reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

iza: nie wybieram się:baffled:niestety...ale marzy nam się taki wyjzd, trochę musiy poczekać, bo my myślimy o Kubie(taki powrót do korzeni-nie moich;-)), a to więcej kasy niż gdzieś do grecji, więc narazie marzymy:-Da fotki wrzuciłam-cobyście swoją wyobraźnie uruchomiły:-pi odrazu lepiej:rofl2:

anja:a my właśnie w tych dniach będziemy wyrzucać tv, a mój mąż mecze będzie oglądał w internecie(bo to był główny argument tv). alee on coraz bardziej zdeterminowany a ja nie mam nic przeciwko, więc spokojnie wytzrymamy:)och, meksyk....tam też mogłbym pojechać, ale narazie marzymy o Kubie:p

Ostatnia edycja:
reklama
Oj Kuba tez wspaniala podobno, te kolory, muzyka, ocean , salsa...z jedzeniem to tak srednio przepadam za kubanskim, bo mialam mozliwosc jedzenia, strasznie tluste:szok::szok:ale Kubanska muzyke i salse uwielbiam!

Mecze na inteneceie nie przejdzie, bo ja tez lubie ogladac..a na necie nie ma tego klimatu( ale nie mow tego mezowi hihi) a do baru nie wyjdziemy przeciez.
No TV bedzie, trudno ale bede sie starala ograniczac na maxa:sorry2:, mam cicha nadzieje,ze Dusia ani nasze przyszle dzieci nie bedza telemaniakami, mysle ,ze pudlo moze stac, ale wszystko jest kwestia wychowania i spedzania czasu z maly czlowieczkiem, a ja bede z calych sil probowala wychowac na ksiazkach, rysowaniu i sporcie takze same beda wylaczac wulgarne, seksitowskie kreskowi:nerd:
Straszna chala te dzieiece programy, kreskowki zamiast bawiec przerazaja, kogo ona nam wychowaja, znerwicowane, argesywne pokolenie:crazy:

Oj gdyby recepta na wychowanie dzieci byla taka prosta jak zrobienie najbardziej wykwintnego dania:dry: No nic bedziemy probowac i sie wzajemnie wspierac:tak:

cos na rozwazania mnie wzielo, ehhh jesein sie zaczela, wiec atmosfera bardziej melanchonijna:-D

Ostatnia edycja:
anja: my coprawda nie mamy mani telewizyjnej,u nas tv stoi w szafce-więc jak się szafkę zamknie, to nie ma tv:rofl2:ale stwiedzilismy, że skoro trzeba "filtrować" treść, to po co się męczyć i mieć dodatkowy bodziec??tak na dobrą sprw ee to w telewizji nie ma za dużo wartościowych programów, a jak są to o 24, a komu się chce czekać??a co do atmosfery meczu w tv to i tak nie "przebije", oglądania na żywo:-pale mój m jest świadomy tej róznicy i sam o tym mówi, ale stwierdził, że może się poswięcić-więc skoro on się upiera na pozbyciu sie tv, to j anie bede mu w tym przeszkadzać;-)a co do bajek to z tego co oglądałam, to bajki na mini mini są fajne i spokojne, bez agresji. a te na cartoon i jetix i i nne, to nawet lepiej żeby dorosły nie oglądał-bo mnie osobiście irytują i to baaardzo:crazy:a co do rozmyślań...to jesień rzeczywiście dobra, ale mnie takie rozmyslania przez cały rok "dopadają":sorry2:

całe szczęście brzdące śpią,mam nadzieję, że noc będzie spokojna:tak:idę sobie kolacje jakąś zjeść:-p

My jesteśmy z tych co bez TV nie potrafią życ:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A jeśli chodzi o kanały dla dzieci to baaardzo fajny jest "cbeebies" czy jakoś tak. Puszczają tam w większości programy dla dzieci a nie bajki:tak: Np malują, gotują itp:-)

My mamy tv wszedzie prócz lazienki hehehehe.....wiecie na wsi jest czasem tak nudno ze bez tv zyc sie nie da:-(..nie gapie sie w niego calymi dniami, włączaw wieczorkiem jak mala idzie spac, mala oglada tyko bajki na dvd jakies 40 mint dziennie i koniec.....

bez bym nie dała rady hehehehehe

Mojemu darkowi sie marzy Brazylia.... kto wie, może nieslugo marzenie sie spelni :))) tylko rzeba dom za ładne pieniazki sprzedać i spełnienie marzenia podane jak na tacy:)

Mojemu darkowi sie marzy Brazylia.... kto wie, może nieslugo marzenie sie spelni :))) tylko rzeba dom za ładne pieniazki sprzedać i spełnienie marzenia podane jak na tacy:)

... i zamieszkać po powrocie pod mostem czy zostać w Brazylii na stałe??

Kasiu, ogromne gratulacje!!!! Maciuś jest przesłodziutki!!

a ja zawsze mówiłam że wychowam córkę jak najdłużej bez telewizora :zawstydzona/y: niestety, mała sama se już podpełznie i prztraczkuje pod ekran i łapie go i krzyczy z radosci... ale nie usiedzi ani na chwilę, więc jest nadzieja że jeszcze nie jest uzależniona!! :tak:

idzia, cudne dzieciaczki!

Dobry Wieczór szcześliwe Mamusie:)Mam pytanko do dziewczyn ktore mialy cesarke.Tzn. interesuje mnie bardziej pológ po cesarce.Czy mozecie mi opisac jak to wyglada??:-)

reklama
ana
wracajcie ze mną do Gdyni.....mam 2 kartony na strychu, pomieścimy sie hehehehe:-D:-D:-D

cześć Daria
cóz to za zbieg okoliczności....mamy suwaczki z tym samam terminem..czyżbyś to Ty miała mi chrzesniaka urodzić hehehehehehehe.......

Do góry