reklama
Moja Zuzia dzisiaj jadla nawet nosem wiercila sie i jak kopnela w reke to lyzeczka wyladowala na nosie. Czasami po jedzeniu tez robi brzuszki i za kazdym razem uleje, czasami zdarza sie ze uleje nawet po 4 - 5 godzinach po obiedzie jeszcze zupka
SlonceZolte
Początkująca w BB
KETEREK i MAGDABIAL dziewczyny, Wy poważnie z tymi zapisami do szkół ? Czy ja dobrze zrozumiałam? Chcecie swoje 8-9 miesięczne maluszki już zapisywać do szkoły?
a moze ja zcegoś nie doczytałam, bo czasu mało i zmęczona jestem strasznie
nie śmiejcie się jak coś pokręciłam
a moze ja zcegoś nie doczytałam, bo czasu mało i zmęczona jestem strasznie
nie śmiejcie się jak coś pokręciłam
SlonceZolte Ja pracuje od 21 listopada (Mati skonczyl wtedy 5 miesiac), a Aneczka tzn. Damayanti wraca pod skrzydla edukacji 13 lutego ;D No niestety musialam zostawic mlodego... Bylo ciezko przez pierwszy tydzien, teraz jest oki! Maly sie przyzwyczail i ja tez, mimo, ze tesknie okrutnie : Ale praca w szkole jest fajna, bo to tylko 18 godzin w tygodniu (+dojazdy, jakies zajecia dodatkowe, sparwdzanie prac w domu itd.), no ale sa ferie, przerwy swiateczne, WAKACJE... ech! Nie zamienilabym tej pracy na zadna inna. Chyba jestem malym leniuszkiem Placa zadna, ale pracuje, bywam wsrod ludzi, zyje czyms innym. No i sie troche wredna zrobilam, jak dzieci mowia ;D Od kochania mam jedno dziecko, a reszta niech sie uczy :
Mati po kapieli nie chcial kaszki- wypil tylko 80 ml, ale olsnilo mnie, ze przeciez na szczepieniu byl!!! Wazy 8600 g i po zapalniue oskrzeli i pluc ani sladu na szczescie!!! Wedlug moich wyliczen bedzie w nocy pobudka, ale chyba z glodu. Coz, nastawiam sie na to i czuwam...
Mati po kapieli nie chcial kaszki- wypil tylko 80 ml, ale olsnilo mnie, ze przeciez na szczepieniu byl!!! Wazy 8600 g i po zapalniue oskrzeli i pluc ani sladu na szczescie!!! Wedlug moich wyliczen bedzie w nocy pobudka, ale chyba z glodu. Coz, nastawiam sie na to i czuwam...
Mama_Asia, piszesz, że Twoja Gosia ma alergię na mleko krowie. Powiedz, czy teraz ma skórę gładziutką, czy cały czas ma jakąś wysypkę. Ty karmisz piersią, prawda? Czy wyeliminowałaś nabiał całkowicie ze swoje diety i czego jeszcze unikasz? Pytam, bo moja Amelka też ma skazę białkową (odziedziczoną po swoim tatusiu) i dlatego zbieram wszelkie informacje na ten temat.
Edytka, napisz potem proszę, co ci powiedziała pediatra w sprawie tej wysypki.
Ania K, ja też nie umiem wklejać tu zdjęć.
Keterek, kawał chłopa z tego Mateuszka. Super!
Edytka, napisz potem proszę, co ci powiedziała pediatra w sprawie tej wysypki.
Ania K, ja też nie umiem wklejać tu zdjęć.
Keterek, kawał chłopa z tego Mateuszka. Super!
AniaK ja mialam ten sam problem, ale jakos mi sie udalo. Musisz najpierw zdjatko zmiejszyc (ja mam program, ktory dostalam z aparatem) i potem najwygodniej wejsc na http://www.imageshack.us/, tam przegladaj- swoje zdjecie, HOST IT! i czekasz! Jak sie otworzy, to kopiujesz ostatni adres, tj. direct link to image, wklejasz do odpowiedzi na BB i juz! Przed zdjatkiem dodajesz
bez zadnych spacji, albo uzyj drugiego okienka, w drugiej linijce przy odpowiedzi (to pod pogrubieniem i td.) i wklej adres zdjecia miedzy tym co Ci wyskoczy
oto synek mojej psiapsiolki, ma 2 miesiace ;D
Powodzenia Aniu! Nie jestem ekspertem, ale mi sie udalo, wiec Tobie tez sie uda!
oto synek mojej psiapsiolki, ma 2 miesiace ;D
Powodzenia Aniu! Nie jestem ekspertem, ale mi sie udalo, wiec Tobie tez sie uda!
reklama
Witam z rana?? Jak nocki? Ja dzisiaj padam bo mala nie dala mi pospac do 9 ale cwaniara teraz zasypia z powrotem a ja juz trzeci raz sie nie klade, najwyzej poloze sie w ciagu dnia. A jakie plany na dzisia?? Ja dzisiaj ide z meza siostrzenica pochodzic po sklepach bo mam urodziny i musze sobie prezenty poszukac a nie wiem co jeszcze bym chciala. Ostatnio chcialam ta sztruksowa spodnice ale jakios mi sie juz nie widzi. Kurcze no nie wiem co wybrac.
Podziel się: