reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Witam :happy2:
deszczowato brrrryyy:dry::szok:
mimo to Wszystkim cieplutkie buziaki ;-):-D:-D:-D

Załączniki

• Autumn Leaves.jpg
    Autumn Leaves.jpg
    216 KB · Wyświetleń: 38
wita,m i ja z rana z deszczowego gdanska ... chyba jednak nici z lata beda ... a juz mialam taaaakie plany na cieply weekend ... szkoda ze pewnie nie wypala ...

dziuba dzieciaki tylko slodkie na zdjeciach ... w rzeczywistosci daja niezle popalic :)

jezeli chodzi o wyjazdy to ja zawsze chcialam australie odwiedzic ... ale pewnie sie nie uda ... mexyk i kuba tez brzmia egzotycznie :)

milego dnia :)

reklama
witajcie :tak:
no, pogoda paskudna, najchętniej to bym okno zasłoniła i udawała, że wieczór już jest-to bym się lepiej czuła:sorry2:
całe szczęście noc minęła, nawet spokojnie.czekam teraz na mężulka,mam nadzieję, ze mieli spokojną noc-no, ale teraz dopiero w pt do pracy idzie, więc jestem szczęśliwa:tak:
paskudny humor mnie dziś dopadł...:-(nic mi się zupełnie nie chce, a jak sobie pomyślę ile trzeba na wiosne czekać....:no::no:no, ale może zaległe lato się zjawi???:sorry2::confused:kurczę, podobno w Polsce klimat miał się zmienić na śródziemnomorski, ale chyba coś nie wyszło:baffled:
ech...ide śniadanie zjeść.
miłego dzionka wszystkim

Do góry