reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No chodziło mi zeby je rozjasnic, zeby były mniej widoczne. Co polecacie polecacie? Jakis specyfik?? Ale taki w rozsadnej cenie... ??
A u Roksanki w miare ok, ale przez te upały cos mało mi je, dosc sporo spi, no i troszke przed kupkami sie prezy ostatnio i meczy, ale ogolnie jest w miare grzeczna i duzo spi, no ale martwi mnie jej mały apetyt. No nic trzeba bedzie sprawdzic czy przybiera na wadze...

reklama
heh emka, emka, ty udana jestes bez kitu:) patrzyłas na Jace i Damiana (na szczeście;) ) i mojego wora po kartoflach nie widziałaś!

martynka moze to przez upały faktycznie kruszynka tak mało je, albo może tobie sie tak wydaje poprostu. może pije krotko, a duzo?

Ostatnia edycja:
Martynka rzeczywiście sprawdx czy przybiera nawadze ..jak upały takie to mi Maciejko wisiaj non stop na cycu bo pic mu sie chciało, co do rozstepów jak różowe to jeszcze szansa jest , może fissan jest w miare tani , moze lepiej nainwestowac i potem miec spokój cos np .Kolagen 5 % do okladów firmy bingo albo cos z pfaramceris no i nie wystawiaj ich do slońca ajka sa w takich miejscach filtr bardzo wysoki, niektórym same jaśnieja , ale smaruj masuj i dbaj , powodzonka:0)

HEJ , ALE PUSTKI :)
JA padnieta wrociłam z plaży...dzieciaki dokazywały , moczyły sie piaskowały uciekały:cool2: , ale fajnie było patrzec na ich radochę:-):tak:, mały wygrzebał w piachu portfel z dokumentami jakiego facet :szok:, teraz zjechałam do domku na obiad , chociaż po pieciu lodach jakie zaliczyliśmy po drodze nie wiem jak to będzie :shocked2:.
aaa spotkałam Anie z Jąśminka i Antosiem , dzieciaki duze szok!!! sliczne oczęta!!!:tak:

miłego dnia dla wszystkich!!!

my dzis na Starowce, obiad w tureckiej knajpie, lody, balony, cudnieee... wczoraj za to pojechaliśmy do Sobieszewa na plażę, S oczywiście całe plecy zjarane, amator opalania, dziś łazi i stęka że go boli :dry: ale co tam, jutro już S jedzie znowu na 3dni do pracy więc sie cieszę że rodzinny weekend był :)
buziaki dla Was!

p.s. osz kurde, normalnie nakręcę Martynę jak skacze tu i śpiewa Radio Hello, ta piosenkę co wygrał ten zespół z Must be the Music!! akurat leci na Polsacie a ta tu szaleje!!!!! :-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziuba, nakręcaj! I chyba maki już są, bo się pojawiły w necie zdjęcia z makami, no a u mnie koło bloku w ogródku takie duże ogromne piękne z ogromną ilością płatków!

Witam :)
nie chcę za bardzo zakłócać Wam wątku ;), ale liczę, że pomożecie mi troszkę. Jestem z Gdyni i od września posyłam córeczkę do przedszkola państwowego. Czy ma któraś z Was jakieś doświadczenia z przedszkolem nr 18 w Gdyni?

Witam się porannie;)
W związku z sesją i wszystkim innym miałam totalny brak czasu na wszystko. Strasznie uczyłam się na jedno koło z którego uzyskałam -16pkt. Niech mnie ktoś kopnie.

rety, dziewczyny, doła mam... czuje się... grubo :-:)-( mam nastroje chwiejne że aż S już sie zaczyna wściekać że ciągle mu rycze o wszystko...

Hormony;) A Twój S niech się nie wścieka a wykaże trochę zrozumienia, myślę, że pomoże. Mój małż był nieoceniony w czasie ciąży (pomijając wieczory kiedy MUSIAŁ wyjść i mnie zostawić bo koledzy, bo poker z kolegami, bo kosz, bo bla bla bla.) znosił wszystko dzielnie i nawet raz pizzę pichcił w nocy;)

U mnie tez z nowosci mój dał noge :) przedszedl kilka kroków , ale radocha nawet Czaruś szczęśliwy krzyczał hura a to sie tatuś zdziwi !!ale widze , że ma cięzką dupke i woli pełzać\;0)

Gratulacje:)) Mój mały, ciężki tyłek jeszcze się nie odważył. Ale puszcza się i chwilę stoi;p Jakiś to postęp jest.

dziubas nie wiem czy Cie to pocieszy, ale ja nie jestem w ciąży a też czuje sie rgubo i nienawidzę swojego ciała:/

Ja zaczęłam tyć! Pamiętacie, mówiłam Wam, że generalnie figurę mam po ciąży jako taką,bez zbędnych wysiłków, waga niższa niż przed ciążą? No to nagle zaczęłam tyć! Nie zastraszająco ale waga zaczęła drgać w zależności od tego co jem w ciągu dnia. Znowu będę musiała uważać na wszystko co jem, odstawić słodycze i gazowane..

Witam :)
nie chcę za bardzo zakłócać Wam wątku ;), ale liczę, że pomożecie mi troszkę. Jestem z Gdyni i od września posyłam córeczkę do przedszkola państwowego. Czy ma któraś z Was jakieś doświadczenia z przedszkolem nr 18 w Gdyni?

Ja niestety nie mogę pomóc.

reklama
jezeli ktos widzial po godz 22 giej bawiace sie na gdynskiej plazy -placu zabaw dziecko to..bylo to moje dziecko. lol.:-Dbiedna malenstwo z patologicznej rodziny, ktorzy niepowazni starzy ciagaja po nocach zamiast grzecznie spac w lozeczku po wieczorynce:cool2:
uwielbiamy nocne ekspady kiedy jest cieplo:-)

moj szogun zwariowany sie caly skapal w morzy..brrrrr ja nawet piet nie chcialam zamoczyc a ta wlecial cala do wody nura plummm razem z wlosami

Ostatnia edycja:
Do góry