reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ufff, dopiero udało mi się uśpić Julkę. Calutki dzień marudziła i nie chciała spać :( Padam na twarz !1
Nie wiem co się jej dziś stało, meteopatka po mamie czy jak?

Dobra babulki, ide spać bo już nie wiem jak się nazywam....

dobranoc :)

reklama
dziewczyny, a macie na myśli molo na zaspie mówić mlo w gdańsku??? ja jestem chętna na spotkanko jak najbardziej, i 1 września też mi pasuje :)

no i mamy piękne dwa ząbki !!! no i jak w dzień jest aniołeczkiem, tak wieczorem się zaczyna i w nocy... no cóż,nie mogę narzekać, Mikołaj jest za śpiący i za leniwy żeby krzyczeć, ale wierceniem się i kwileniem domaga się cycka, często... a dzisiaj to przegiął normalnie... co godzinę !!! wyglądam jak zombie !!! ;D

dawidiwa, mam nadzieję, że synek już dobrze sie czuje...

isska, mieszkam teraz w Osowej. A co? Planujesz odwiedziny?? Zapraszam  :laugh:
No i to bardzo dobry pomysł z Zaspą:) Na pewno mniej ludzi będzie, a i miejsc do parakowania nie powinno zabraknąć  8)

Może idzia się wybierze? Martynka miałaby równie ruchliwe jak ona towarzystwo  ;)
No i Ania - uda Ci się Ciebie namówić do tej dalekiej podróży??

Magda, to niesamowilte z tymi ząbkami! Kiedy w ogóle zaczynają się ząbki pojawiać? Maja nieraz tak się ślini, że wydaje mi się, ze to zębiska, ale to raczej za wcześnie, nie?

My na etapie wprowadzania dyscypliny w domu. Wczoraj wykorzystywałam rady Zaklinaczki do usypiania małej, bo juz samo leżenie obwiązana kocem nie pomaga  :mad: Musiałam parę razy ją wkładać i wyjmować z łóżeczka.. Po 4 czy 5 razie zasnęła. Zobaczymy jak to będzie dziś..

Pozdrawiamy.

A my 1 wrzesnia mamy i szczepienie i USG i ja wieczorem jade do gina (magiczne 6 tygodni heh) :( buuuuuuu
A potem mój "szofero" wyjeżdza w delegację i dupa zbita, chyba tym razem nie uda nam się do Was dołączyć :( a szkoda...

Po czorajszym nader aktywnym dniu, mje małe szczęście lezy w wózeczku i popierduje sobie z zachwytem... oby jej tak zostało na cały dzien ;)

buziaki, spadam się ogarnąć, bo za chwilę mamy gości...

Dzięki, Isska. Może uda się te bioderka załatwić jakoś już bez atrakcji - to będzie moja misja na wrzesień ;).

Kuszące to spotkanko 1 września, ale dla nas to chyba jeszcze za wcześnie na taką wyprawę... Zwłaszcza że nie wiem, jak dojechac na to molo, a że nie jeździłam ponad miesiąc, to muszę zacząć od tras obcykanych. Juz mnie nosi i jak mine w końcu sieknie, to pojedziemy w niedzielę do rodziców na gdyńskie Obłuże. Może i to trochę ryzykowne od razu na głęboką wodę ;) spod domu do domu mamy 75 km. Ale trasa dobrze znana i u mamy sobie odpocznę ;)Tylko nie wiem, co za niespodzianki mnie czekają po drodze,bo remontują tu trasę Warszawa-Gdańsk, którą możemy sie dostać do Gdańska i jakieś cuda po drodze się dzieją. Ale ja już chcę do Gdyni.. ;)

Jak dobrze, że nie ma juz upału, nareszcie Kinga sobie drzemie w dzień, przy 30* była marudna straszliwie.

Pozdrowionka

niestety agula ale do 15 to ja pracuje a poza tym do 10 wrzesnia mam urwanie glowy w pracy i pracuje duuuzo ponad norme ...
ale moze kiedys :) chwilow z przyjemnoscia sobie poczytam :)

Witam po małej przerwie. Moja Majeczka rośnie jak na drożdzach. Dziś odpadł jej kikutek pępowinowy :) Na razie mamy głównie jeden problem - kąpiel. Majeczka, lagodnie mówiąc, za kąpielami nie przepada. Liczę na to, że teraz po odpadnięciu kikutka, gdy będziemy ją kąpać w większej ilości wody, to mała polubi taplanie się w wodzie. A Wasze maluchy od razu polubiły wodę, czy jakiś czas musiały się przekonywać do kąpieli? Zobaczymy jak to będzie u mojej córci.

Mam nadzieje, że poniżej uda mi się wkleić zdjęcia mojej Majeczki :)

dscf00137po.jpg

dscf00709ew.jpg

dscf01626nm.jpg

dscf01996st.jpg

dscf02181oy.jpg

A my dzisiaj mamy chrzciny. troszkę się tym stresuję, bo zawsze chcę aby wszystko super wypadło i żeby nikt później nic nie komentował. Jestem ciekawa jak Kubus zniesie mszę w kościółku. Jutro postaram się Wam napisać.

Co do spotkania 1 września jestem jak najbardziej za, chociaż mam najdalej, aby dojechać :mad:

Jak co to wytłumaczcie mi jeszcze dokładnie gdzie mam przyjechać

Pozdrawiam serdecznie

reklama
ikpi jaka świetna ta twoja majeczka
Ewka powodzenia ja jużż mam to za sobą
Agula nie miałabym aż tak daleko do ciebie na Osową ja mieszkam we wrzeszczu
jutro jedziemy z małąą do ciotki na działke, ale będzie wesoło. W poniedziałek wkleję kilka zdjęc z tej wyprawy. Miłego weekendu wam życzę bo nie wiem czy będę jeszcze dziś na forum:)

Do góry