reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Witam się i ja wieczorową porą:-)

Mój maluszek też już słodko śpi:-)
Mąż ogląda "szybcy i wściekli", po raz setny chyba:sorry2: a ja popijam sobie Sheridan's:laugh2:
A Wy co porabiacie???

a jestem:tak:wcięło mnie między prasowniem a układaniem w szafach;-)ale normalnie, już mam doła, że teraz tyle na Wiosnę trzeba czekać...buuuuuuuuuu:wściekła/y:
moje bestyjki, też bez problemu poszły spać, mam nadzieję, że dziś nie będa w nocy szaleć:tak:

Hallo wieczorkiem :-)
Dominika już zasneła a Kordianek nawet chyba zamiaru nie ma:dry:
bawi sie klawiatórą zapasowa w wyrku:happy:
kupiłam już prezencior dla Domci:tak: niestety nie to co kedyś widziałam bo nie było:dry: taki zestaw z mazakami i szablonami literek cyferek jakiś innych bajerków co ślaczków itd:-) jeszcze farby do malowania palcami:tak::-p już to widzę :szok: jak maluje:szok::-D:-D oj będzie sprzontanka:tak: jak fotke strzele to pokarzę ... wkońcu zakupiłam skrzynię na zabawki taką dużą piracką:tak: bo normalnie zabawki wszędzie były:szok: jaka ulga:tak::-)

Dziuba wydaje mi sie że kurteczka i ciepłe spodenki powinny wystarczyć:tak:

Gaddula oj to faktycznie dobrze że mężul pilnował bo z oczkami trzeba uważać :tak:

Anja ło matulo to współczuje :sorry2:

Marciag no to teraz daj oliwke w ręce mężulka i niech masuje ten obolały kręgosłupik:tak:;-)

Ada&Kamil Witaj :-)

dobra kobietki ide spać:tak:właśnie zjadłam prince polo, i jak bym w domu miała jeszcze dwa, to bym je pożarła:baffled:

do jutra-mam ndzieję, że pogoda nam dopisze:-D
dobrej nocki wszystkim;-)

jolu: no teraz jak Dominika dorwie się do farbek, to Ty po domu ze szmatką będziesz cały czas biegać;-):-D

witam o poranku, dziś jak widać znowu słońce za chmurami:-:)wściekła/y:

my już wstaliśmy, noc w mirę spokojna była a ja nawet się wyspałam-tylko mnie łepetyna od rana boli:crazy:cholera zawsze coś:angry:i jeszcze do tego mam zmieniony głos-obniżył się strasznie, więc nie zdziwie się jeśli mnie jakieś choróbsko złapie:no:

włąśnie zabieram się za ubieranie i śniadanko, bo zraraz mężulka z pracy przywieje, a muszę się do porządku doprowadzić, a potem dom:tak:zakupy i odpoczynek, i mężuś znowu na nocke do pracy.... ech......jak ja tego nie lubię:dry:ale co zrobić....

wszystkim życzę miłego dzionka-i słonecznego w sercach, bo na to, żeby na dworzu słońce było, to chyba nie ma co liczyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witajcie drogie panie :-)

Mam męża w domu na weekend więc będę rzadziej zaglądać... wybaczycie? :zawstydzona/y:

Wczoraj zaznałam pełni szczęścia bycia mamą.... moje słonko najukochańsze zaczęło wołać: "mama", a kiedy zobaczyło jak radośnie na to reaguję to mamowaniu nie było końca :) I dziś od rana to samo :-D Cudowne uczucie!!!

Anja - zdolna bestyjo... ten Twój mąż ma z Tobą dobrze.

Gaddula - fajnie że chociaż do nas zajrzałaś :) Ale uważaj na siebie co byś potem mogła bez problemów z nami klikać.

Marciaag - dopiero dobijasz stódniówki i już Cię plecki bolą? A co będzie w 9 miesiącu? U góry jest artykuł o tym jak zapobiec bólom kręgosłupa w czasie ciąży, poczytaj, może coś pomoże?

Cris - może Ty tak na pogodę reagujesz...? Jak bee to głowa boli? Życzę poprawy samopoczucia i pogody of course :-)

Jola - życzę udanych urodzinek, uraczysz nas potem zdjęciem torta? Bo pewnie znowu tworzysz jakieś cudeńko?

Sylwia - mniam mniam, sheridian... i like it :-D... pewnie troszkę czasu minie nim znowu ten smak poczuję.

Aga - witamy w naszym gronie, z której części Gdyni jesteś?

Dziuba - kisss :happy2: dla Ciebie i Martynki na miły początek dnia.

Oczywiście dla reszty Trójmiastek też moc całusów i uścisków - przybywajcie i piszcie gromadnie co u Was. Pozdrawiamy - Iza, DD i Pat.

Do góry