reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Witam :happy2:
deszczowato brrrryyy:dry::szok:
mimo to Wszystkim cieplutkie buziaki ;-):-D:-D:-D

Załączniki

• Autumn Leaves.jpg
    Autumn Leaves.jpg
    216 KB · Wyświetleń: 34
wita,m i ja z rana z deszczowego gdanska ... chyba jednak nici z lata beda ... a juz mialam taaaakie plany na cieply weekend ... szkoda ze pewnie nie wypala ...

dziuba dzieciaki tylko slodkie na zdjeciach ... w rzeczywistosci daja niezle popalic :)

jezeli chodzi o wyjazdy to ja zawsze chcialam australie odwiedzic ... ale pewnie sie nie uda ... mexyk i kuba tez brzmia egzotycznie :)

milego dnia :)

reklama
witajcie :tak:
no, pogoda paskudna, najchętniej to bym okno zasłoniła i udawała, że wieczór już jest-to bym się lepiej czuła:sorry2:
całe szczęście noc minęła, nawet spokojnie.czekam teraz na mężulka,mam nadzieję, ze mieli spokojną noc-no, ale teraz dopiero w pt do pracy idzie, więc jestem szczęśliwa:tak:
paskudny humor mnie dziś dopadł...:-(nic mi się zupełnie nie chce, a jak sobie pomyślę ile trzeba na wiosne czekać....:no::no:no, ale może zaległe lato się zjawi???:sorry2::confused:kurczę, podobno w Polsce klimat miał się zmienić na śródziemnomorski, ale chyba coś nie wyszło:baffled:
ech...ide śniadanie zjeść.
miłego dzionka wszystkim

Do góry