reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

merka, nic tylko patrzeć jak trzaśnie drzwiami i powie, że wraca po północy :)
Moja córcia za nic nie chce się przewócić, nie lubi za długo na brzuszku leżeć.. Za to chętnie już by usiadła i strasznie się angazuje w tego typu ćwiczenia.. ::)
Jej.. znowu nie ma czasu.. demm..
Ja tez się piszę na spotkanie na Zaspie.

reklama
no cóż widzę tutaj patriotyczną jedność olałyscie ślązaczkę ktora myślała ze wkręci się w klimaty pomorskie, ;) ;) ;) no cóż trudno wracam na swój wątek i juz nie będę Wam zawrac głowy..
trzymajcie się ciepło i slonecznie, życzę Wam nieustającej przyjaźni, ktora może dzieki temu forum uda sie Waam nawiązać
papapapa
pozdrawiam
pat

trysia, wracaj tu natychmiast! Jak to olałyśmy? czemu tak piszesz??? Trochę się zaabsorbowałyśmy spotkaniami, ale to nie znaczy, ze resztę olewany. Prawda dziewczyny? Więc nie wygłupiaj się i nadawaj do nas :-*

1. Isska i Wiktoria
2. Magda i Mikołaj
3. Agula i Maja Antonina

1. Isska i Wiktoria
2. Magda i Mikołaj
3. Agula i Maja Antonina[/color]
4. Ewka i Kubuś

Będę na pewno. Już nie mogę się doczekać i nie chce mi się dzisiaj pisać, o mój kUblek uwielbia teraz jak z nim cały czas gadam. Nawet baśnioe Andersena już zaczęłam mu czytać ;)

Trysia- no co Ty??? Pisz z nami dalej!!! Przepraszamy jeśli Cię urazilśmy....

oooo Trysia ale nam pojechałaś :( Wracaj szybciutko i sie nie obrażaj :) sama wiesz jek to jest przy takim maluchu jak nasze, jak jest czas, żeby się w ogóle dorwać do kompa to się pisze szybciutko ile się zdąży i znowu pędem o malucha... no przynajmniej u mnie tak to wygląda :)

Moja teraz się uparła jeść nieregularnie, spać w dzień po 10 minut i tylko na rączkach u mamy a jak mama ją siup do wyrka to ona w bek, ech...
Teraz cudem udało mi się ją uśpić, ale musiałam ją nakarmic po 2 godzinach od ostatniego jedzenia.
No i pytanie- kiedy zacznie przesypiać te nocki ?:)

Całe szczęście, że kąpiel mam opanowaną :) najwyraźniej Julka zaprzyjaźniła się z wodą :) Może pójdziemy na jakąś naukę pływania... hmmhmmm :)
Lecę pokucharzyć ;)

Dzięki EWKA za zaproszenie do gdańska, ale Mateusz jest jeszcze trochę za mały na takie spacery, chociażż w samochodzie to grzecznie śpi. Byliśmy dzisiaj na pierwszym szczepieniu ale dał czadu. a teraz smacznie śpi

Witajcie, jak spotkanko?Ja niestety nie dałam rady :mad:.Piszcie,piszcie jak było i koniecznie poprosimy o zdjęcia :).Czekam z niecierpliwością.

pozdrawiam

reklama
Hej hej- jak spotkanie?
Umieram z ciekawości :)

My dziś zbadaliśmy bioderka (USG) i są piękniusie, pan doktor kazał nam tylko przy zmianie pampersa robić z nóżek żabkę i przyciskać dłońmi na 10 sek, ale nie zalecał zakładania pieluszki tetrowej, ufff

No i byłyśmy z Julcią dziś w szpitalu na Zaspie, więc blisko Waszego spotkania, ale tym razem z tatą u lekarza... Mamy chyba spory problem, tata jutro idzie na tomografię komputerową :( cała jestem przerażona :(
No a po szpitalu musiałyśmy szybciorem wracać do domu bo nam dziś fachowcy wymieniali szyby w oknach (ech to nowe budownictwo).

Nawet nie wiem kiedy minął ten dzisiejszy dzień. Pospałyśmy sobie z Julką po południu, od razu inaczej funkcjonuję :)

Czekam z niecierpliwością na fociaki ze spotkania:)
pozdrawiamy!!!!!

Do góry