reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

To prawda, dzieciaczki rosną i pięknieją z dnia na dzień.No no no !!!
Magdabial-to przykre,że znów się coś do Was przypętało.Miejmy nadzieję,że to zapalenie to już ostatnie.

reklama
Isska - gratulacje dla Wiki z okazji pierwszych kroczków ;D Zawsze z niej było takie maleństwo, a teraz proszę bardzo jaka dorodna panna :)

witam serdecznie - ikpi baaaadrzo dobre pytanie! Tez ostatnio to mi chodzilo po głowie

a u nas chyba zapalenie spojówek, w poniedziałek próbowałam dostać się z małym do okulisty byłam w trzech gabinetach - nigdzie mnie nie przyjęli - a w jednym kazali jechac na Zaspę do szpitala na rentgen oka ::) O0 :o
w końcu w akademi okulistka - baaaaadzo miła - powiedziała ze to chyba zapalenie spojówek, a ja własnie nie byłam pewna czy on sie sam nie zadrapał w oko dlatego chciałam się poradzić specjalisty - a specjaliści mają gdzieś takie maleństwa ::) :mad:

hej baby:)

agula, pyszna szpinakowa stronka, mniammmm :p

ja dalam Julci kiedyś 4 danonki i ją strasznie wysypało. Po jakimś miesiącu, 1,5 dałam bakusie serki i znowu to samo...
My ewidentnie nie możemy jeszcze jeść nabiału.. :( a szkoda, to samo z mlekiem, Julcia toleruje tylko mleko HA...

Jakoś w przyszłym tyg. wybiorę się na szczepienei z Julką to popytam i o dietę i o wprowadzanie nowości.

Póki co w niedzielę młoda zjadła ze mną kawałek pangi i nic jej nie było :)

No Mati na szczescie moze jesc nabial i dobrze, bo czasem jak nie ma apetytu to zyje na Danonkach... Uwilebia je!!!! Oprocz Danonkow, daje mu Bakusie, Monte, jogurt naturalny z owocami (uwielbia jagody!!!).

Rybke tez ostatnio mi "podbieral" w Lebie (dorszyka) i starsznie mu smakowal :p

Basiu torta finalnie zamowilam u "Twojego Piekarza"- nie polecam. Pomijajac zamieszanie z zamowieniem, to ani wyglad a tym bardziej smak nie powala na kolana. Ostatnio szagierka zamowila wlasnie u Sowy tort na 8 urodziny corci, w ksztalcie sera z dziurami, marcepanowymi myszkami... wygladal super! A jaki smaczny byl, minam mniam.... jedyny minus, ze zaplacila za niego prawie 100 zl ::)

Ale ze mnie gapa!! Wszystkim roczniakom spoznione najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe!!!!!!!!!!!
My juz kilka razy jadlysmy pange i nic Wiki nie bylo!
Moj kochany maz spedzi chyba jakis miesiac w domu. Bylismy na pogotowniu i ma podejrzenie zlamania palca u nogi. Takie są efekty grania w pilke w wieku 25 lat no prawie 26 lat (14 sierpień) :laugh: :laugh: :laugh:

Witam.

Ja jak zwykle ranny ptaszek.

Agula, dzięki za adres stronki. Na pewno skorzystam i coś pysznego ugotuję.

Keterek, ja zamówiłam tort w Czernisiu, jadłam go ostatnio u szwagierki i był przepyszny, a cena też przystępna, bo zapłacę za niego ok. 50 zł (za 2 kg). A "Twojego Piekarza" to też nie polecam, jeśli chodzi o torty. Kiedys zamówiłam i mi kompletnie nie smakował.

Damayanti, Isska, ale wam piękne duże panny już wyrosły. Rzeczywiście rosną nam dzieciaczki w oczach.

Ikpi, ja jogurtów/serków nie daję z wiadomych powodów - skaza. Ale wprowadziłam już chleb i pediatra w szpitalu mówiła mi, żeby smarować chleb masłem ze względu na zawartość wit. A, co jest konieczne do prawidłowego rozwoju siatkówki. Jeszcze nie próbowałam, bo na razie wprowadzałam gluten i czekałam, czy nie wystąpią jakieś reakcje alergiczne. Ale jest ok, więc chyba niedługo spróbuję cieniutko posmarować chlebek małej masełkiem.

Magdabial,
zdrówka Mikusiowi życzymy.

Isska pisze:
Moj kochany maz spedzi chyba jakis miesiac w domu. Bylismy na pogotowniu i ma podejrzenie zlamania palca u nogi. Takie są efekty grania w pilke w wieku 25 lat no prawie 26 lat (14 sierpień) :laugh: :laugh: :laugh:

Widzisz Isska, to ja muszę mojego przestrzec, bo mój to już po 30, a piłkę ciągle kopie. ::):laugh: :laugh: :laugh:

Ależ nam się album małych miss zrobił :) Śliczne panny!!! Teraz trzeba by kawalerów pokazać ;)

Isska współczuję,teraz pewnie będziesz miała dwójkę dzieci w domu...

Ale mnie alergia wzięła,kicham na potęgę,koszmar.Mam nadzieje,że zaraz mi przejdzie,bo już sobie zapodałam leki.

Ja daje Dawidowi wszystko do jedzenia.Ale jakoś negatywnie jestem nastawiona do firmy Danone,więc Danonki dostaje bardzo rzadko.Nie daję mu tylko rzeczy ciężkostrawnych,smażonych,słodycze rzadko.U mojej mamy jadł zupę rybną( na pandze właśnie)- bardzo mu smakowała :)

reklama
SPÓŹNIONE ŻYCZONKA ROCZKOWE DLA JULECZKI I KINGUSI!!!

Gratulujemy nowych postępów.!!!
Śliczne panny na zdjęciach- miło się ogląda.

U nas w końcu angina ropna minęła, ale strasznie długo się z nia męczyliśmy. A jak tylko wyzdrowieliśmy, to nadrabialiśmy stracony czas w domu, i cąły czas siędzimy na dworzu.
Keterek widzę, że w "moje" tereny jeździsz. My każdy weekendzik spędzamy w Lubiatowie. Kubulek szaleje na plazy, na golaska, czasami w kąpielówkach. Do wody biega szalony i ogólnie mu sie podoba.

Oczywiscie a też chcętna na spotkanie- jak co to dawajcie mi znac na sms-ka bo w sumie czasami czasu mi szkoda aby siedziec przed kompem.

Pozdrawiam serdecznie!!

Do góry