reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Joł, jestem z tych co popierają przedszkola :-D oczywiście z ludzką obsługą ;-)
Martyna poradzisz sobie, wszystkie sobie radzą to co ty nie dasz:tak:
Wróciliśmy z plaży, Madzia dzięx za spotkanko. Ma być dziś burzowo - ciekawe czy spadnie choć kropla.

reklama
Wow Cris od 2010 roku bez infekcji super !!my bez antybiotyku od lutego dla mnie to sukces, no ale po drodze jakieś zasra...astmy i AZS ...TAK POZA TYM , ja podaje tran.

a ja zdycham uczulenie jeszcze gorsze oczy jak u wampira , he he ...w domu rozpierducha bo się juz pakuje ...zakupy zrobione , jeszcze jutro mleko nutramigen i chyba jestem gotowa , w czwartek o 6 mam wylot.

Ana: chodziło o leki nerkowe :-) a infekcja jakaś się trafiła, ale przez zimę udało się bez antybiotyków i w ogóle, ale chodziło, że Ricie każda infekcja może zaszkodzić, a jest cisza :-)

Emka: ech Zołzy smażyłyście się beze mnie ;-)

Dziewczyny gdzie sie podziewacie??
Pogoda sie zepsuła, mnie łapie depresja bo nawet nie mam sie do kogo odezwac, a wieczorem padam na cycki... Nie mam chwili dla siebie...
Z moją mamą tez juz jest tragedia i nie wiem co mam robic... ehhh

dziewczyny macie jakies rady na schodzący paznokieć:baffled:, jakis czas temy Maciejko przytrzasnął paluszka u ręki , paznokietek zrobił sie siny potem biały a dzisiaj patrze , że się odgina i mu zaraz zedzie , nie wiem czy mam to zostawić , czy owinąc plasterkiem , żeby sie tam nic nie dostało...:-(

Cześc Dziewczyny.
Do których przedszkoli chodzą Wasze dzieci? Mój synek chodził do prywatnego w Gdyni ale strasznie chorował, nic nie skorzystał. Był kilka dni w miesiącu,więc musieliśmy zrezygnowac. Pani nas przepraszała i przyznała, że nie do końca pilnowała rodziców którzy przyprowadzali chore dzieci. Drogo też tam było. Które przedszkola polecacie w Gdyni? Czytam że Wasze dzieci nie chorują. Fajnie

Na paznokiec- mojemu synkowi czasem wrasta paznokiec wtedy smarujemy mu to miejsce RIVANOLEM żeby nie było zakażenia, skóra też trochę mięknie i paznokiec wychodzi bez problemu. Może na taki złamany też pomoże :)

Ana nie wiem czy powinnaś stosować jakikolwiek preparat, mi kiedyś schodził z palca u nogi ( odkurzaczem sobie przytrzasnęłam) i jedyne co to nakładałam plasterek na dzień żeby ochronić to delikatne miejsce. Trochę trwało zanim odrósł ale jest i wygląda ok. Nie eksperymentuj a jedynie obserwuj czy nie robi się jakieś zakażenie.

reklama
Ana z tego co wiem to odkarzaj tylko Rivanolem lub Octenisept.
A moj M w domku na 2 dni, w niedziele koło 15 jedzie spowrotem... Pogoda sie zrypała, wiec siedzimy w domu...

Do góry