reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

e-mamo ja normalnie pomykałam, środeczkiem, najpierw jednak zobaczylismy wystawę fotograficzną "Gea- znaczy ziemia". Tak rozglądałam się, może kogoś spotkam, pewnie w innych godzinach byliśmy.

Teraz mi ćwieka zadałyście, gdzie na Zaspie jest molo???? I jak tam dojechać????

reklama
cześć dziewczyny ja jestem z Gdyni i dopiero dzisiaj odkryłam to forum, mam synka który urodził się 3 lipca i jestem szczęśliwą mamuśką. Codziennnie spaceruje na bulwrze a wy

poszperalam troche w internecie;
molo nazywa sie "molo w Brzeznie" ale faktycznie jest na Zaspie; jak przypuszczalam jest to ten sam obiekt :) nie powinnyscie sie dziewczyny zgubic :) a dla naszych znajomych najlepszym punktem orientacyjnym zawsze byla knajpka "wielki blekit" - wszyscy wiedza gdzie to jest :)
powodzenia ;D

musze  pochwalić  się wyczynem mojej córci, potrafi już obrócić się z brzuszka na plecki!!! :o a ma dopiero dwa miesiące, aż mi się łezka zakręciła z tej radości. :D :D Teraz już każde położenie na brzuszku kończy się na pleckach.

Witaj Sylwia ja  jestem z Gdańska a na bulwar jeszcze nie dotarliśmy ;)

Pozdrawiamy

ja też będę na molo, tylko w końcu o której mamy się spotkać?

dzisiaj my wybraliśmy się do Parku Oliwskiego, wczoraj jak wracałam z Osowej to właśnie widziałam tą wystawę i myślałąm że dzisiaj na spokojnie sobie ją obejrzę, a tu guzik ! jak doszłam tam to właśnie zbierali ją ... :mad: no ale spotkałam koleżankę z miesięczną Anią i było całkiem milutko :laugh:

no to spotykamy sie 1 września przy knajpie "wielki błękit" przy molo na zaspie lub brzeżnie jak kto woli. :)

Ok to teraz się wszystko wyjaśniło.

Czwartek, godz. 11, molo Brzeźno- Zaspa.

Sylwia witam serdecznie, ja czasami spaceruje po bulwarze w Gdyni, ale rzadko. PIsz jak najwięcej i zapraszamy na spotkanko do Gdańska.

U nas wszystko w porządeczku. Kubulek nie chce leżeć tylko cały czas wyrywa się do siedzenia.

Magda nam sie udało, bo ta wystawa była tylko do 28 sierpnia.

POzdrawiam

Witamy. Kinga spała godzinkę i już ma oczka duże, a myślałam, że uda mi sie i zjeść, i ogarnąć mieszkanko i jeszcze do kompa siąść... Marzenia ;).
Witaj, Sylwia na forum :).
Mamy za sobą pierwszą wyprawę autem, do Gdyni, z wieloma atrakcjami po drodze. Najpierw godzinę pod domem trwały próby włożenia dziecka do auta. W końcu zasnęła przy cycku i po cihutku wyruszliśmy. U dziadków miała dylematy, czy płakac, czy nie - głosy znajome, ale sufity obce ;). A najciekawiej było w drodze powrotnej, jak włączyła nam alarm na obwodnicy i trzeba było szybko gdzieś zjechać (ja za kółkiem) i ululać. Wniosek - może i dzieci zasypiają w aucie, ale moje nie.. Trzeba ją dobrze w domku uśpic, a potem szybko i delikatnie włożyć w fotelik i wtedy jechać. ;)
A wasze szkraby zasypiają podczas jazdy?

reklama
Damayanti mój kUbulek cały cza spi podczas jazdy. Obojętnie jak daleko z nim jadę. Chyba, że już naprawde ma wszystkiego dosyc to czasami pomarudzi. Ale zazwyczaj jest zadowolony i zasypia. Swego czasu szłam z nim pojeździć, żeby trochę pospał, jak ciężko było mu zasnąć.

Do góry