reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cris
nie wieżę..ale jaja.... super sprawa...g r a t u l a c j e :tak::tak::tak:

Dziuba
jejku..ale dobrze że trafiło na tak uczciwą osobę:-)

Aga
współczuje alergii Tobie i Cris..

u nas pogoda zajebista...biegamy w krótkich spodenkach i krótkich rękawkach i grabimy ogród po żniwach:-D:-D:-D
oczywiscie nie obyło sie bez uwag sasiadów...znów moje nigdy nie chorujace dziecko jest niestosownie ubrane do pory roku i pewnie będzie chora:rofl2:..aj... a ich mała w dzinsach, sewtrze i katanie dzinsowej w cieniu 20 w słońcu 34 stopnie...paranoja.... i sie dziwia ze wiecznie im choruje:baffled:

idę kończyć co zaczełam..ale lapki mnie już bolą....bo znalazłam tylkograbie wczesny gierek i cieżko idzie hehehehe:crazy:

reklama
Hej Laski :-)

a ja dzis w zasadzie od samego rana aktywnie :-) przed 10 wylazlam z domu na basen, poplywalam przeszlam sie po Sopocie i tym sposobem 5 min temu zladowalam w domu. Mam masakryczny syf, wiec zaraz zabieram sie za pucowanie mieszkanka-achhh ze czlowiek w taka pogode musi sprzatac:wściekła/y:

dziuba strasznie sie ciesze ze zguba sie znalazla-cale szczescie :-) super ze laska byla na tyle uczciwa osoba ze odniosla te pierscionki do szatniarek, a nie przywlaszczyla. Ja tez zawsze oddaje zguby, w momencie kiedy cos znajde zastanawiam sie jak ja bym sie czula jakbym cos zgubila, wiedziala nawet w jakim miejscu, a tam by tego juz zwyczajnie nie bylo...:-)
Cris kurde ale z Ciebie farciara :-) no nie :-) ja polecam Szwajcarie jest przecudna, moze przy okazji cos pozwiedzacie :-) rzeczywiscie lepszy prezent na rocznice nie mogl Wam sie trafic ;-) a ja jeszcze nigdy w zyciu nic nie wygralam, nawet glupiej zlotowki w totka :-( buuuuu
martka nie przejmuj sie sasiadami-frajerami :-) to Ty jestes matka i sama wiesz najlepiej co dla Twojego dziecka jest dobre :-) ja tez nie mam zamiaru przegrzewac Toski :-) owocnego grabienia :-)
aga wspolczuje alergii :-( i tak wczesnych pobudek...

bez kitu, jak ja kiedyś znajde cos to też od razu oddam, wiem co sie przechodzi gdy zgibi się tak ważną rzecz...
Cris, Aga, witajcie w klubie!! u nas dzis koszą trawę, więc już od rana z psem po podwórku szłam cała opuchnięta, zakichana zasmarkana i zapłakana tak na mnie dziala skoszona trawa :wściekła/y::wściekła/y:
Cris, ale suuuuuper!!!!!!!!!! gratuluję wygranej!!!! :laugh2::laugh2:

no ja już wróciłam, trochnie mnie przewiało:-)

martka: mnie też czekają żniwa, bo w ogrodzie mam taka traweeeeeeeeee, że lepiej nie mówić:tak:

ide sobie coś przekąsić:-)

śmiać mi się chce z mojego męża, bo on jak jest w pracy to 3-4 razy dzwoni do mnie ale dziś " przeszedł" samego siebie:-D

Dziuba..
ale Martyna urosła... kawal babki z niej..i w dodatku slicznej:tak:

Andzia
witaj w klubie..ja w domu tez mam bajzel..a zamiast wykladziny w salonie siano i piasek.... ajjjj..no i jeszcze jakieś 200m2 do grabienie..a nie mam juz gdzie tego wyrzucać....przydała by sie jakas głodna krowa, albo koza hehehehe:-D
jeju jeszcze pranie musze ściagnąc...ajjjjjjj.... wiecie co potrzebuje chyba jakiegos kopa na popęd:rofl2:

Stasiu sie śmieje i gada że mała to już polowa mnie... strasznie zabawne, to nie moja wina że Bóg mnie obdarzyl jedynymi 164cm wzrostu!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cholera, mój S ma dziś urodziny, całe szczęście jest w pracy do 15 to zdążę coś wymyślić na prezen bo jak na razie nie mam pojęia co mu kupić..

Witam dziewczyny z Trójmiasta, jestem tu nowiusieńka i gubię się okrutnię w tych emotikonach, rameczkach itd... :)
Jestem kwietniówką 2007, tym samym szczęśliwą mamą diabołka Michalinki.
Chciłabym Was serdecznie zaprosić do miejsca, które otworzyłam dla mam z dziećmi, Przystanek Mama na Chlebnickiej, gdzie przygotowałam przewijak, pieluszki, miejsce do karmienia i zabawki dla maluszków :) Prowadzę sprzedaż ciuszków 2nd hand, ale czekam na mamuśki i kobitki z brzusiami z kawusią ( też bezkofeinową) bo uwielbiam towarzystwo dzieciaczków :) moja Michasia tu śmiga dość często i wita kolejne odwiedzające syczącym śmiechem
Nie wiem czy mogę podać adres strony internetowej, dlatego podaje nr gg : 4266635, gdyby okazało się, że mogę w czymś pomóc.
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia i usłyszenia

reklama
no hej kochane dołączam się do klubu dzisiaj pielących i koszących:-D:-D:-D
znów cały dzień na słoneczku jak ja za tym tęskniłam:-):-):-):-):-):-):-):-)
Kubala też w krótkim rekawku już śmiga-szok bo wchodzi we wszystkie letnie ciuszki z zeszłego roku:szok::-D tylko spodenki z deko mu na tyłku pękają:sorry2::-) ale jeszcze obleci;-) Własnie usnął..uff, ja muszę wywiesic pranko i wstawić kolejne:no: bo uwaga: 4 razy musiałam go dziś przebierać:wściekła/y: dwa razy zalał się wodą na podwórku, potem wywalił na siebie talerz obiadu, a na końcu zapomniał się na dworzu i zsikał w majtki:wściekła/y::angry:.Ide bo Krzysiek wpadnie zaraz do domu przejazdem:happy: kurcze jak był w domu to mnie wkurzał i marzyłam,żeby w końcu gdzieś pojechał a jak go nie ma dwa dni to już tęsknię:-D i zrozum tu babe no:rofl2:
dziuba śliczna córcia-a ja też mam 164cm, a Krzysiek 190:-Dsuper wygladamy razemhi hi:-D ale małe jest piekne co nie?:-)
miłego popołudnia wszystkim:tak:
mayciaa witaj:))))))))))))))

Do góry