reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marta - a czy na ból brzucha możesz brać jakieś leki przeciwbólowe?

Ja też miałam dzisiaj jakieś dziwne sny, w sumie nie za bardzo pamiętam co, ale na pewno był fragment o tym, że jadę do Bytowa do mamy na rowerze. A Pati teraz wciąga płatki poduszeczki z kokosem.

Odkąd pożegnaliśmy drzemki w ciągu dnia (z moim wielkim żalem) to wieczory są lepsze i w nocy tylko jedno budzenie na siku. No niestety wyrosła już moja duża dziewucha, chociaż widać że około 15-16 ma kryzys i ze zmęczenia robi się agresywna.

reklama
Hej, hej:)
witam w ten pochmurny dzień... samopoczucie wporzo , Tymi jakoś się ostatnio uspokoił a może ja przestałam już się tak przejmować... u nas odpukać zdrowo.
Magda jak Damianek? już po gorączce?
Izuś ja jeszcze pilnuję żeby spał, to błogosławiony czas gdy ma drzemkę...taka cisza w domu :)
A dziwne sny to często z nerwów ... :*

hej laseczki:)
ja też mam czasem dziwne sny. czasem śni mi się, że J mnie zdradza i budzę się na niego zawsze wściekła, jakby on był winny:p
u nas temperatura była tylko jeden dzień. maxymalnie 38,9 ale dwie dawki ibufenu dały sobie z nia radę. Damiano był mega nieswój w wannie siedział i bawił się 15 minut jedną zabawka, w dzień cały czas sie pokładał..normalnie nie moje dziecko..rozwaliła go ta temperatura na łopatki. dZięki emka, że pytasz:) może w przyszłym tygodniu zachaczymy o tesco?
Iza u nas jak mały miał roczek i był zmeczony to tez robił się agresywny, na szczęście przeszło.
dziuba a co u was? juz sie urlopujesz?
miłego dnia

Dzień minął mi nawet dobrze. W dzień sporo spałam Oliwka była w lesie na spacerze,popołudniu miała sporą drzemkę,ale jest już umyta zaraz mycie ząbków przeczytamy bajkę i idzie spać.

No i w sobotę chyba idziemy na koncert Lady Pank :)

Dzień minął mi nawet dobrze. W dzień sporo spałam Oliwka była w lesie na spacerze,popołudniu miała sporą drzemkę,ale jest już umyta zaraz mycie ząbków przeczytamy bajkę i idzie spać.

No i w sobotę chyba idziemy na koncert Lady Pank :)

Super, że idziecie na koncert :) Fajnie, że po woli dochodzisz do siebie!

Magda ja właśnie na grouponie kupowałam bilety :D

Ja już na nogach.Spać nie mogę.Macica chyba mi się obkurcza i leżeć nie mogę :/
W nocy nie najlepiej mi się spało,budziłam się,jakiś głupie sny miałam,ale byle do wiosny :-)

Oliwka jeszcze śpi :-)

Dzień dobry,
my dziś też wcześniej na nogach, miałam pobudkę o 7.05 ;/
Marcia fajnie,że idziecie na koncert, udanej zabawy!! :*
Dziuba co tam? jak brzuszek?
Martynko żyjesz? jak się czujesz?
I reszta babeczek halo? jakieś ciekawe plany weekendowe?

Odkąd pożegnaliśmy drzemki w ciągu dnia (z moim wielkim żalem) to wieczory są lepsze i w nocy tylko jedno budzenie na siku. No niestety wyrosła już moja duża dziewucha, chociaż widać że około 15-16 ma kryzys i ze zmęczenia robi się agresywna.

Ona nie chce spać czy tego nie potrzebuje? Moja teściowa usypiała swoją w południe na godzinę w .. wózku. Miała trzy lata. Teraz dopiero przestało udawać się usypianie. Mała ma cztery lata.

Wyprowadzamy się od teściów! Już w ten weekend:) Właśnie się pakuje.. a mały co jakiś czas mi naloty na kartony robi. Wczoraj schował się pod krzesłem gdy segregowałam papiery. Wpadał w kartki, poprzewracał, poślinił i wracał pod krzesło. On nie raczkuje a czołga się niczym żołnierz więc sobie wyobraźcie. A jak udało mu się jakąś kartkę pod krzesło uprowadzić jaki był pisk szczęścia. On od jakiś paru dni przemieszcza się w ten sposób więc to dla niego jakaś nowość. Może dlatego wchodzi mi we WSZYSTKIE zakamarki!

reklama
No to skończył Ci się spokojny czas Melodie, który wspominam z rozrzewnieniem, gdy Pati tylko leżała i nie robiła w domu armagedonu ;) Chociaż dziś i wczoraj mile mnie zaskoczyła bo posprzątała na moją prośbę zabawki.
Aaa i gratulacje z powodu wyprowadzki od teściów! Też u swoich mieszkałam i ta ulga gdy przenosiliśmy się na swoje, małe ciasne ale własne :))

Pati nadal potrzebuje drzemki bo może spać 2-3 h w ciągu dnia i jak nie śpi to widać że zmęczona bardzo. Natomiast jeśli spała w ciągu dnia to potem wieczorem była walka o pójście spać i przespanie nocki, a ja jestem wieczorami padnięta i nie mam sił ani cierpliwości na walkę - więc "wyłączyłam "drzemki ;)

Marta - fajny pomysł z tym koncertem, na pewno będziecie się świetnie bawić! Udało Ci się wydrukować w Witawie to co potrzebowałaś? Ja tego samego dnia próbowałam wydrukować coś dla sąsiadki bo mnie prosiła ale wyglądało to tragicznie...

Dominika- co tam u Was? Jak Julianka i jej dieta? Pati w zabawie ciągle mówi "julia, Julia" nawet jak piosenki śpiewa.

A ja siedzę sobie w pracy i klikam :))

Ostatnia edycja:
Do góry