reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dla Amelki
Dzień urodzin się już zbliża,
Więc życzenia Tobie śle.
Aby wszystko się spełniło,
O czym marzysz o czym śnisz.
Gdy pogodne mijały sny,
Z głębi serca życzę Ci.
Dużo szczęścia i radości,
Sto lat życia mało złości.
Dni spokoju pełnych wygód,
Dużo słońca wielu przygód.

Życzy Anna i Mikołaj

reklama

Amelko kochana
w dniu 1 urodzin
życzymy Ci
zdrówka, dobrego apetytu
pogodnego i szczęśliwego dzieciństwa
miłości rodziców
wszystkiego najcudowniejszego

Julcia z mamą :-* :-*

214dxl3.gif

Amelko w dniu Twojego święta życzymy ci duuuużo dużo zdrówka,by ominęły Cię wszystkie skazy i inne paskudztwa,pogodności i uśmiechu na Twej słodkiej buźce życzą ciocia Ola z Dawidem.

AMELKO ROŚNIJ NAM ZDROWO, ŻYJ Z UŚMIECHEM I RADOŚCIą.Super imprezki,wspaniałych prezentów i czego tylko sobie zapragniesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Ja niestety nie potrafię wklejać miśków i innych zwierzaczków-buuuuuuuuuuu !

Dziękujemy Wam kochane cioteczki za piękne życzenia. :-* :-* :-* :-* :-* :-* Aż się wzruszyłam.

Amelka już poszła spać, a ja zabieram się za sprzątanie chałupki, bo imprezka w sobotę. Jutro zaś mam w planie upiec 2 ciasta. Ha, pewnie się rozpłyne w kuchni w ten upał.

A ja wczoraj i dziś posmarowałam Amelce chleb masłem i czekam na reakcje, na razie jest ok, a jak ją coś uczula to wysypuje od razu, więc myślę że masło przejdzie. Zresztą lekarka mi mówiła, że dzieci ze skazą z reguły mogą jeść masło i nic im nie jest.

Spóźnione życzenia imieninowe dla wszystkich forumowych Anek - Ani K, _Anny, Keterka, Damaynati - wszystkiego naj naj naj..., dużo zdrówka, usmiechu i radości z macierzyństwa. Przepraszam, ze dopiero dziś, ale wczoraj nie miałam okazji. Mam nadzieję, że wymieniłam wszystkie nasze forumowe Anie.

a my się dziś spotkałyśmy z ikpi na spacerze w Sopocie :) totalnie przypadkiem hihihi

Normalnie sama zasunęłam do Sopoćka z tego naszego wygwizdowa :) to znaczy z Julką, nie sama :):)

powiem krótko, złapałam bakcyla :) chyba łosi musi zapracować na drugie autko hihihihi

reklama
Amelce 100 lat!!!

Ja tez nie umiem miskow wklejac, wiec jestesmy juz trzy :p

A i dziekuje Basiu za zyczonka!!! U Czernisia zamawialismy torty slubne, byly naprawde pyszne!!!
No to zycze udanej imprezki roczkowej, ja wlasnie w sobote wyprawiam imieniny dla rodzinki ::)

Do góry