reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

żyje żyje..dzis marato plażowo-gdyniowo-placozabawowy hehehee... cały dzień w Gdyni na placu zabaw...ach...strzaskalam sie na mahoń hehehehehehehhee:baffled::-D:-D:-D

Gosiaczek
szkoda..ale nie ma co trzeba sie dalej starac i nie mysleć:tak:

andzia
no to masz niezła mamę.... ja po wakacjach juz nie bede na wsi mieszkała..ale pewnie znów w domku, wiec prac ogrodowych znów bedzie sporo:)

moze kupiłyscie takie same sukienki co????????

czas na Michalinę
fotki z telefonu:-(

5 maj..u mojej cioci w Gdyni..... Michalina wyjela sanki i kazała sie ciągnac po trawie heheee

5_maj_po_trawce_na_sankach.jpg

5_maj_po_trawce_na_sankach.jpg

a to dzisiaj na placu zabaw na plaży w Gdyni:biggrin2:..ciepelko bylo bardzo:-D

9_maj_plac_zabaw_plaza_gdynia.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480).

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480).

reklama
Michasia śliczniusia!! i w końcu bez pieluchy biega, w sumie troche już siara ona taka duża w gaciorkach i... pieluszce!! :laugh2::laugh2:
Martka, ja już dawno chciałam sie Ciebie zapytać... co robisz z BB że jestes MODERATOR?? :nerd: :nerd:

Dziuba
Michalina nie miała dwóch lata jak przestała nosić pieluchę..dokladnie od 6 grudnia...ale wiesz co....ja ciąglę widzę 2-3 latki z pieluchami...i podobno to normalne????

A jestem moderatorem na dzieci urodzone w styczniu 2006 :tak:

no cóż u mnie Rita też z pieluchą jescze biega, woła na nocnik, ale dopóki się nie zrobi porządne lato , to boje się ją puscić w majtkach, bo nie moge dopuścić, żeby jarzewiało czy się zaziębiła, ale to inna para kaloszy.
kiedyś zajmowałam się chłopcem, który miał 4 lata i non stop w pieluszce zasuwał:szok:rozumiem na noc..... teraz ma 6 lat i już bez pieluchy;-)

ja też zaraz....

..przed chwila bylam wziaść prysznic i troche sie zgarbiłam..jestem jak raczek..w paski od koszulki..grrr jak ja tego nie lubię hehehee..a ryjek jak indianin:baffled:

miłej nocki..ja jeszcze partyjka 1000 na kurniku i też lulku:sorry2:

Cris
wiadomo..że lato najlepsze na takie oduczanie....
moja zawolala ze chce i od tamtego dnia koniec.... to był mój priorytet.....bez pieluchy zanim skończy 2 lata...i sie udało:))))

ale 4 latek z pielucha:szok:....szok...ale też o takich nie raz słyszalam.... ostatnio w pociagu był dzieciak...mial ponad 3 lata..pieknie mówił, liczył, wierszyk Michalinie opowiadal z pamieci..złote dziecko...a nagle mama do niego "synku mam Ci zmienić pieluszke, czy masz sucho"..padłam jak to usłyszałam.a nie lepiej zapytac czynie chce przypadkiem siku:baffled:.... Michalina sika gdzie popadnie...to dziecko w końcu i nie wiem jak długo uda jej sie wytrzymac, wiec szukamy w niare ustronnego miejsca i jazda:rofl2:

no spadam pograć w końcu bo sie rozpisałam hehee

no, ja też spac ide...coprawda jestem juz w wyrku z laptopem...bo męża niema to trzeba jakośluke wypełnić-wole laptopa od dziecka, bo on sie przynajmniej nie rozpycha hem, he, he:laugh2:

dobrej nocki i do jutra
no martka to teraz musisz zacząć chodzić tyłem:laugh2::-D

to i ja jeszcze wpadłam do Was przed spaniem, jakoś dziwnie mi bo rano pisałam że przyszła @, bo miałam małą plamkę na bieliźnie a przez cały dzień czysto, sama nie wiem o co chodzi.
A u mojego męża wszystko wyszło pomyślnie, podpisał kontrakt, od 1 czerwca z dwoma wspólnikami ruszają z nową firmą, będzie ciężko bo pierwsze pieniądze dopiero w lipcu także 2 miesiące jesteśmy bez dochodów, masakra.Dobrze że istnieją karty kredytowe i debety, hi hi.Potem się nadrobi (mam nadzieję)
Buziaki, słodkich snów.

reklama
witam.

gosiaczek: ciesze sie, ze wszystko wyszło pomslnie, teraz cierpliwości, zeby się wszystko poukładało Wam:-)a z tym okresem rzeczywiście dziwna sprawa:sorry2:

miłego dzionka:-)

Do góry