reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziewczyny, czy jeśli mam dla Martyny kurtke taką późno-jesienną, i jedną taką dużo za dużą, to czy musze mieć też kombinezon?? nie chciałabym wydawać pieniędzy na darmo... o ile w ogóle zima będzie... a może taka kurteczka i do tego spodnie cieple wystarczą?

reklama
I ja się witam z Wami :))

Przepraszam, że nie zaglądałam, ale wpadałam tylko na sekundę do lipcówek, bo mój mąż był w domu i nie pozwalał mi siedzieć przy kompie. Nie pomyślcie sobie czasem, że to jakiś tyran :) ale dba o moje zdrówko. 23 sierpnia miałam laserową korekcję wzroku i lekarz powiedział, że mam nie korzystać z kompa i mój mąż oczywiście wziął to sobie zabardzo do serca ;-) ale miłe to było :))))))))))))))))))

a jutro mamy rodzinnego grila w borkowie( 15 ludziska) i mam zamowienie na 4 chlebki focaccie i ciasto na hinduski naan. z kuchnie nie wyjde chyba do 3 w nocy:wściekła/y::nerd::nerd::nerd:
zawsze sie uwale jak glupia robota:crazy:

Witam!

anja pracy dużo,ale pewnie pycha Ci wyjdzie iw wszyscy będą się jutro zajadać...mniam mniam

Ja sobie trochę pospałam.Później pojechałam po Grześka do pracy i razem odebraliśmy bluzę dla małej,którą wylicytowałam na allegro.Jest przesłodka,a jeszcze kupiłam od tej dziewczyny kilka innych ciuszków,bo akurat miała je wystawiać :-).Kurcze w tych ciuchach to mogłabym siedzieć i siedzieć :-).Później zrobiliśmy duże zakupy,a po powrocie zabrałam się za kolację.Zrobiłam makaron z sosem carbonara i nałożyłam sobie małą porcję z myślą o dokładce niestety Grzesiek wziął pozostały makaron i już było po dokładce,bo mi się nie chciało drugi raz makaronu gotować :zawstydzona/y:.
Zaraz prysznic i do łózia...Kręgosłup strasznie mnie boli...
A jak Wam minął dzionek??

Nadia dzis zasnela w 5sec, dluga kapiel, spacerki po parku i zakupki wgalerii, stary poszedl myc walca i kupic browar:tak: 2 chleby juz rosna reszta za 20min :-p
znajac zycie to zjedza, zapija winskiem i nawet nie powiedza tenkju:rofl2:
jeszcze luki spytal czy nie upeike 5go chlebka dla nas czyli niego, pogrzalo go, co to kurde fabryka!!!! mam 1 piekarnik a i tak pewnie zaniesie na gore do siostry bo inaczej kiedy ja to wszytssko upieke, po co mi odpoczynek przeciez ja nie pracuje....;-) :rofl2:
jedynie mala Dusia, ktora juz jest taka samodzielna i pieluche se zmieni, podetrze zadek, zupke ugotuje potem slicznie zje, pozmywa i franie nastawi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja o dziwo też już śpi, ostatnio bez problemu, dostaje butlę wieczorem w łóżku na leżąco, wypija setkę na dobranoc, odwaraca głowę, chowa nos w kołdrę i zasypia, nareszcie bez płaczu!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
witam wieczorowa porą:tak:

jestm w końcu dotarłam do komputera:-Dno moje dzieciaczki jużśpią, mężuś w pracy i teraz mam chwilkę spokoju:tak:cieszę się, że dziś słońce sie pokazało, odrazu czułam się lepiej-psychicznie, bo fizycznie to kiepsko sie miewam-ale nie bede Wam tu smęcić;-)
anja: to zyczę Tobie wytwałości w kuchni, i obyś się wynurzyła z niej szybciej niż o 3 w nocy:tak:

całej reszcie życze dobrej nocki, a chorowitkom zdrówka;-):tak:
ide sobie nógi wymoczyć, może lepiej sie poczuje:-D

Do góry