reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba spokojnie jak się spóźnisz to poczekam Ja wyjadę tak 11.20,bo nie wiem jak tam ruch w sopocie :-) i gdańsku

syliwa zmieniałaś fryzurkę??

Ja też się w maju urodziłam,ale 17 maja :-) o 23.45 :-)

reklama
o widzę że w maju to troszkę imprezek się przewinie;-):-D
a jest któraś z lutego?:confused:

dobrze że jedną komunię mam już za sobą:tak::-)

Sylwia pochwal się waszymi fryzurkami:tak:

Marciag, Dziuba udanych zakópów:tak:

Idzia ano impra się szykuje na niedzielkę:tak:
zdróweczka dla małego:tak:

Sylwia, Twój synek tak późno wstaje?? zazdroszczę!! moja robi pobudkę o 6.30, na dodatek w nocy też daje popalić bo juz daaaawno zapomniala co to jest przerwa nocna i budzi się regularnie co 3godziny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No cośty:no::no: Marcel tez wstaje o 6 nawet, a potem o 9 ma drzemkę:-p:rofl2:

Marciaag ja zrobiłam sobie tylko odrosty i podcięłam końcówki. Od lat fyzury nie zmieniłam, bardzo nudna jestem pod tym względem, ale poprostu boję się efektu końcowego:zawstydzona/y::-p

Jkrzymka ja prawie z lutego bo z 28 stycznia;-)

Moje dziecię ma jakiś pociąg do prania:-D Co go przyniosę do pokoju to on spowrotem czołga sie do kuchni żeby na pralkę popatrzec:szok:

A tutaj fotka z fryzjerskiego debiutu Marcelka:-)

sylwia Marcelek dzielny jest :) a co do pralki ... pozekaj jeszcze chwile a zagubione rzeczy wlasnie tam bedziesz znajdowac :-)
marciaag, dziuba udanych zakupow :) i mile spedzonego czasu ...
jkrzymka to bedzie zabawa :) Dominisia swieczke dmucha ? bo Kamila na 2gie urodziny nie chciala ...

no i faktycznie sporo majowych osobek na naszym watku ... moja Kamila z IV ja z VI :) to wszystko efekt wiosenno/letnich igraszek rodzicow :)

he he Sylwia ja z 28 lutego ;-):tak::-D
ale dzieny Marcelek:tak:
ha ha pralka powiadasz:-) wszystkie moje dzieci zakochane w pralce były , teraz to tylko Korduś tańczy jak wiróje:-D

Dziuba Kordian do niedawna też regularnie mi co 3 godzinki w nocy budził:baffled: teraz na szczęście tylko raz wstaje:-) ale pobódkę to mam na codzień 5-6rano a drzemkę robi 11-12:baffled: jak on się wysypia:confused: bo jakoś czasem niemogę :-p:dry:

Idzia Dominika uwielbia zdmuchiwać :tak: tylko w pierwsze jej się nie udałao bo dmuchała dziwnie do góry na nos:-D:confused:

Joluś - 20 luty, melduję się, do usług :-)

Moje dziecię właśnie pospało 4 godziny, szok, aż chodziłam sprawdzać czy aby na pewno śpi :szok: !!! No i niestety jak się obudziło to obejrzałam główkę i znalazłam małą ciemieniuszkę... a prawie 5 miesięcy nie było problemu, ghrrr.

Dziuba, Marta - napiszcie co tam ciekawego dają (oprócz smacznych lodów).

Marcelek taki elegancik się zrobił w nowej fryzurce :)

ale jaja!! jak nie z maja to z lutego!! będziemy se życzenia składać jedenj po drugiej :laugh2:
my już po zakupach, oprócz bluzeczki dla Oliwki nic nie ma... ale na stronie Reserved wypatrzylam sobie kurtkę późno-jesienną więc we storek kolejna próba zakupów!

reklama
Ja właśnie dotarłam do domu...
Wsiadłam na parkingu do samochodu i się okazało,że daleko nie pojadę,bo kierownica tak gorąca jest,że jej nie utrzymam.Postanowiłam włożyć zimowe rękawiczki i przeparkować samochód w cień...Po 20 minutach mogłam już jechać.Do Sopotu było ok.Później korki aż do orłowa włącznie...Mam czerowną buzię po lewej stronie.Pewnie trochę się opaliłam i będę przez 2 dni śmiesznie wyglądać :-)
W galerii kupiłam Oliwi bluzkę bez rękawów,ale tak żeby jej na jakąś z długim rękawkiem nakładać :-).Poza tym wciągnęłam lody z bitą śmietaną :-)

dziuba dziękuję za miłe spotkanie i buciki

sylwia marcel na tym trzecim zdjęciu wygląda bombowo :-)

Wiecie co jak już mowa o spaniu to ja może na godzinkę się zdrzemnę :-)

Do góry