reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Moja tesciwa ma psa. Czasami daje malej lizka ale go gonie. Nie jest szkodliwy i ciesze sie ze mala nie ma uczulenia na nic :):):)  

Ja z lekarzem to nie mam problemów bo moja lekarka mieszka w moim bloku pare pieter wyzej. :):) :p

dzięki :) nie mamy dziś transportu, tata pojechał gdzieś do klienta...
może następnym razem dołączymy :)

Właśnie Edytka, ty przecież niedaleko nas mieszkasz, to i na spacerek możemy się czasem umówić.

Keterek, mi pasuje na 12 na samym początku centrum.

_Basia karmie mlodego i zwijam sie. Znajdziemy sie ;D Wez z soba wyprakwe dla Amelki, bo po spacerku pojdziemy do mnie na kawke, oki?

Ale się rozpisałyście dziewczyny!
Zazdroszczę Wam tych spotkań. My wczoraj byliśmy w kinie, ale Kubuś już nie nadaję się na kino. Cały czas chce chodzić i zero relaksu dla nas.
Nocki tragiczne, butli z mlekiem nie che
i właśnie się obudził- zmykam
życonka dla Mikołaja!!!

Halcia-dużo zdrówka i wytrwałości w wychowaniu dzidzi !

Keterek_jesteś kochana bardzo chciałam się z Wami spotkać ale mam stomatologa.Już się boję!!!!
Ale możemy się spotkać jutro- gdybyś oczywiście mogła.

reklama
A to Amelka z Mateuszem  ;D

matiamelka1in.jpg

Do góry