dzien dobry Laski :-)
achh dzisiaj znow slonecznie-bajka :-) o 11 zmykam do ikei po szafe, w koncu musze zaczac skladac gdzies ciuszki dla Antoski, bo czas ucieka a tu jeszcze pranie, prasowanie i wiele innych ciezkich obowiazkow przede mna :-)
Martka ja widze ze Ty tak jak moja mama, jesli chodzi o wszelka robote-to normalnie babo-chlop z niej :-) tata chyba tyle nie robi co ona :-) moi rodzice mieszkaja na wsi, pracy kolo domu zawsze tam mnostwo, w zwiazku z tym ze tata ma firme w Gdansku i laduje w domu dopiero wieczorem wszystkim zajmuje sie mama :-) tak jak Ty, kosi, piluje, rabie, baa nawet kamienne sciezki wszedzie porobila-szalooona :-)
wszystko byloby ok, gdyby jej kregoslup byl w dobrym stanie, ale ona niestety ma ruine nie kregi-boimy sie ze jak bedzie sie tak przepracowywac wyladuje w koncu na wozku, ale ona twierdzi ze jak robi to ja nie boli, a jak lezy w lozku i sie relaksuje to dopiero zaczyna ja nachrzaniac :-) wiec badz tu madry i walcz z takim uparciuchem :-)
mirbelka to prawda, super ze sie zdecydowaliscie na sruga dzidzke :-) wiek moglby byc przeszkoda przy planowaniu pierwszego dziecka, ale przy drugim- nie ma zadnych przeciwskazan :-) najwazniejsze ze tak bardzo pragniecie tego malenstwa, swiadome macierzynstwo, a w wypadku Twojego meza ojcostwo, jest szalenie wazne ;-)
ja podobnie jak
Cris marze o 3-ce :-) zobaczymy jednak jak bedzie przy jednej Tosce :-) ciesze sie ze tak mlodo zostane mama, bo podobnie jak Ty mamo w boju mam zamiar odpoczac po 30 :-) ide za przykladem moich rodzicow- maja teraz po 42, 43 lata , swoj dom, piekny ogorod, w ktorym nie lataja im krzykliwe bachory :-) jednym slowem. luss, blues :-) takie cos mi sie marzy, zobaczymy tylko czy damy rade :-)
mirabelka nie sugeruj sie tym co pisze, bron Boze nie uwazam ze jestes za stara na Malenstwo :-)
gosiaczek mam nadzieje ze Wasze starania w koncu przyniosa owoc w postaci malej fasolki :-) trzymam mocno kciuki. Cris ma racje niech Wasza stresujaca sytuacja sie rozwiaze, a wszystko na pewno pojdzie gladko :-) daj znac jak tam wczorajsza rozmowa meza w pracy-mam nadzieje ze pomyslnie!
Milego dnia dziolchy !!