reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam w poludnie :)

kasiu ogromne gratulacje :) witamy nowego czlowieczka :) na zdjeciu wyglada na starszego :)
widze ze porod byl szybki - to tak jak u mnie za drugim razem - godzinka i po krzyku :) bo michala rodzilam kolo 12 h ...

mamo w boju mam nazieje ze lepiej sie czujesz :)

andzia to swietnie ze jestes zadowolona z pracy i bardzo mi sie podoba ze uczciwa wobec pracodawcy ... :)

reszty nie pamietam ... ale przeczytalam :)

no i chcialam tylko dodac ze od srody ma byc pojnoc lato znowu :)

reklama
nie wiem nic o dlugosci naszego powtornego lata ... niestety ...

ale za to cos mnie natchnelo i postanowilam pochwalic sie moimi maluchami :)

Kasia gratuluje ślicznego synka:-) jest cudny:tak::tak:

My przez tydzień zmagaliśmy sie z jakimś wstrętnym wirusem:wściekła/y: Dopiero dzisiaj lekarz przepisał antybiotyk i jest troszku lepiej:-) Bo tak to cały czas gorączka, brak apetytu, zielone kupy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale widac juz poprawę, mam nadzieję, że już całkiem minie i wróci mój Marcelek wesołek:-D Bo narazie to jest Marcelek smutasek:-:)-:)-(

U nas przez ostatnie dni była przepiękna pogoda. Cieszyliśmy się, że chociaż raz mamy tu cieplej niż w Polsce, no ale Wy juz znowu nam zabieracie lato:crazy: bo tutaj wieje, pada i wogóle jest bleeeee:crazy:

Pozdrawiam Was wszystkie:-):-):-)

Soczek z marchewki.

Załączniki

• soczek.jpg
    soczek.jpg
    82,8 KB · Wyświetleń: 64
iza piękniusio ;-) ja bede podawać soczek za 2 tyg. ale bede wykonywac mozolna prace bo bede łyżeczką karmic... hmm poić ;-) tak robilam tez z Wiktorkiem bo ja nie zamierzam kupowac butelek a mam tylko 1 z TT 150ml :tak: i ona awaryjna jest ;-)

melduje sie Kochane:tak:

przedewszystkim Kasiu, wielkie gratulacje:tak:Witam Maciusiu po naszej stronie!!!!
piękny jest Wasz synek:tak:Kasiu zazdroszczę Tobie takiego szybkiego "rozpakowania", mam nadzzieję, ze również u mnie tak będzie-chociaż wątpie:sorry2:

iza:ale Pati wciąga soczek:laugh2:sama rozkosz, i chyba bardzo jej smakuje:tak::tak:a okład z męża to dla mnie najlepsze, co może być:rofl2:i jeszcze pytanko: gdzie zmniejszasz zdjęcia, żeby można było je wkleic??

no, moje samopoczucie ciut lepiej, chociaż najgorzej jest z rana:baffled: my dziś zrobiliśmy dzień sprzątania , potem obiadek i wszyscy poszliśmy spać:szok:o 17 pobudka i mój mężuśposzedł do pracy.kurczę taka pogoda, że nosa się nie chce wynurzyć z domku:baffled:czy ktoś wspominał coś o lecie???bo ja schowałam wszystkie letnie rzeczy, ale jak ma być lato to ja wyciągne:rofl2:no, dziewczyny może gdzieś się przeprowadzimy....gdzieś gdzie jest ciepło cały rok...:tak:proponuje coś takiego
albo takiego
obraz_16.jpg

co Wy na to???:-p

Ostatnia edycja:
Cris - sadystko!!!:angry::angry::angry: takie widoki pokazywać nam w pierwszy dzień jesieni hahaha to jest znęcanie się :-D:-D:-D:-D
Ale jakbyś jechała to zapakuj mnie do walizki dobraaaa?:rofl2:

Normalnie zmniejszałam i obrabiałam w photoshopie 7 ale mąż zmienił system operacyjny na Vistę i nie pozwala photoshopa tam wrzucić to muszę robić na Nero PhotoSnap Viewer Essentials. Takie sobie ale da się... muszę się tylko obeznać lepiej. Można też nawet w IrfanView.

Minka - no to szacun, ten soczek z marchewki pewnie będzie wszędzie hihhii :) A mogę spytać czemu nie z butli? Tylko z łyżeczki? Albo czemu nie z kubeczka niekapka?

Kasia
gratulacje...śliczny maluszek....super że wszystko tak sprawnie poszło:)

My po wizycie u laryngologa..wszystko ok.... dostala tylko jakis syrop na katar....kaszel minął, ale nadal nie wiemy skąd się wziął..bardzo mozliwe ze to alergiczne.... żniwa...a to że w Szewcji tez kaszlala mogło i pewnie było wynikiem tego że przywieżlismy ze sobą alergrny na ciuchach suszonych przed wyjazdem na dworzu (i szczeze wam powiem że o tym wcale nie pomyslałam, ale to całkiem logiczne hehehehe)

buziaki dla wszsytkich i czekam na to lato....bo już od niecałej godziny mamy astronomiczną jesień:-:)rofl2:

reklama
jestesmy slabi psychicznie, moje hippisowskie argumenty byly za slabe i niestety nie wytrzymalismy, Luki zdecydowal,ze bez pudla dalej nie pociagnie, bo chce ogladac sport a mojej mamie sie nudzi jak przychodzi posiedziec z Nadusia.
Wiec jutro odbieray 40calowe bydle:crazy::crazy::crazy::crazy:wzielisy wiec na pocieszenie na raty razem z tym pudlem super expres cisnieniowy do cappucino:tak:

jak ja lubie placenie za kredyty, wspaniale po prostu:baffled:

Oj Cris nie kus mie, gdyby nie moja mama i firma, to bym pol roku mieszkala gdzies gdzie egzotycznie... jak ja bym w takiej lagunce poplywala, sie poopalala sie, na lezaczku z jakim kolorowm drineczkiem w reku:sorry2::-D:-D

my za rok jedziemy na rodzinne spotkanie do Meksyku;-)lot jedynie 23 godz w jedna strone, spoko:nerd:

Do góry