reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Amelko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Sterty prezentów, gromady koleżanek
samych radosnych wspomnień życzą
Maja z Mamą​
misiuho0.jpg
E-mamo - niezły przypadek, no nie? ;D Ja z kumpelą upchałyśmy się do samochodu z dwoma dzieciaczkami, fotelikami i dwoma wózkami, niezłe kombinacje były ;) No i posiedziałyśmy sobie ze znajomymi z pracy w knajpce przed Grand Hotelem - było prawie jak na wakacjach :p ;)

reklama
AMELCE -
dużo zdrówka,
radości z poznawania świata,
najwspanialszych zabawek
i spełnienia marzeń
życzą Kinga z ciocią Anią

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim cioteczkom za życzenia.

IKpi, ja zamawiałam tort na bitej śmietanie wiśniowo-brzoskwiniowy.

nkfcfbf - to piasała Amelka. Mama przetłumaczy: dziękuję bardzo. :laugh: :laugh: :laugh:

MagdaBial czy dzisiaj to byłaś Ty z Mikusiem i jakimś dużym łosiem ? :o :o :p :p :p :p :p
chyba się minęłyśmy jak jakieś ciapy ;D :p :p :p :p

ha haha, tak to ja byłam  ;D ;D
i dokładnie to samo pomyślałam....

patrzyłam się na Julkę, i nagle mnie olśniło "kurde, znam ją"
potem spojrzałam na Ciebie, twarz znajoma, ale nie mogłam skojarzyć skąd  :p ::) :-[ ;D ;) (wybacz, miałam męczący dzień  :p od dwóch dni Mikołaj mi wogóle nie śpi w dzień ... zwariować można, jeszcze się nie przestawiłam do jego nie spania  ::))
i po chwili dopiero skojarzyłam.... Tomek mi kazał Cię gonić, ale byłaś już kawałek ode mnie....

jutro na pewno też tam będę, więc możemy się spotkać jakby co ;D ;D ;D
przypadkiem lub w pełni świadomie ;D ;D ;D

Magdabial pisze:
ha haha, tak to ja byłam  ;D ;D
i dokładnie to samo pomyślałam....

patrzyłam się na Julkę, i nagle mnie olśniło "kurde, znam ją"
potem spojrzałam na Ciebie, twarz znajoma, ale nie mogłam skojarzyć skąd  :p ::) :-[ ;D ;) (wybacz, miałam męczący dzień  :p od dwóch dni Mikołaj mi wogóle nie śpi w dzień ... zwariować można, jeszcze się nie przestawiłam do jego nie spania  ::))
i po chwili dopiero skojarzyłam.... Tomek mi kazał Cię gonić, ale byłaś już kawałek ode mnie....

jutro na pewno też tam będę, więc możemy się spotkać jakby co  ;D ;D ;D
przypadkiem lub w pełni świadomie  ;D ;D ;D

hehhehehhe
ja się za Wami obejrzałam, ale pruliście w tak zawrotnym tempie do przodu, że nie dogoniłabym Was w swoich klaputkach hihiihiii

zresztą to już była pora spania Julki i spieszyłyśmy się do domku :)
A jutro, kto wie, pewnie też się na spacer gdzieś wybierzemy, z tym, że jutro to już z łośkiem...
Prześlij mi na prv swoją komórkę :):):)

Dziś zaliczyłam samodzielnie kolejne molo hihi
jeszcze mi Orłowo zostało :p :p

reklama
łoś mi nie przeszkadza ;)
priva wysłałąm....

ktoś się dzisiaj utopił na zaspie.... widzialam zwłoki... wrr :mad: :mad: :mad: :mad:

jakiś facet skakał z mola... trafił na kamień....

Do góry