reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziewczyny, czy jeśli mam dla Martyny kurtke taką późno-jesienną, i jedną taką dużo za dużą, to czy musze mieć też kombinezon?? nie chciałabym wydawać pieniędzy na darmo... o ile w ogóle zima będzie... a może taka kurteczka i do tego spodnie cieple wystarczą?

reklama
I ja się witam z Wami :))

Przepraszam, że nie zaglądałam, ale wpadałam tylko na sekundę do lipcówek, bo mój mąż był w domu i nie pozwalał mi siedzieć przy kompie. Nie pomyślcie sobie czasem, że to jakiś tyran :) ale dba o moje zdrówko. 23 sierpnia miałam laserową korekcję wzroku i lekarz powiedział, że mam nie korzystać z kompa i mój mąż oczywiście wziął to sobie zabardzo do serca ;-) ale miłe to było :))))))))))))))))))

a jutro mamy rodzinnego grila w borkowie( 15 ludziska) i mam zamowienie na 4 chlebki focaccie i ciasto na hinduski naan. z kuchnie nie wyjde chyba do 3 w nocy:wściekła/y::nerd::nerd::nerd:
zawsze sie uwale jak glupia robota:crazy:

Witam!

anja pracy dużo,ale pewnie pycha Ci wyjdzie iw wszyscy będą się jutro zajadać...mniam mniam

Ja sobie trochę pospałam.Później pojechałam po Grześka do pracy i razem odebraliśmy bluzę dla małej,którą wylicytowałam na allegro.Jest przesłodka,a jeszcze kupiłam od tej dziewczyny kilka innych ciuszków,bo akurat miała je wystawiać :-).Kurcze w tych ciuchach to mogłabym siedzieć i siedzieć :-).Później zrobiliśmy duże zakupy,a po powrocie zabrałam się za kolację.Zrobiłam makaron z sosem carbonara i nałożyłam sobie małą porcję z myślą o dokładce niestety Grzesiek wziął pozostały makaron i już było po dokładce,bo mi się nie chciało drugi raz makaronu gotować :zawstydzona/y:.
Zaraz prysznic i do łózia...Kręgosłup strasznie mnie boli...
A jak Wam minął dzionek??

Nadia dzis zasnela w 5sec, dluga kapiel, spacerki po parku i zakupki wgalerii, stary poszedl myc walca i kupic browar:tak: 2 chleby juz rosna reszta za 20min :-p
znajac zycie to zjedza, zapija winskiem i nawet nie powiedza tenkju:rofl2:
jeszcze luki spytal czy nie upeike 5go chlebka dla nas czyli niego, pogrzalo go, co to kurde fabryka!!!! mam 1 piekarnik a i tak pewnie zaniesie na gore do siostry bo inaczej kiedy ja to wszytssko upieke, po co mi odpoczynek przeciez ja nie pracuje....;-) :rofl2:
jedynie mala Dusia, ktora juz jest taka samodzielna i pieluche se zmieni, podetrze zadek, zupke ugotuje potem slicznie zje, pozmywa i franie nastawi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja o dziwo też już śpi, ostatnio bez problemu, dostaje butlę wieczorem w łóżku na leżąco, wypija setkę na dobranoc, odwaraca głowę, chowa nos w kołdrę i zasypia, nareszcie bez płaczu!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
witam wieczorowa porą:tak:

jestm w końcu dotarłam do komputera:-Dno moje dzieciaczki jużśpią, mężuś w pracy i teraz mam chwilkę spokoju:tak:cieszę się, że dziś słońce sie pokazało, odrazu czułam się lepiej-psychicznie, bo fizycznie to kiepsko sie miewam-ale nie bede Wam tu smęcić;-)
anja: to zyczę Tobie wytwałości w kuchni, i obyś się wynurzyła z niej szybciej niż o 3 w nocy:tak:

całej reszcie życze dobrej nocki, a chorowitkom zdrówka;-):tak:
ide sobie nógi wymoczyć, może lepiej sie poczuje:-D

Do góry