reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Lireil dzięki za zaproszenie :)
To prawda połóg nawet u mnie się skończył, ufff  ;D ;), ale ja jakoś tak się tu zadomowiłam, nie wiem jak pozostałe dziewczyny, że żal się stąd wyprowadzać :)

Martyna dzięki :)

reklama
agula, odnośnie "kodu Leonarda da Vinci", nie dawało mi to spokoju, bo naprawdę słyszałam dużo opini na ten temat, nawet film "ostatnie kuszenie Chrystusa" też jest o tym samym, itp... no i dzisiaj dorwałam książkę "Prawda i fikcja w kodzie.....", po przeczytaniu zdam relacje :) hmm, tyle że książkę dostanę dopiero po 17-tym...
byłaś może na AWF-ie?
aaa, i podaj mi swojego maila do kołysanek....

Helou!
Spotkanko jak dla mnie bomba - mogłabym tak codziennie  :laugh: Przespacerowałyśmy z Brzeźna do Jelitkowa z kikoma przystankami, co zaowocowało spieczonym karkiem  8) Jak zwykle zajęłyśmy pół spacerniaka, ale co tam  ;D Później przystanek na konsumpcję i marzenia o piwku   :angel: i tak nam zeszło do 16  :) Bardzo miło.. Dzięki dziewczyny i niecierpliwie czekam na następne - w Parku Oliwskim hej.

Magda, bardzo dobrze chętnie posłucham  :laugh: Dziś mam zamiar spacerować po Oliwie to zajrzę na ten AWF. Wczoraj jak wracałam byłm już głodna jak młody wilk i kierowałam się prosto do domu. mail bajurka@o2.pl

e-mamo, zuch Juleczka! 3 mam kciuki za męża!

Mała tak się pospacerowała wczoraj, ze spała 6 godzin! yuppi!!!  :laugh:

Hej dziewczynki!

MARTYNA- Znowu mi podpadłaś, mam nadzieję, że na następne spotkanko już dotrzesz do nas
E_mamo- super, że z ulki bioderkami wszystko w porządku i trzymam kciuki za Konrada, na pewno bedzie wszystko dobrze

Liriel- mi też szkoda się stąd "wynosić" już się przyzwyczaiłam do naszego wątku

Dla mnie spotkanko również super, mam nadzieję, że uda nam się spotkać w przyszłym tygodniu w parku oliwskim- zawsze jest to ciekawa odskocznia od codziennej "rutyny" i super tak z Wami porozmawiać i się pośmiać.

U nas nocka super, Kubulek spał w nocy ponad 7 godzin. idać, że mu powietrze z jodem służy. Nawet nie wiem, kiedy nam ten czas tak szybko zleciał na tym spotkanku.

Dziś muszę wybrać się pok zakup prezentu na 30-tke mojego szwagra. Nie mam kompletnie zielonego pojęcia co mu kupić, on chciał coś do ubrania, ale gdzie ja dostanę coś w rozmiarze XXXL??? ;D

No nic, pzynajmiej mam ciekawe zadanie dziś do zrealizowania

Pozdrawiam serdecznie!!!
P.S> jak ktos ma fajne zdjęcia ze spotkanka to niech mi wyśle na maila emonika@o2.pl

Ooooooo, widzę, że w planach kolejne spotkanie :) widać najgorzej było zacząć:) Dajcie namiary kiedy i o której ?:) Bo gdzie to się zorientowałam z wypowiedzi Ewci  ;)

Tata po badaniach (wyniki tomografii ok), narazie mamy się nie martwić, mamy czekać na termin rezonansu magnetycznego (chyba koniec września). Wiecie co? dzisiejsza noc była jedną z najgorszych w moim zyciu. I to wcale nie za sprawą Julci.
Strasznie się bałam o męża. Wyobrażałam sobie czarne scenariusze. Boże, jak dobrze, że narazie jest ok.

Ewka- jak się jedzie z Gdańska do Sopotu, a właściwie to już jest Sopot, to za Autoglass Jaan, po prawej stronie jest sklep dla Panów o rozmarach XXXXL :) Może warto tam zajrzeć hihi. Nie byłam tam wprawdzie, ale często przejeżdzając przyglądałam się reklamie. Mam brata, który nie może nigdy nic na siebie dostać (prawie 2 m wzrostu).

Widzę, że rozmawiałyście o Kodzie Leonarda- niezła książka prawda? Magda również będę czekała na Twoją relację :)

Monciapl spotkałyście się dziś w tej Gdyni ?:)  ;)

lecę zupkę zamieszać :)

Ola, gdzie Ty mnie z tymi cycami do ludzi pokazujesz!  ;) Wrzucaj prosze fotki na maila! A Didek wcale nie był ze strony gorszej, tylko bardziej aktywnej  ;)

Magda, byłam dziś w tym Akademosie na AWFie i dostałam wizytówkę pani prowadzącej ćwiczenia dla mam i od niej mam się dowiedzieć kim jest i skąd wie, jak prowadzić ćwiczenia z dziećmi. Istotną informacją z dziś jest to, że nawet jeśli jest mało osób, np. dwie  ;D to zajęcia i tak się odbywają i spokojnie można je przekładac jakby co. Karnet na 8 wejść kosztuje 100 zł. Jutro będę próbowała dodzwonić się jeszcze do tej instruktorki, bo dzisiaj ciąge poczta sie włączała. No i dzieki bardzo za kołysanki! Od razu przypomniało mi się parę zwrotek więcej  :)

Skorzystałam na szybkiego z wagi w tym klubie i wyobraźcie sobie, że wróciłam do wagi sprzed ciąży! Niestety do fiugry jeszcze nie,ale myslę, że ćwiczenia i długaśne spacery sprawią, ze do końca roku poprawię kondycję - jak tylko zarzucę lody, oczywiście  ::)
Tymczasem Wasze zdrowie moje drogie koleżanki  8)

reklama
Widzę, że trójmiejskie mamusie to same laski. Fajne fotki :). Muszę się w końcu nauczyć, jak zdjęcia wklejać, to się "ujawnię" , jak wyglądam i moją królewienką mała pochwalę. Miałyśmy kilka ciężkich dni, pełnych łez i bez kupki, ale od wczoraj sytuacja się poprawiła i dzidzia znów się uśmiecha i wpadła na nowo w jakiś sensowny rytm. Ostatnio tak jej było źle, że nawet na rączkach nie chciała siedzieć - wyrodna matka zaczęła uzywac przypraw i chyba to dziecku zaszkodziło. Wczorajszy dzień przezyłam na zupie buraczkowej i to nam chyba służy najlepiej ;).
Oj jak dobrze, jak Kingusia nie płacze...
Pozdrawiam i zmykam do roboty.
Kurcze, też muszę się wziąć za ćwiczenia, jeszcze z 10kg chciałabym zgubić. Ostatnio nie wchodzę na wagę, bo się boję...

Do góry