reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

o jak tu pięknie>:-)

JOLU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:tak:

14nk6eu.jpg

reklama
Aaa Jolcia, przecież dzisiaj Twoje urodzinki! Wszystkiego naj naj naj! :-D

flowers..jpg

Wybywam na spacerek, takie piękne słoneczko dziś!

Iza dziękuję, witaj :-)
ana mężczyźni chyba nie widzą takich szczegółów wokół siebie ;-), za to wiele rzeczy (tych co nie powinni) zauważaja aż za dobrze :tak:
Anja super wieści po wizycie :tak:
Martynka poprawa stosunków nastąpiła? ;-):-) powodzenia w "dogadywaniu się" :tak:
dołączam się do życzeń dla Joli i składam serdeczne życzenia urodzinowe :-)

mnie tez zaskoczyła nowa szata, w tamtej czulam sie jak w "domu", do tej trzeba się przyzwyczaić, ale nie jest źle
czekam na trzy kumpelki z byłej pracy, mała spi, syn w aquaparku, T. 12 godz. w pracy
miłej niedzieli dla wszystkich :-)

Cześć dziewczynki!
Kurcze, ale tu się zmieniło!!! dwa dni mnie nie było i proszę....:-)
Wczoraj wróciłam. Córka cała i mąż też :-D jakoś sobie dali radę beze mnie.
Właśnie sobie zdałam sprawę z tego, że jutro wracam do pracy :szok: :-)

Amelka dziś dziadka po prawie 2 miesiącach zobaczyła i płakała :eek: trochę przykro mu było no ale to małe dziecko i już go zapomniała - takie życie marynarzy :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zmykam.
Mała się zaraz obudzi i na obiadek do rodziców się wybieramy.:laugh2:

Mirabelka - Twój mąż też w weekendy pracuje? Dobrze, że umiesz sobie jakoś zorganizować ten czas :-)

Amanda - napisz koniecznie jak Ci się po dłuższej przerwie pracowało.

Wykorzystałyśmy maksymalnie słoneczko z Patrycją, mąż w tym czasie przywiózł Dominika z Wejherowa a teraz mała sjesta poobiednia a potem lecimy na Star Wars do Redłowa :-D

hej , ja tez juz po spacerku, Czarek śpi wykończony zabawami na śniegu, ja tez leżakuje i wcinam czekoladę ...oj dawno sie nie obżerałam tak hi hi, dzidzia sie mi kotłuje , chyba jej też smakuje...

Amanda powodzonka w pracy.
ja juz zmykma , do wieczorka

Dobry wieczór :)))))

Anja suuuper,że jest zdrowy ptaszek:)
Jolu 100lat:)
Amanda dobrze,ze juz cala i zdrowa wróciłaś , powodzonka jutro!
Ana dobrze,ze dałas radę! zimą te loty takie niepewne...

To się nam szata zmieniła... trzeba sie przyzwyczaic..

U nas jakoś weeked zakupowo- sobota pół dnia w ikea:confused2: a dzis pojechałam kupić sobie buty na wiosnę i wróciłam z torebką i bluzkami:-D a buty to może w przyszłym tygodniu ..
Mam gosci z Zamościa, męza rodzinka więc nogi w tyłku...ech ale ogólnie są fajowi więc jest gwarno w domku.
Pozdrawiam Wszystkie Brylanciki! i buziaki dla dzieciaków:)

a dzis pojechałam kupić sobie buty na wiosnę i wróciłam z torebką i bluzkami:-D
u mnie czasem to norma ;) dlatego teraz jak idę na zakupy to nigdy się na nic nie nastawiam :-D

Iza na pewno jutro zdam Wam relację a dnia w pracy ;-). pewnie cały dzień spędzę na plotkach - no bo tyle czasu mnie tam nie było - 1,5 roku :szok: no i będę musiała sobie jakieś miejsce zagospodarować po swojemu :-)
no to zmykam na kolację papa

reklama
Miłego dnia kobiety!

Amanda - Tobie też miłej atmosfery w pracy :-)

Jolcia - jak tam po urodzinkach? Była imprezka?

Ana - fajne takie fikanie dzidzi w brzuszku.... ech :sorry2::laugh2:

Beata - zazdroszczę zakupów.... ja czekam na wypłatę i też pójdę... kupić synkowi buty i spodnie ;-)

Kasia, Gosia - a co tam u Was???

Ja dziś do pracy a potem od razu na kurs dla fotografów ślubnych organizowany przez Kurię. Jutro też. I nareszcie będę wiedziała co jak gdzie i kiedy można w kościele fotografować heh :-D

No uciekam się szykować, buziaki, paaa!

Do góry