reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

iza: nie wybieram się:baffled:niestety...ale marzy nam się taki wyjzd, trochę musiy poczekać, bo my myślimy o Kubie(taki powrót do korzeni-nie moich;-)), a to więcej kasy niż gdzieś do grecji, więc narazie marzymy:-Da fotki wrzuciłam-cobyście swoją wyobraźnie uruchomiły:-pi odrazu lepiej:rofl2:

anja:a my właśnie w tych dniach będziemy wyrzucać tv, a mój mąż mecze będzie oglądał w internecie(bo to był główny argument tv). alee on coraz bardziej zdeterminowany a ja nie mam nic przeciwko, więc spokojnie wytzrymamy:)och, meksyk....tam też mogłbym pojechać, ale narazie marzymy o Kubie:p

Ostatnia edycja:
reklama
Oj Kuba tez wspaniala podobno, te kolory, muzyka, ocean , salsa...z jedzeniem to tak srednio przepadam za kubanskim, bo mialam mozliwosc jedzenia, strasznie tluste:szok::szok:ale Kubanska muzyke i salse uwielbiam!

Mecze na inteneceie nie przejdzie, bo ja tez lubie ogladac..a na necie nie ma tego klimatu( ale nie mow tego mezowi hihi) a do baru nie wyjdziemy przeciez.
No TV bedzie, trudno ale bede sie starala ograniczac na maxa:sorry2:, mam cicha nadzieje,ze Dusia ani nasze przyszle dzieci nie bedza telemaniakami, mysle ,ze pudlo moze stac, ale wszystko jest kwestia wychowania i spedzania czasu z maly czlowieczkiem, a ja bede z calych sil probowala wychowac na ksiazkach, rysowaniu i sporcie takze same beda wylaczac wulgarne, seksitowskie kreskowi:nerd:
Straszna chala te dzieiece programy, kreskowki zamiast bawiec przerazaja, kogo ona nam wychowaja, znerwicowane, argesywne pokolenie:crazy:

Oj gdyby recepta na wychowanie dzieci byla taka prosta jak zrobienie najbardziej wykwintnego dania:dry: No nic bedziemy probowac i sie wzajemnie wspierac:tak:

cos na rozwazania mnie wzielo, ehhh jesein sie zaczela, wiec atmosfera bardziej melanchonijna:-D

Ostatnia edycja:
anja: my coprawda nie mamy mani telewizyjnej,u nas tv stoi w szafce-więc jak się szafkę zamknie, to nie ma tv:rofl2:ale stwiedzilismy, że skoro trzeba "filtrować" treść, to po co się męczyć i mieć dodatkowy bodziec??tak na dobrą sprw ee to w telewizji nie ma za dużo wartościowych programów, a jak są to o 24, a komu się chce czekać??a co do atmosfery meczu w tv to i tak nie "przebije", oglądania na żywo:-pale mój m jest świadomy tej róznicy i sam o tym mówi, ale stwierdził, że może się poswięcić-więc skoro on się upiera na pozbyciu sie tv, to j anie bede mu w tym przeszkadzać;-)a co do bajek to z tego co oglądałam, to bajki na mini mini są fajne i spokojne, bez agresji. a te na cartoon i jetix i i nne, to nawet lepiej żeby dorosły nie oglądał-bo mnie osobiście irytują i to baaardzo:crazy:a co do rozmyślań...to jesień rzeczywiście dobra, ale mnie takie rozmyslania przez cały rok "dopadają":sorry2:

całe szczęście brzdące śpią,mam nadzieję, że noc będzie spokojna:tak:idę sobie kolacje jakąś zjeść:-p

My jesteśmy z tych co bez TV nie potrafią życ:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A jeśli chodzi o kanały dla dzieci to baaardzo fajny jest "cbeebies" czy jakoś tak. Puszczają tam w większości programy dla dzieci a nie bajki:tak: Np malują, gotują itp:-)

My mamy tv wszedzie prócz lazienki hehehehe.....wiecie na wsi jest czasem tak nudno ze bez tv zyc sie nie da:-(..nie gapie sie w niego calymi dniami, włączaw wieczorkiem jak mala idzie spac, mala oglada tyko bajki na dvd jakies 40 mint dziennie i koniec.....

bez bym nie dała rady hehehehehe

Mojemu darkowi sie marzy Brazylia.... kto wie, może nieslugo marzenie sie spelni :))) tylko rzeba dom za ładne pieniazki sprzedać i spełnienie marzenia podane jak na tacy:)

Mojemu darkowi sie marzy Brazylia.... kto wie, może nieslugo marzenie sie spelni :))) tylko rzeba dom za ładne pieniazki sprzedać i spełnienie marzenia podane jak na tacy:)

... i zamieszkać po powrocie pod mostem czy zostać w Brazylii na stałe??

Kasiu, ogromne gratulacje!!!! Maciuś jest przesłodziutki!!

a ja zawsze mówiłam że wychowam córkę jak najdłużej bez telewizora :zawstydzona/y: niestety, mała sama se już podpełznie i prztraczkuje pod ekran i łapie go i krzyczy z radosci... ale nie usiedzi ani na chwilę, więc jest nadzieja że jeszcze nie jest uzależniona!! :tak:

idzia, cudne dzieciaczki!

Dobry Wieczór szcześliwe Mamusie:)Mam pytanko do dziewczyn ktore mialy cesarke.Tzn. interesuje mnie bardziej pológ po cesarce.Czy mozecie mi opisac jak to wyglada??:-)

reklama
ana
wracajcie ze mną do Gdyni.....mam 2 kartony na strychu, pomieścimy sie hehehehe:-D:-D:-D

cześć Daria
cóz to za zbieg okoliczności....mamy suwaczki z tym samam terminem..czyżbyś to Ty miała mi chrzesniaka urodzić hehehehehehehe.......

Do góry