reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Uuu Martynka, załapałaś się na randkę z ginem ;-):-D

Dużo dziś nie poplażowałyśmy, złapała nas burza i deszcz. Za to wczoraj ciut przesadziłam i dzisiaj płonę :cool2:

No i dorwałam Anę - ślicznie wygląda w ciąży! Właśnie Ana wyślij mi swój adres e-mail, abym mogła Ci zdjęcia podsyłać :tak:

reklama
Witam:)
my po krótkim wyjeździe - było pięknie do poniedziałku,zdązylam się oczywiście spiec z lekka
Tymo na plaży czuł sie jak ryba w wodzie, jak zobaczył duuuużą wodę to rwał się do niej jak szalony i trzeba było go powstrzymać,bo zimna jak diabli!

Ostatnia edycja:
Dziś mężaty zabrał nas do zoo, troszkę na szybciorka, bo miał na popołudnie do pracy, ale poprawimy w wakacje - zwiedzimy też park jurajski, bo tym razem czasu nie wystarczyło. Pat zaczarowana, najbardziej chyba podobały się jej małpki. Nie chciała odejść od klatek :-)

No i DD wrócił ze szkoły z wynikami testu - 73 punkty na 100, do piątki zabrakło mu 2 punktów. Jestem z niego mega zadowolona, uff, bo już się bałam troszkę. Dziś po południu mam zaproszenie na Dzień Matki, troszkę spóźniony :-D

Pogoda dziś lepsza, mam nadzieję, że też macie taki pozytywny dzionek?

Beata - fajne z Was plażowe zwierzaki :))

U nas jak nie urok to sraczka...
Tym razem mały ma cos z oczami, chyba zapalenie spojówek albo czyms zatarł po prostu :-( :-( Wczoraj bylismy na placu zabaw, patrze na małego całe oczy czerwone, dzisiaj rano jak sie obudził zaklejone ropą, w dzien całe przekrwione i troche ropieją. Nie wiem czy przetarł sobie jakims brudem z piaskownicy, czy to od jakis traw czy od czego. Rozmawiałam z naszą pediatrą i na razie przemywam rumiankiem, a jutro rano do niej idziemy. Dzisiaj zaliczylismy spacer w wózku, bo sie boje żeby nie zatarł sobie tych oczku :-(

Ps. Za to mamy dzisiaj mały sukcesik - wielka kupka na nocnik, który mały sam przyniósł z łazienki :-) Zaczął tupac nogami, ja do niego "nocnik", a on pobiegł i przyniosł :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny

Mnie dzisiaj tak głowa boli,że nie wiem co ze sobą zrobić Wziełam 2 apapy,ale nie pomogły :(
Oliwka też jakaś marudna.Teraz poszła z Grześkiem do auta,bo siedziała przy drzwiach i krzyczała tata tata.

Beata rewelacyjne zdjęcie.A Tymek jaki szczęśliwy :)

Iza Masz zdolnego syna :)))))))))))))

Martynka może niedługo pożegnacie się z pampersami :) Co do oczu to może coś z powietrza teraz tyle tego fruwa.Pewnie jutro lekarka powie od czego to może być.

Apropo lekarza muszę iść z małą na ważenie i chyba lekarka mnie do kryminału wyśle jak mała nie przybrała na wadze chociaż z 10g :(((((((

Idę się myć w zimnej wodzie bo do piątku brak ciepłej i zmykam do łóżka

Do góry