reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam z rana ... pogoda zapowiada sie ciekawei ... tylko czemu michal od rana kicha ???
martka spodnie sa super ... no i kolor obowiazkowy dla dziewczynki :)
iza faktycznie Pat to niezla numerantka :) a moze do oslonki na szczebelki doszyj troczki i przywiaz ja do lozeczka ... ja tak mam ... :-) a swoja droga to jak ona sie zmiescila miedzy szczeblami ? albo faktycznie ich rozstaw jest wikszy niz standard albo Pat ma mala dupcie :-)
jkrzymka widze ze imprezka urodzinowa szykuje sie w weekend ;-)

milego dnia laseczki :)

reklama
Czyżby Michaś już coś ze szkoły przyniósł poza pracami domowymi?

A rozstaw szczebli większy, dlatego tata dostał po uszach... bo robił łóżeczko nie zwracając uwagi na wymiary które mu podałam.

Nie myję się (bunt) - brak ciepłej wody !!! :wściekła/y::angry::wściekła/y:

iza predzej ze z biwaku (wczoraj odebralam go) niz ze szkoly ... zobaczymy jak sie rozwinie ... oby nie :)
a tatus z lozeczkiem widze dal czadu ...

Dzień doberek
iza spało mi się bardzo dobrze,bo się dotleniłam i sama do siebie nie mówiłam :-) U mnie też nie ma ciepłej wody do 18 bynajmniej tak jest napisane :-)

Moja siostra podrzuciła mi dzisiaj ciuszki dla małej i są prześliczne takie różowe :-) napatrzeć się nie mogę...:-)
Dobra zmykam doprowadzić się do porządku i jadę do galerii bałtyckiej :-)

Miłego dnia

Witajcie z rana hiihi
my dzis leniu****emy w łóżku tzn. mała jeszcze śpi :-D
Wiktorek dzis jechał do zoo obejrzeć nowy nabytek ŻYRAFY :laugh2:
u nas w Kościele zaczynają się już nauki do Komuni...:baffled: ciekawe jak to nam sie uda bo sa w weekend a Wiktor co drugi weekend jest u Ojca, a on jest wredny i leniwy wiec na pewno nie bedzie go przywoził:angry::angry::angry:

u naz zebranie w sprawie komuni jest w pn ... ale juz wiemy ze nauki sa na lekcjach religii plus dodatkowo w parafii ale to pani od religii idzie z nimi po lekcjach ... wiec jeden problem odpada ... znamy juz date 10 V ... troche wczesnie ...

idzia fajnie 10 maj to moje urodzinki i zawsze jest ładna pogoda :tak: my jeszcze daty nie znamy dowiem sie 11 wrzesnia na zebraniu w kościele...

Hej Diewczynki:-):-)

Poczytałam co napisałyście ale nie mam weny na odpisywanie:baffled: zresztą mały szkodnik już się obudził i pewnie zaraz będzie krzyczał żeby Go wyciągnąc z łóżeczka:-D
Ja wczoraj cały dzień spędziłam u rodziców a wieczorem była u mnie fryzjerka:-) Nawet Marcelek zaliczył swoje pierwsze strzyżenie:-D:laugh2:

Pozdrawiam Was i miłego dnia życzę:-)

witajcie,
ja nie czytalam nic a nic, bo kurna zaraz mi komputer padnie wiec tylko szybko się przywitam... moja właśnie zasnęła, a kurcze na 12.00 do Galerii, mam nadzieję ze się zdąży wyspać mala psotnica :wściekła/y: a jak miala spac to nieeeeee :wściekła/y:

Marta, już się szykuję!! postaram sie zdążyć!
Dominika, Ty też majowa? już jest nas 3 co w jednym tygodniu urodzinki mamy :-D

reklama
Sylwia, Twój synek tak późno wstaje?? zazdroszczę!! moja robi pobudkę o 6.30, na dodatek w nocy też daje popalić bo juz daaaawno zapomniala co to jest przerwa nocna i budzi się regularnie co 3godziny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry