keterek pisze:
A my po zakupach w Akpolu. Kupilam miseczke do karmienia (pozazdroscilam Basi), wieksza lyzeczke silikonowa, butelke na 330 ml, smoczki (rozmiar 4), pieluchy, oliwke... i takie tam pierdoly...
No ja też kupiłam dziś smoczki 4 do kaszki,ale coś beznadzieja... Właśnie testowaliśmy,Dawid nie chciał z nich pić,najpierw mu rozrzedzałam kaszkę,bo myślałam,że nie leci,w końcu wsadziłam stary smoczek,jakiś zwykły i wydudlał wszystko,aż w szoku byłam bo 190ml,to dużo jak na niego
A też chciałam kupić większą lyżeczkę silikonową,ale nie było
Widzę,że zakupy mamy na czasie!
U nas ok. Didek zdrów tylko lekko gardełko zaczerwienione jeszcze,ale że prababcia przeziębiona,to ma się nie zbliżać
Tak więc leki do poniedziałku bierzemy i koniec ;D Teraz tylko pozostaje się modlić,co by nawrotów nie było i nie miał problemów astmatycznych...
Kupiłam mu też smoczka uspokajającego,bo on niestety kciuka woli.Ależ się uśmiałam,co on z tym smokiem robił,cała żuchwa mu chodziła,potem potraktował go jako zabawkę- gryzaczek i gryzł twarde części :laugh: Więc znów zasnał z kciukiem.
A ja jutro jadę na zakupki dla siebie,ale się cieszę.Mój tata będzie spacerował z Didkiem,a ja z mamą,będę buszować :
Chcę sobie kupić jakieś dżinsy właśnie,bo mi wszyskie z tyłka spadają.Szczerze mówiąc jestem zaskoczona tym,że tak schudłam po ciąży,bo wcinam wszystko i słodycze uwielbiam,no ale ciesze się z tego i mam nadzieję,że tak zostanie,bo kiedyś zawsze byłam pulchniutka.Przydało by się jeszcze poćwiczyć,co by takie flaki nie wisiały,ale tyle samozaparcia to nie mam,leń ze mnie i tyle!Jak chodziłam do liceum to ważyłam 63 kg,a teraz... 54 :laugh:
Idzia pisz do nas pisz!!!
Basia jak chcesz firanki z Kubusiem Puchatkiem to polecam ci sklep z tkaninami we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej 59,za Elegantem w lewo.Może jak powiesz szefowej że jesteś z bb to jakaś zniżka ci wpadnie
Babcia Debiutantka tam "rządzi".I obszyją ci na życzenie
Wiem,że jeszcze niedawno były firanki z Kubusiem,bo i my też mamy.Zreztą ja to byłam kiedyś maniaczka Kubusia Puchatka,więc teraz Dawid na tym korzysta
Ikpi super foty i wyczyny Mai! Kurcze nie wyślę tego posta,już 5 raz wysyłam a wy ciągle coś piszecie!!!!!!!!!!!!!!