reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Moja tesciwa ma psa. Czasami daje malej lizka ale go gonie. Nie jest szkodliwy i ciesze sie ze mala nie ma uczulenia na nic :):):)  

Ja z lekarzem to nie mam problemów bo moja lekarka mieszka w moim bloku pare pieter wyzej. :):) :p

dzięki :) nie mamy dziś transportu, tata pojechał gdzieś do klienta...
może następnym razem dołączymy :)

Właśnie Edytka, ty przecież niedaleko nas mieszkasz, to i na spacerek możemy się czasem umówić.

Keterek, mi pasuje na 12 na samym początku centrum.

_Basia karmie mlodego i zwijam sie. Znajdziemy sie ;D Wez z soba wyprakwe dla Amelki, bo po spacerku pojdziemy do mnie na kawke, oki?

Ale się rozpisałyście dziewczyny!
Zazdroszczę Wam tych spotkań. My wczoraj byliśmy w kinie, ale Kubuś już nie nadaję się na kino. Cały czas chce chodzić i zero relaksu dla nas.
Nocki tragiczne, butli z mlekiem nie che
i właśnie się obudził- zmykam
życonka dla Mikołaja!!!

Halcia-dużo zdrówka i wytrwałości w wychowaniu dzidzi !

Keterek_jesteś kochana bardzo chciałam się z Wami spotkać ale mam stomatologa.Już się boję!!!!
Ale możemy się spotkać jutro- gdybyś oczywiście mogła.

reklama
A to Amelka z Mateuszem  ;D

matiamelka1in.jpg

Do góry