ale ja nawet nie mam za bardzo czasu na poczytanie książki,a ostatnio sobie kupiłam-przeczytałam w ciągu dwóch dni 13 stron.Z drugiej strony jak mała śpi to mogłabym czytać,ale obiadu z nią nie ugotuję,o sprzątaniu można zapomnieć,bo wszystko zaraz wyrzuca.Wczoraj złapałam ją na pluskaniu ręką w muszli prawie głową tam wpadła...

No nic idę mięsko przygotować na obiadek i mężusia spakować,bo ma wpaść po ubrania na zmianę

wiem, wiem. ale ja się zmyłam, bo nie chciałam brać udziału w tej wersji pokazowej;-) ale i tak tą dyskusją z goścćmi TVN spiepszył sparwę,bonie zaprosili kogoś, ktonaprawdę wie, o co chodzi z tym doulowaniem. no,ale co zrobić:wściekła/y:jak zwykle po łebkach polecieli! no, ale co zrobic:sorry:

Też odniosłam wrażenie,że zaproszone panie do studia raczej opowiadały o swoich porodach i roli męża w czasie porodu niż o doulach a szkoda...
Oli spała 20 minut i już znowu broi...

reklama
kurczaki ja znowu dół... chce dodzwonic sie do Małgosi ale jakoś nie odbiera, może na czuja pojade do Wydry:-D mam lekkie obawy ze jakis gratis bakteryjny dostalam...:-(

Do góry