reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

trzeci dzień z rzędu próbuję wam odpisać i za każdym razem coś przezkadza - zwykle dizecko, które się budzi;-)
u nas ok, chociaż jak mały nie zacznie dłużej sypiać to padne na twarz i się nie podniosę:-(

ale żyjemy i rośniemy (maly wyrasta już z ubranek pierwszych :-):-) )

reklama
Ivi malutki rośnie jak na drożdżach co , mam nadzieje , że w końcu da się wyspać ...:tak:
Iza powodzonka na kursie , fajnie fajnie<:-)

ja dopiero wstałam z Czaruchną ...:rofl2:słonko mnie obudziło , dobrze dzisiaj daje ...dzisiaj lekki spacerek do skle[pu , bez większych wojaży bo mały smarcze na zielono:szok:.

miłego dnia dla wszystkich

Hej hej,
Mi z nowej szaty nie podoba się pół ekranu po prawej na jakąś ramkę, przez co miejsce na posty jest węższe i gorzej mi się je czyta. Ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. W końcu nie jest różowo przynajmniej ;-)

My w weekend głównie gdzieś jeździliśmy - niestety na raty, bo nam dzieci na raty śpią i niewiele się da z tym zrobić :angry: Ja w każdym razie wczoraj zatargałam Maćka na otwarcie wystawy Chopinowi-Duda Gracz. Na szczęście były dwie inne "dzidzie" i się nimi na chwilę zajął. Bo zanim je zobaczył to mocno walczył z elektryką - konkretnie włącznikami podświetlenia obrazów ;-) Duda Gracz mu się słabo spodobał, ale dzieci chyba wolą takie realistyczne ścierwełka :-p No mi się podobał bardzo :-) Przy okazji zaliczyliśmy spacerek po Starówce i przeszliśmy się do Filharmonii nakupić biletów. Przy okazji różnych wypadów - któraś się wybiera na Sokrates Cafe 9 marca?

Hej hej,
Mi z nowej szaty nie podoba się pół ekranu po prawej na jakąś ramkę, przez co miejsce na posty jest węższe i gorzej mi się je czyta. Ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. W końcu nie jest różowo przynajmniej ;-)

Kasiu można tą ramkę zwinąć, na samejgórze tej ramki jest taka strzałka w bok i onazwija ramkę :) uciekam bo mi dzieci sajgon robią :-/

Ostatnia edycja:
O, ja gapa ;-) nie przyuważyłam dzięki Cris - dużo lepiej teraz :-)

Rusza w przyszłym tygodniu rekrutacja do przedszkola - a ja nie mam punktów za bycie etatowym pracownikiem - teraz mam stresa że mi dziecka nie przyjmą :-( Muszę wypytać dyrektorki przedszkola czy to realna obawa...

wiesz Kasiu ja jak składałam dokumenty Czarka do przedszkola to jeszcze nie pracowałam , dopiero w pażdzierniku znalazłam pracę i zaznaczyłam , ze jestem zatrudniona , ale nie wiem na jakiej to zasadzie kontroli działa , może sprawdzaja , bo drugim faktem sprzyjającym było , że jeszcze byłam na wychowawczym w poprzedniej firmie....

he he Cris ja tez gapcio , o wiele mi lepiej ....dzięki

no i sie obudzil ...;)

no widocznie Tymek tak juz ma:sorry2:biedna nie mozesz sie wyspac alena zdjeciach wygladasz pieknie, Heidi Klum sie chowa:-)

nadi byla do przewidzenia na100%,spala rowne 3 godz potem 1.5- 2 godz aktywnosci , mleko i znowu 3 godz spania, albo wtedy ja spalam albo siedzialam na bb:-p
generalnie wielkie nudy- do tej pory jest latwa w obsudze:tak:w sumie....

Jola - spoznone HAPPY B-DAY!!!!!

Kasia a co to za grupa Sokratesa?- uswiadom ciemnote:-D

klawiatura mi sie rozsypuje:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
mojepotworki włśnie poszły spać, więc mam chwilkę, zaraz kawka pójdzie w ruch i chwilkę sie zrelaksuje :-)

anja: jak Twój apetyt?? poprawił się??

ana: odpoczywaj Kochana, i leż do góry brzuchem:rofl2:

martyna: i jak samopoczucie??

iza: to będziesz Panią Fotograf "pełną gębą":rofl2:

U nas coraz więcej zajęć, a czasu coraz mniej:sorry2:Mam nadzięję, że te wszystkie, moje działanie przyniosą porządny rezultat, za 2 dni mam spotkanie z dziewczyną, która jest masażystką i chiałaby, żebym z nią współpracowała:happy: Także powoli, się rozwijam, ale w sumie nie myślałam , że tak szybko zacznie mi się cokolwiek rozkręcać:-p

właśnie zauważyłam że piszę post nr 20 000, he, he przebiłyśmy Modę na sukces:-p

Ostatnia edycja:
Do góry